Konu: [05.07.2022 - Azedin_Meshkalla] Şikayet  (Okunma sayısı 167 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.07.2022 14:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Azedin_Meshkalla - @Tuncaycan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.07.2022 - Saat 05:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yaşanan saatten yaklaşık 1 saat önce bir olay yaşanıyor ve benimle olan Phillip Scorazzi karakteri vuruluyor. Burada dönen olayda varım. Bundan 1 saat geçtikten sonra yine Ronin birliğinin bulunduğu bölgede bir işletmenin içerisinde en köşe bir yerde AFK bırakıyorum. Bıraktığım yer aktif rol ortamı veya AFK bırakılmayacak bir ortam değil. AFK bırakmaya müsait bir yer, rol dönmeyecek bir yer. Beni bir şekilde buluyor ve emotesini atarak düşürüyor. Benim ekranımda düşeni zaten ekran görüntüsü olarak paylaşacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): AFK birisiyle role girmek saçma. Aktif bir rol ortam tarzında bir yerde de değilim. İhlal olduğunu düşündüğümden kaynaklı şikayet açmak istedim.

#1 - 05.07.2022 22:20
Merhabalar, savunmamı yarın yapacağım çünkü bize saldırdığına dair kanıtlar o zaman gelecek.

#2 - 05.07.2022 22:22
Zaten yetersiz kanıt chatlog'un süresi gözükmüyor belkide önceden verilen bir emote roldeyken.

#3 - 06.07.2022 01:48
Yetersiz bir kanıt yok payday saati ile sağ altta olan saate dikkatli bakarsan anlarsın.  ::)

#4 - 06.07.2022 01:59
04.53 ve 05.24 nasıl bir bağ var anlamayamadım.

#5 - 06.07.2022 03:35
Bize agresif rol yaptığındaki ssleri atarsın oradaki saat ve benim ekranımda gözüken payday saati uyuşmayacaktır. Aradan geçen zaman farkını oradan anlayabilirsin, ki sorun o değil afk iken gelip düşürmen.

#6 - 06.07.2022 03:56
Bize agresif rol yaptığındaki ssleri atarsın oradaki saat ve benim ekranımda gözüken payday saati uyuşmayacaktır. Aradan geçen zaman farkını oradan anlayabilirsin, ki sorun o değil afk iken gelip düşürmen.
Öyle diyorsan düzgün kanıt atabilirsin dediğim gibi gün içerisinde kanıt atacağım.

#7 - 06.07.2022 11:39
Başka kanıt atmayacağım adminler attığım sse ve mantıklarına göre karar verebilecek yetenekteler. Payday saatinden sonra gelen emote ve sağ altta bulunan saati karşılaştırırlarsa sizinle girilen rolden bir saat sonra olduğunu göreceklerdir.

#8 - 06.07.2022 17:33
Afk ken role girmekten açmışsın şikayet onun için yetersiz kanıt. Savunma yapmayacağım.

#9 - 13.07.2022 10:11
Savunma yapılmadığı için Justin Atkinson karakterine ceza verilecek.