Konu: -DM Şikayet-  (Okunma sayısı 71 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.07.2022 17:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_31081 ve Adrian Silva

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adam beni iş görüşmesi için aramıştı ama geldiğimde arkadaşıyla bana silah sıktılar attılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/c3n23xe

Ek açıklamalar(varsa): Lütfen DM den hapis alsın.

« Son Düzenleme: 06.07.2022 17:44 Strelanstion »

#1 - 06.07.2022 18:53
Selamlar, arkadaş sanırım olayı yanlış anlamış çünkü şikayet üzerinde beni etiketlememiş. :garip: Neyse ki pm üzerinden "güzel dm forumda bb"" yazdığından dolayı ufak bir gezintiyle arkadaşın hakkımda açtığı şikayeti bulabildim.

Her neyse şikayete dönelim, arkadaş aşağıda belirttiğim fotoğrafta görüldüğü gibi hood onaylı birliğimizin bölgesi içerisinde durduk yere yumruk atıp kaçıyor, karşılık veriyoruz ve takip ediyoruz.
Spoiler: GösterGizle

"Annen gibi mi?" şeklinde bir yaklaşımda bulunarak "bölgemiz içerisinde" hakarette bulunuyor.

Bu fotoğrafa dikkat etmenizi istiyorum, "gel kuçu kuçu itim benim" cümlesini kullanıyor. Cümlede geçen kelimeler türkçe argo kelime kapsamına giriyor ve bu konuda ceza almasını talep ediyorum. Aslında bunun için şikayet açmayacaktım çünkü değmez diye düşündüm ancak arkadaşın şikayetini görünce eklemek istedim.

Yine aynı şekilde bölgede küfür ediyor.

Eveeet, arkadaşı vurmamızın sebebini kanıtlarıyla sundum. Şimdi gelelim arkadaşa nasıl ulaştığımıza.  :)

Arkadaş iş arama reklamı atıyor, karakterim bunu görüyor ve arayarak El Corona bölgesinde ki mekana davet ediyor. Tabii bu bir pusu, arkadaş gelip oturuyor ve yanımda ki arkadaşım şikayeti açan kişiyi vurarak düşürüyor.

Olay bundan ibaret, açıklayıcı bir şekilde anlattığımı düşünüyorum iyi roller dilerim.  O:-)
« Son Düzenleme: 06.07.2022 18:59 Bozkurt_TR »

#2 - 07.07.2022 12:59
Savunma yeterli.