Konu: xQuantum - Kürdobar - Multiaccount  (Okunma sayısı 446 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.07.2022 08:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @kürdobar

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: geniş zamanlı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
multiaccount

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: xQuantum ban yedikten sonra Kürdobar hesabına geçiş yaptı. Sanırım aynısını Berkayinho da yaptı ve @kedicikcik hesabına geçiş yaptı. Ama o banlı olan hesabına unban attırdı, Hasan'ın ise banlı olmayan hesabı varmış, @xQuantum ile oynarken bir yandan başka bir hesap daha kullanıyormuş yani.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 05.07.2022 08:26
Böyle basit bir hata yapmaz herhalde, hesabını unbanlettiğine dair bir kanıt bırakırsa şikayeti geri çekeriz.

#2 - 05.07.2022 11:47
 :'( Galiba gerçekten böyle basit bir hata yapmış.
Spoiler: GösterGizle

#3 - 05.07.2022 11:57
12 kere ban yemiş birisiyim, senin açtığın şikayetten mi çekineceğim :D

adam yerine koyup konuştuğuma yazık, yine söylüyorum elinden geleni ardına koyma

savunmayı en kısa sürede yazarım, kalitesiz insanlara güvenilmemesini, adam yerine koyulup konuşulmaması gerektiğini anlamış olduk :garip:
« Son Düzenleme: 05.07.2022 12:02 kürdobar »

#4 - 05.07.2022 12:16
12 kere ban yemiş birisiyim, senin açtığın şikayetten mi çekineceğim :D

adam yerine koyup konuştuğuma yazık, yine söylüyorum elinden geleni ardına koyma

savunmayı en kısa sürede yazarım, kalitesiz insanlara güvenilmemesini, adam yerine koyulup konuşulmaması gerektiğini anlamış olduk :garip:

#5 - 05.07.2022 12:17
söylediğim gibi, karakter yoksunu insanlarsınız

#6 - 05.07.2022 12:24
söylediğim gibi, karakter yoksunu insanlarsınız

Karakter yoksunu mu? Güldürme adamım, bunu diyecek son kişisin. (Forum kavga temsili)

Savunmanı yap geç, seni ciddiye alacak kadar tanımıyorum.

#7 - 05.07.2022 12:47
Daha önce ilk açtığım xQuantum hesabı ban yediğinde bu hesabı açmıştım, sonrasında unban geldiğinde hesabın banını açtırıp o hesaba geçiş yaptım. Boşta kalan Kürdobar hesabına hiç bir şekilde o aralıklarda girmedim loglar/ip logları kontrolü sağlanabilir. Tekrar yasaklandıktan sonra bu hesaba geçiş yaptım. Herhangi bir MA söz konusu değil.

Kedicikcik hesabına giriş felan yapmadı ondanda mı da mı açık arayacaksın? Ara, banlatabiliyorsan banlat bekliyorum.

birliğe geldiğinizde nasıl insanlar olduğunuzu az çok tahmin edebiliyordum, diğerleri gibi size güvenmedim, güvenenler hayal kırıklığı yaşıyor

boşuna karakter yoksunu demiyorum

#8 - 05.07.2022 12:53
Hesaba giriş yapmamış olman bir şey değiştirmiyor, aynı anda iki hesabın varmış, ana hesabın ban yiyince daha önce karakter açmış ve level kasmış olduğun diğer hesabına geçiş yapmışsın, bu yasak.

Karakter konusunu da hiç açma, ağlıyorsunuz sonra neden herkes bize küfür ediyor diye.

#9 - 05.07.2022 12:56
Ticket üzerinden hesabımı yasaklatacağım söylenmedi, iki hesaba da aynı anda giriş yapmayın denildi.

xQuantum hesabım yasaklanınca Kürdobar hesabıma geri geçtim. Loglar kontrol edilebilir, daha fazla uzatılmasın.