Konu: [03.07.2022 - Lorenz_Garcia] NON-RP / Araç sürüş kuralları  (Okunma sayısı 172 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.07.2022 19:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lorenz Garcia @nk4seyit35

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Timon Revello  @lastgunmobster

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18:49, 03.07.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Belirtilen saat içerisinde bir aracın çalıntı ihbarını alıyoruz, çalıntı ihbarı sonucunda ihbar sahibinin aracı ile kontak halinde oluyoruz. Kontağın sonucunda suçlu durdurması yapmak istiyoruz fakat kendisi durmadan kaçmaya başlıyor, Vice Şehri Hava Alanına giriş sağlayıp rampadan NON-RP bir şekilde atlıyor, sonrasında da son hız uçuş pistinin üzerinden ilerleyerek durmak bilmiyor. En sonunda da pistten atlayıp ters takla atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın OOC sicilini kontrol ettim, açıkçası şok oldum.

#1 - 03.07.2022 19:29
şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 03.07.2022 21:20
Benim kullanığım araba beyaz uçan araba sarı uçan arabada ıd ve adım dahi yazmıyor orda afk beklerken çalıntı diyorlar polisleri güzel seçin adama göre muhamele yapıyorlar yoksa bu şehiri dar ederiz 

#3 - 04.07.2022 00:42
Benim kullanığım araba beyaz uçan araba sarı uçan arabada ıd ve adım dahi yazmıyor orda afk beklerken çalıntı diyorlar polisleri güzel seçin adama göre muhamele yapıyorlar yoksa bu şehiri dar ederiz

Şehri dar ederiz? Tamam bro. Kamera kısmından araç plakasına da bakabilirsin, iyi roller.

#4 - 04.07.2022 15:08
Ekran görüntülerinde ki araçlar farklı değil, plakalar uyuşuyor. Umarım tekrar yalan söylemeye kalkışmazsınız.

Karakter NonRP Driving kapsamında cezai işlem görücek.