Konu: Emekli Aktör Anatoly Borodin  (Okunma sayısı 119 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.07.2022 16:47
1970 Yılında, Moskova'da doğdum, kış aylarıydı, kışın sertliği çok belirgindi Moskova'da. Ben doğarken annem ölmüştü, babamda beni terk etmişti... Yetim olarak büyüdüm, yetimhanede ki hiç bir çocuk beni sevmezdi... Çok cılızdım, mazlum ve muhtaçtım. İçimde bir sanat ışığı vardı, fakat beni sevmeyen kişiler yüzünden bu ışık her seferinde sönmekteydi. 11 Yaşlarındaydım, yetimhanede yaptığım kartpostalları sokakta satıyordum, üç beş ruble anca alıyordum, ayakkabım yırtık, yeleğim sökük, sokağın başında öylece kartpostallarımın satılmasını bekliyordum. Bir gün kartpostallarımı satarken bir adam geldi, bütün kartpostallarımı aldı ve bana 100 Ruble verdi, çok sevinmiştim hayatımda ilk defa görmüştüm bu parayı. Bana 100 Ruble veren adam benimle gelmesini söylemişti, kalktım gittim... Moskava'da bir küçük kafede karşı karşıya oturduk ve sohbet ettik, bana 100 Ruble veren adam Edebiyat öğretmeni olduğunu söyledi, kartpostallarımı çok beğendiğini ve bunu değerlendirmemi istemişti. Beni bir yere götürdü, Moskova Sanat Tiyatrosuna, içimde ki sanat ışığı işte o zaman aydınlanmıştı.

Aktör olmuştum... Ve benim gibi bir çok muhtaç çocuğa o kadar çok yardımda bulunmuştum ki...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 08.07.2022 01:00

« Son Düzenleme: 08.07.2022 01:25 Uros »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 18.07.2022 04:48
Karakterim birlik tanıtımı üzerinden hikayesini sürdürüyor, konumu arşive alabilirsiniz. İyi günler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok