Konu: [4.07.2022] Birçok kişi, iki ihlal.  (Okunma sayısı 127 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.07.2022 01:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @xNousy  Jamie_McQueen, @serhankvs  Kingsley_Brown, @Jacob_Mason Ramon_Alvaro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @vlone Rowan_Prendergast

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 4.07.22 01:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
    Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
14.1. Brawl: İki taraf arasında fiziksel silahlarla (yumruk, sopa, bıçak, vb.) gerçekleşen rollerdir. Anlaşmalı veya olağan bir şekilde gelişebilir.
- Anlaşmasız yapılan brawl için sunucu kurallarında belirtilen saldırı ve savunma kuralları geçerlidir. Yaralı süresi, saldırı için emote verme vb. hususlara dikkat edilmelidir.
- Anlaşmalı brawl rolleri her iki tarafın anlaşıp bir noktada toplanmasıyla gerçekleşir. Anlaşmalı brawl esnasında ateşli silah kullanmak ve drive-by yasaktır.
- Brawl esnasında ölen kişiler 4 saat tekrar brawl rolüne, 8 saat tekrar çatışma rolüne girişemezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımla yolda geçerken kişilere korna çaldım, yanlış şerittelerdi. Arkadaşımla sahile kadar geldim. Arkamdan üç araba ayrı ayrı geldiler.  Birisi beni arabadan attı, CJ yaptı. Daha sonra emote vermeden saldırmaya başladılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): En ağır cezayı almalarını talep ediyorum.

#1 - 05.07.2022 16:30
Merhabalar,

Jamie_McQueen karakteri Noob DM ve Car Jacking, Ramon_Alvaro ise yalnızca Noob DM sebebiyle cezalandırılacak.

Kingsley_Brown'n ekran görüntülerinde kesin olarak yaptığı bir şey görülmüyor, ona işlem uygulanmayacak.