Konu: [04.07.2022] Fear RP - Emote Kural İhlali  (Okunma sayısı 65 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.07.2022 13:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kevin Andea - @UtkuJR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Caine Blackhand - Tiffany Quinn - Oliver Jake - Kiyomi Sato

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.07.2022 - 21.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP - Emote Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kevin'dan hood bölgemizden çıkmasını istiyoruz. Sayı üstünlüğümüz olmasına rağmen hood bölgemizden çıkmamaya direniyor ve "Canım sıkılınca giderim" tarzı konuşuyor üstüne "adamı siklemez, rahatına bakar" diye emote veriyor. En son şahısa saldırana kadar hood bölgemizden çıkmıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 06.07.2022 13:04 KerimYK »

#1 - 06.07.2022 13:04
Şikayeti incelemedim ama bölgedeydim, bölgede 7 tane Ronin birlik üyesi varken girdiği rol ekran görüntülerinde mevcut. Ayrıyeten Emote kullanımında “umursamaz, aldırış etmez” gibi karşı tarafı tetiklemeyecek birçok eş anlamı kelime var Türkçemizde.

Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 06.07.2022 13:16
Bölgedeki Fear-RP yapmamın sebebi kişilerin yakın dostunun korumalığını yapmış olmamdı ve daha öncesinde bu birlikte rol yapmamdı, hood kısmına gelince, olay üzerinden 2 gün geçiyor ve ben o olaydan sonra hood'a gitmedim zaten, emote hatalama kısmına gelince daha önce bir kişinin de böyle bir emote kullandığını gördüm, kurallarda gözümden kaçmış olabilir yasak olduğunu düşünmemiştim, birdaha tekrarlanmayacağının onayını veririm. Yetkililerin insiyatifine bıraktım.

#3 - 06.07.2022 14:23
Bölgedekiler yakın arkadaşınız olabilir fakat bölgeden gitmeniz isteniyor ve hiçbir şey yapmıyorsunuz, bunun aksine saçma bir emote vererek varlığınızı sürdürüyorsunuz. Birçok kişi size gitmenizi söylüyor ki birlik lideri de bunu dile getiriyor fakat aldırış etmiyorsunuz. Fear RP ve Hatalı Emote kapsamında ceza alacaksınız.