Konu: [06.07.2022 - Leonardo Guzman, Alfredo Guzman] DM, Trolling.  (Okunma sayısı 272 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.07.2022 20:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leonardo Guzman @redline_xd  , Alfredo Guzman @Tosun

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Miguel Sanz @Kronos

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 7/6/2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Birlik kural ihlali
Kişiler sivil olmalarına rağmen tamamen agresif "mermi yağdırırım" illegal rol yapıyorlar.

Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alfredo Guzman ve Leonardo Guzman kırmızı Sultan ile gelip selam verdi ve Miguel Sanz @Kronoss selamlarına karşılık verdi ondan sonra sen neden selam vermiyorsun vs. tamamen absürt şekilde "şaka" adı altında trolllediler.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 06.07.2022 20:09 Manwe »

#1 - 06.07.2022 20:36
Öncelikle selamlar, şahitliğimi onaylıyorum. Normal bir şekilde mekanımızın önünde rolümüzü yaparken bu arkadaşlar geldi ve resmen trolleyerek role başladılar. Sslere bakalım, bir birlik mekanının önüne geliyorsunuz ve "mermi yağdırırım, asarım keserim." gibi laflar kullanıyorsunuz. Troll olduğunuz açık, ıc'de düzgünce rolümü yapıp sizi takmıyorum, fakat siz karakterimi aşağılamaya devam ediyorsunuz. Trollük yapmanızın sebebi nedir? Arkadaşınızla dcde gülüp eğlenmeniz mi?

#2 - 07.07.2022 20:13
@redline_xd @Tosun Savunmanızı yapın lütfen.

#3 - 09.07.2022 22:38
DM TROLLİNG yaptığımı kabul etmiyorum DM hiç tarzım değildir hiç sevmem ve emek verdiğim karakter ile trolling asla yapmam.

#4 - 09.07.2022 22:41
Bu kadar sorun çıkarıcağınızı bilmiyordum  :D  bir oyun için kendizini yırtmayın yıpratmayın ben sanalı bırak mışım jail atsanız ne olur  :(

#5 - 10.07.2022 12:32
“Sanalı bırakmışım, jail atsanız ne olur?” Harika savunma. Şikayet sonuçlanabilir. @breackner

#6 - 10.07.2022 15:24
Savunmanız için teşekkürler, karakterler ceza alacak.