Konu: [04.07.2022 - Birden fazla kişi] Powergaming  (Okunma sayısı 266 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.07.2022 01:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dante_Villacres @AlperenSemiz  Thiago_Montes @roosevelt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tiffany_Quinn @Lulynn Triss_Glines @Roysven Sofia_Caprio @TAVUK

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming
- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood içerisinde otururken emote vermeden ateş açtılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 04.07.2022 02:28 zebercet »

#1 - 04.07.2022 01:48
Olay sırasında oradaydım, şahitliğimi onaylıyorum. Herhangi bir şekilde emote verilmeedi.

#2 - 04.07.2022 01:51
Öncelikle şahitliğimi onaylıyorum, olayı kendi gözümden açıklamam gerekirse; Biz Maxence_Leroy karakteri ile mahallemizde rol yaparken birden çatımızdan bize ateş açıldı, sıktıkları gibi çatıya bakıp Thiago_Montes ve Dante_Villacres karakterinin shotgun marka silahla bize ateş ettiğini gördüm, kendileri bana tutturamadığı için koşarak bölgeden uzaklaşarak 100mt falan kaçtım, Thiago_Montes karakteri arkamdan koşarak ateş açtı ve beni yere düşürdü. Emotesiz silah çektiklerini ve ateş açtıklarını gördüm, daha öncesinden de bir çok şikayet açılmış karakterler bunlar, gereğinin yapılmasını istiyorum. İyi forumlar  :-\

#3 - 04.07.2022 01:52
Şahitliğimi onaylıyorum.  :sampanya:

#4 - 04.07.2022 01:57
Merhabalar, olayla ilgim yoktur sanırım bug olmuş ismim gözükmüş. Ben günün çoğunluğunda afk kaldım ya da sadece kendi rol yaptığım bölge de takıldım ve oradan neredeyse hiç çıkmadım.

#5 - 04.07.2022 02:01
Merhabalar, olayla ilgim yoktur sanırım bug olmuş ismim gözükmüş. Ben günün çoğunluğunda afk kaldım ya da sadece kendi rol yaptığım bölge de takıldım ve oradan neredeyse hiç çıkmadım.

Kameram başka tarafa baktığı için o an kim sıktı kim sıkmadı görmedim. Bu yüzden /hasarlar kısmında gözüken kişileri ekledim, yanıt için teşekkürler.

#6 - 04.07.2022 02:10
Najeem_Watts @onlygodcanjudgeme Miguel_Sosa @kavgaci

Bu insanların olayla alakası yok. Rolü Thiago ve ben gerçekleştirdik. En kısa zamanda kanıtlarımızı atacağız ve olayı açıklayacağız.

#7 - 04.07.2022 02:12

Kameram başka tarafa baktığı için o an kim sıktı kim sıkmadı görmedim. Bu yüzden /hasarlar kısmında gözüken kişileri ekledim, yanıt için teşekkürler.
Sıkıntı yok dostum da cidden hasarlar buga girmiş olmalı çünkü orada olmam imkansız değil direkt orada değildim yani, haberin olsun. İyi forumlar...

#8 - 04.07.2022 02:14

Sıkıntı yok dostum da cidden hasarlar buga girmiş olmalı çünkü orada olmam imkansız değil direkt orada değildim yani, haberin olsun. İyi forumlar...

bug yaşandığı bariz ortada, şikayetin düzeltilmesi gerek. Olayı Thiago ve ben gerçekleştirdim, yanlış anlaşılma var. Ek olarak en kısa zamanda savunma yapacağım.

#9 - 04.07.2022 02:27
Bug olmuş olabilir, söylediğim gibi ben sıkanları bizzat görmediğim için bu kişileri ekledim. Şikayeti düzenliyorum.