Ben o ss yanlışıkla attım, sslerimde o da vardı kopyala yapıştır olarak attım, iyice oku anlarsın ne demek istediğimi, ben parasında değilim sen bir ihlal yaptın. Admin ceza vermek isterse verir ama, sen bir ihlal yaptın. Bunu o mekanda çalışan biri yapsaydı eyvallah ama sen aklınca beni dolandırmaya çalıştın kardeşim. Evet ceza yedin, aynı hatayı tekrar yapıyorsun Retard Rp: Sebepsiz, akla mantığa uymayan saçma sapan hareketler ve roller yapmak Retarded RP'ye girer. Gerçek hayatta gerçekleştirilemeyecek olayların oyuna yansıtılması da buna dahildir. Sen gerçek hayatta bir işyerine gidip, kardeşim gel kumar oyna deme şansın yok 1. Retard Rp, 2. Ben sana parayı vermişim, param yetmiyor diyorsun. Tekrar gelmişsin "Kazanırsan atm'den para çekip vericeğim."

Şaka gibi, 3. Direkt dolandırıcısın zaten, paramı alıyorsun, benim param ile kendi kafana göre kumar oynuyorsun :d 10K veriyorum sana, sen bana 8k veriyorsun ve diyorsun ki 2k'ya yeten bir bütçem var. Oyniyoruz o zaman diyorsun, bana kart veriyorsun.