Konu: Draco LaQuinn - Sivil karakter ile silah kullanımı  (Okunma sayısı 411 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.07.2022 12:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Draco LaQuinn @Eswiper

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.07.2022 17:49

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Manifesto sivilllerin silah kullanmasını yasaklamıştı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi sivil karakteri ile gelip karakterimi silah ile yere düşürüyor, hasar kayıtlarının ss'i yok çünkü evde olmayıp bölgede afk olduğum vakit gelip düşürmüş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  Kişinin karakteri sivil

« Son Düzenleme: 04.07.2022 12:57 HYPER »

#1 - 04.07.2022 14:53
Sivil karakterin silah kullanması yasak mı? Bak işte bunu bilmiyordum. Kuralı koymamışsın çünkü öyle bir kural yok  O:-), sadece kendimi korumaya çalıştım. Arkadaşların nasıl sivil birisini AK-47 ile iki araç kovalıyorsa bence bunları yapmamda sakınca yok. :colt:
« Son Düzenleme: 04.07.2022 14:59 Eswiper »

#2 - 04.07.2022 14:58
Kim sivil birisini AK47 ile 2 araç kovaladı? Eğer SS'in varsa atabilirsin. AFK adamı silah ile gelip vurmuşsun, DM atıyorsun. Bir-iki kanıt görüntüsü daha atacağım akşama doğru.

#3 - 04.07.2022 15:15
Gerçekten yalancı ve iftiracı kişiliklere sahip olduğunuzu düşünüyorum, dün 16:00 civarı Infernus ve Beyaz bir Sentinel ile beni ve arkadaşımı kovaladığınızı hatırlatmak isterim hatırlamıyorsanız gerekli hasar ss'leri var.  :manifdog: Kovaladığınıza dair bu olaylara tanık olanlarda var.  @barneywise07

Birliğiniz kaç haftadır açık ama sadece 25 ss sizden sonra kurulan birlikler ss konusunda ve rol konusunda sizden önde acaba bu birlik dışarıya terör estirmek için mi kuruldu?!?  DM arayışını bırakın biraz rol yapın 8)

Diğer şikayetten birşey çıkmayınca benim hal ve hareketler
« Son Düzenleme: 04.07.2022 15:18 Eswiper »

#4 - 04.07.2022 15:27
Gerçekten yalancı ve iftiracı kişiliklere sahip olduğunuzu düşünüyorum, dün 16:00 civarı Infernus ve Beyaz bir Sentinel ile beni ve arkadaşımı kovaladığınızı hatırlatmak isterim hatırlamıyorsanız gerekli hasar ss'leri var.  :manifdog: Kovaladığınıza dair bu olaylara tanık olanlarda var.  @barneywise07

Birliğiniz kaç haftadır açık ama sadece 25 ss sizden sonra kurulan birlikler ss konusunda ve rol konusunda sizden önde acaba bu birlik dışarıya terör estirmek için mi kuruldu?!?  DM arayışını bırakın biraz rol yapın 8)

Sen bize laf edebilecek kalibrede bir eleman değilsin.

Tüm olayların gidişatı şu şekilde;
Draco ve arkadaşı biz hooddayken gelip araç çalmaya kalkıyor, haliyle anahtarı ona verip gönderecek halimiz yok agresif davranıyoruz. Bunlarda bellerine taktıkları Deaglelere güvenerek birlik üyem Damir Padovan'ı vuruyor. Sonrasında bu olaydan şikayet açıyoruz, yine aynı arkadaşlar hoodumuza gelerek AFK olan arkadaşları vuruyor. Tüm olay örgüsü bu şekilde.
Damir Padovan'a ateş ettikten sonra yedi yaladıkları SSler.

#5 - 04.07.2022 15:48
Doğru sizinle uğraşarak zamanımı harcıyorum, aynı kalibrede değiliz  :'(

Ben bunun açıklamasını diğer şikayette yapmıştım, tekrar yapayım. Bu olaylar olurken Idlewood Mafia Brims birliğindeydim, o günün gecesi birlikten ayrıldım nedeni ise NC atıp birlik açacaktım ve şuan VC birikmesini bekliyorum. Çarpıtmaya çalışmayın. Diğerlerine gelirsek, senin bir hood bölgen yok onaylı değil yani halen var diyorsun. Map'te göremediğim şeyden korkmam ben. Orada birkaç dükkan var sizi temsil eden birşey de yok, kendinizi şu rolde ilah zannetmeyin. Etrafta kimse yoktu araca düzkontak atmayı denedim. Adamlarından birisi gelip beni gördü, çok güzel rolünü yaptı /dene atıp araçtan beni indirdi. O konuda tebrik ediyorum. Daha sonra s---- git dedi, sonra beni geri çağırdı yanına gittiğimde Damir_Padovan adlı karakter bana bir yumruk attı, karakterim 16 yaşında bir ergen olduğundan ss'lerde görmüş olduğunuz üzere silahımı gösterdim. Adam nasıl bir yiğit çıktıysa silahı olmadığı halde bana yani karşısında olan silahlı birisine küfür etmeye devam etti. Diğer adamlarında ortaya çıktı birden hepsi de silahlı olanlarmış dikkat dikkat!!! Dumanla iletişim kurdu galiba birisi. Yeri yaladıkları falan hoş olmuyor be Bay Hammarskjöld.  ;)  Birde bir uyuşmamazlık sizde sezdiniz mi? Bu olay 2.07.2022'de oluyor, ama Hammarskjöld bu olayı sanki dün adamı vurulduktan (3.07.2022) sonra yapmış gibi gösteriyor. Tüh  ???  PM'den de roldeyken az konuşun tamam mı?

#6 - 04.07.2022 16:32
Çok toksik bir tipsin yazık. Sonuçlanabilir.

#7 - 04.07.2022 20:54

Damir_Padovan karakterini vuruyorsun, sonrada bize ak ile sıkıyorsunuz diyorsun. Şaka falan yapıyorsan komik değil, birdahakine birliğimizdeki adamı vurduğun için teşekküre geliriz  :D :D :)

#8 - 04.07.2022 21:44
Vurmadan önce kovalıyordunuz, teşekküre bekleriz.

#9 - 06.07.2022 16:50
Merhaba, şikayete etiketlenmedim fakat bu arkadaşlar bizim oluşumumuza da uğradığı için birkaç ekleme yapacağım.

Yanına aldığı birkaç kervan arkadaşı ile kafa yapısı sadece bulaşıp DM atmak olan bu arkadaşlar 02/07/2022 tarihinde Bellavista Club'a gelip bize de aynı senaryoyu yazdı. Öncelikle gelip Bellavista Taxi'de rol yapmak istediğini (?) söylediler, sonrasında agresif role bürünüp laf atmaya başladılar. Tam o sırada ben telefonla konuşuyordum, zorunlu ALT + TAB attım. Döndüğümde oluşum üyem Agustin Lorenzo vurulmuştu. Elimde tam ekran görüntüsü yok fakat döndüğüm sırada tüm PD Bellavista Club'ın önünde roldeydi.

DM atılmadan birkaç dakika öncesi;

Profil fotoğrafı S1F1R B1R olan bir arkadaştan normal rol beklemiyorum, umarım Vice böyle tiplemelerden kurtulur. Amaçları sadece ve sadece çatışmak ve milletin rol zevkini bozmak, huzursuzluk çıkartmak olan bu arkadaşlar neden DM sunucusu yerine Vice'ı tercih ediyor anlamış değilim. Umarım bir daha ''rol sunucusu'' yerine ''DM sunucusunu'' tercih edersiniz.

Keyifli günler.