Konu: DAVID RAHMANI- CAR DM  (Okunma sayısı 201 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.07.2022 00:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David Rahmani - @ciotheking

Olaya dahil olan şahit karakter adı: John Delgiarno

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSte mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CAR DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ortalıkta kavga dönüyordu ve sonrasında David Rahmani adlı kişi aracına binip oradaki herkesi ezdi. John Delgiarno'da buna şahit olacaktır. SS'lerdede belli zaten gördüğünüz gibi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 05.07.2022 00:26 katreimatem »

#1 - 05.07.2022 00:31
Direksiyonu sol tarafa kırıyorum, kırdığım halde üstüme koşuyorsun dostum. Üstüne üstlük orada fazlasıyla lag sorunu vardı.

#2 - 05.07.2022 00:44
Direksiyonu sol tarafa kırıyorum, kırdığım halde üstüme koşuyorsun dostum. Üstüne üstlük orada fazlasıyla lag sorunu vardı.
3 kere q çekip canını fulleyip gelmende lagdan mı kaynaklı David? Kasıtlı bir şekilde canını doldurup doldurup RK'a düşmemek için q çekerek aktif brawl rolünüde yeterince trolledin zaten Kasparov birliğine yakışır hareketler q çekmek adet sizde :)

#3 - 05.07.2022 00:47
3 kere q çekip canını fulleyip gelmende lagdan mı kaynaklı David? Kasıtlı bir şekilde canını doldurup doldurup RK'a düşmemek için q çekerek aktif brawl rolünüde yeterince trolledin zaten Kasparov birliğine yakışır hareketler q çekmek adet sizde :)
Tamam kanka, sensin. Şikayet sonuçlanabilir.

:'( :'(
« Son Düzenleme: 05.07.2022 00:50 ciotheking »

YMZ

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#4 - 05.07.2022 00:53
https://cdn.discordapp.com/attachments/993466200048807956/993624626229940254/samp_05_07_2022_00_03_53.png

Burada sola falan koştuğum yok, lag sorunu olan bir brawlın ortasından defalarca araçla geçmek normal bir davranış değil. Düşmemek için pc nin fişini çekmene gerek yok kanka abilerin gibi /sq çek. Sonuçlanabilir :sampanya:

#5 - 05.07.2022 01:44
https://cdn.discordapp.com/attachments/993466200048807956/993624626229940254/samp_05_07_2022_00_03_53.png

Burada sola falan koştuğum yok, lag sorunu olan bir brawlın ortasından defalarca araçla geçmek normal bir davranış değil. Düşmemek için pc nin fişini çekmene gerek yok kanka abilerin gibi /sq çek. Sonuçlanabilir :sampanya:
Oyun için ağlamayın burada, daha iki kelimeyi bir araya getiremiyorsunuz üstüne üstlük şizofreni gibi hala bir laf çarpıtma çabasını gereksinim olarak görüyorsunuz. Q attıysam şikayet aç, burada tatava yapma akafyrex bozuntusu. Kimin ne niyetle ne yaptığı belli ise yönetici en adil kararı verir.
Hayatınızın neferi olmuş samp, az sosyalleşin.

Kendi metninde kendini ele verecek kadar yetenekli bir arkadaş.
(Brawlda su içiyor)
« Son Düzenleme: 05.07.2022 01:50 ciotheking »

YMZ

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#6 - 05.07.2022 16:18

Oyun için ağlamayın burada, daha iki kelimeyi bir araya getiremiyorsunuz üstüne üstlük şizofreni gibi hala bir laf çarpıtma çabasını gereksinim olarak görüyorsunuz. Q attıysam şikayet aç, burada tatava yapma akafyrex bozuntusu. Kimin ne niyetle ne yaptığı belli ise yönetici en adil kararı verir.
Hayatınızın neferi olmuş samp, az sosyalleşin.

Kendi metninde kendini ele verecek kadar yetenekli bir arkadaş.
(Brawlda su içiyor)

Chatimdeki su içmelerimin hakkında bi sıkıntın varsa yeni şikayet açarsın savunmamı oraya yazarım yetkili isterse burayada gerekeni yazarız sosyalliğime laf edip başımıza birde türkçe öğretmeni kesilmişsin. Laf çarpıtmıyorum açık açık söylüyorum hayatım samp olsa bende düşmemek için q ve vdm atardım. Su içme konuma gelecek olursak david rahmani ismindeki dostum onların safına geçtiğimizde yol açmak içinmi yoksa kinindenmi anlamsızca yumruklar atmaya başladı onun üzerine pm den yazdımda loglardan görülebilir. Brawl ortasında içsem vicentin chatinede düşerdi canımı gereksiz saçma kinin yüzünden düşürmen üzerine olay daha başlamadan bir eve girip suyu içip geldim ve 5 dakika sonra zaten seni arabanın birine kaçarken gördüm bi ara bi bahçeye girip q attın😁.

#7 - 06.07.2022 14:07
Niçin birbirinize sallıyorsunuz? Düzgün bir şekilde savunma yapabilirsiniz. "Tamam kanka sensin. Abilerin gibi /sq çek. Birliğine yakışır hareketler q çekmek adet sizde" gibi tavırları hiçbir zaman kabul etmedik, etmiyoruz. Hiçbir birliğe karşı kışkırtıcı laflar söyleyemezsiniz, aynı zamanda karşı tarafı kışkırtacak laflar da söyleyemezsiniz. Ortak nezaketinizi aşmayın, Vice Roleplay sınırları içerisinde tavırlarınıza dikkat etmek zorundasınız. Bu sebeple bu ithamlarda bulunanlara forum üzerinden 50 uyarı puanı ekleyeceğim. Eğer bu tür davranışlarınıza devam ederseniz susturma alacaksınız, toxicliğiniz devam ederse yasaklanabilirsiniz.

Şikayet konusunda da Star caddesinde o an fazla lag oluştu. Oyuncu sayısı ve araç sayısı fazla olduğundan dolayı lag sorunu ortaya çıktı, bu sebeple bölgede araç sürenler veya yumruk atmaya çalışanlar sürekli bir problem ile karşılaştı. Bu bağlamda şikayeti ceza vermeden kapatıyoruz. Lag probleminin olduğu bölgelerde araçla dolaşmayın.
« Son Düzenleme: 06.07.2022 14:09 Scealten »