Konu: [04.07.2022 - Olaf Filipek, Talo Vance, Reinald Vincent] Toplu İhlaller  (Okunma sayısı 132 defa)

#0 - 04.07.2022 17:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Olaf Filipek @gumuskeles , Talo Vance @Talking55 , Reinald Vincent @SecO

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Chi Sou @Oliver_Danger Lena Berry @Alast

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.07.2022 - 16.17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe Terim, Spawn Kill, Ortak Nezaket, OOC kanallardan zorlama.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olaf karakteri rolde yanımıza gelip aracını satmak istediğini söyledi. Fakat biz rolde olduğumuz için olumlu ya da olumsuz bir cevap veremedik ve rolsel olarak buna sinirlendi. Daha sonra orada bulunan bir karakter adama dönüp geri cevap verip, ilgilenmediğini söyledi ve Olaf karakteri küfür edip çekip gitti. Ardından onunla role giren karakterde ona karşılık verdi. Olaf karakteri sinirlenip olduğumuz bölgeye arkadaşlarıyla birlikte gelip sistemsel olarak bayılttılar ve ihlalleri yapmaya başladılar. İlk öncesinde bizi sistemsel bayıltıp daha sonrasında spawn kill yaptılar, arkadaşımın üstünü aramaya çalıştı ardından karşı çıkınca aktif rolde /b bölüp OOC kanallardan zorladı. Kovalamaca rolü olduktan sonra araçları ters döndü, benim aracıma car jack atıp aracımı suya attı. Orada tekrardan bir noob dm yaptılar, Türkçe terim kullanarak bize küfür ettiler.(Spawn Kill yaptıkları İlk SS'de 16.16'da ikincisi 16.18'de.)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Kanıtların hepsi Ek açıklamalarda bulunmakta.

Ek açıklamalar(varsa):
Spoiler: GösterGizle

#1 - 04.07.2022 17:22
Şahitliğimi onaylıyorum, karakterlerin en kısa sürede cezasını almasını talep ediyorum. İyi forumlar.

#2 - 04.07.2022 17:24
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 04.07.2022 17:27
Olaf_Filipek karakteri bayağı legalmiş.

#4 - 04.07.2022 17:55
Selam, savunmamızı toplu olarak yapacağız. Espiwer isimli arkadaşın uyarı seviyesi almasını istiyorum, kafasının estiğine göre şikayetler altında yazı yazamaz. Toplu savunma gelecek.

#5 - 04.07.2022 17:56
Aktif rolde /b bölmenin, türkçe terimin savunması mı?

#6 - 04.07.2022 18:06
Aktif rolde /b bölmenin, türkçe terimin savunması mı?
Varmış ki yapacağız diyoruz, savunma yapmamızı bekle insan gibi davran. Toksiklemenin amacı yok, sana uymayacağız.

#7 - 04.07.2022 18:13
Toxiclemiyorum dostum emin olabilirsin.

#8 - 04.07.2022 18:52
Selam kardeşler, olayı birde benden dinleyin. Şöyle ki bildiğim kadarıyla Olaf'a karşı taraf küfür ediyor. Olaf beni çağırıyor ve bizde heriflerle kavgaya giriyoruz karşılıklı olarak bunu inkar edemezler. Adamları temizinden dövdük. Sonrasında herifler bizi Palamino'ya kadar kovaladı. Araçları ile bir ton yere çarptılar önümüze kırmaya çalıştılar. Bizde bir süre kaçtık sonrasında inip tekrar bi kavga döndü. Arkadaş diyor ki SpawnKill yaptılar adam kalkıp tekrar saldırdı bende öyle herifi düşürdüm. Kanıtları mevcut :

#9 - 04.07.2022 19:02
Selamlar, açtığınız şikayette çoğu kanıt yetersiz. Çoğu şeyi olay yerinde zaten aklında planlamışsın arkadaşım şikayet açmak için, kanıt almayacağımızı düşünerek acemilik ettin. Kalkıp bize saldırdın, tekrar düşeceğini bile bile düştün ve bunu şikayet için kullandın. Ne yazık ki sana karşı kullanabileceğimiz geçerli bir ekran görüntüsü mevcut, orada yaptığımız bir şey yok. Mix, RK gibi kural ihlallerini çiğneyerek rol zevkimizi yerle bir eden ve yönetimi kandırmaya çalışan bizler değil sizlersiniz. Savunmamız bitmiştir, gayet açık bir savunma yaptığımızı düşünüyoruz. Videoda her şey açıkça ortada kimse ile alıp veremediğimiz yok, unutmuşum aşağıya bir kanıt daha bırakıyorum role uymama ile ilgili.

« Son Düzenleme: 04.07.2022 19:04 gumuskeles »