Merhabalar, günlerdir internet sıkıntısı çekiyorum. Sorunu çözebilmiş değilim maalesef. Oyundayken çoğu zaman yazdıklarım gitmiyor, ve aniden internetim kesilip oyundan düşebiliyorum. Burada benim yapabileceğim bir şey yok. Zaten 23:30 civarı internet gelince direk tekrardan oyuna girdim ve sana internetimin sıkıntılı olduğunu belirttim, yani oyundan düştükten 20 dakika sonra oluyor. Geldim fakat yoktunuz. Kaldığımız yerden devam edebileceğimizi belirttim. Orta yolu bulmak yerine şikayet açman ortak nezakete girer, zaten kinli olduğunu anlayabiliyorum. Daha önceden sana şikayet açtığım ve ceza yediğin için bana ceza yedirtene kadar şikayet açıcaksın onu da anlayabiliyorum.
İnternetimin sıkıntılı olduğunu kanıtlayan video;
Durumu PM'den belirtip kaldığımız yerden devam edebileceğimizi söylediğim ss;
https://cdn.discordapp.com/attachments/989982343739629609/992929770146893904/samp_02_07_2022_23_40_41.png
İşe gerçekçi bakalım. Lag veya FPS problemi çekmen beni veya başkasını bağlayacak bir durum değil. Böyle bir sorun yaşıyorsan sunucuya girmez, rollere dahil olmazsın. Bence olması gerek bu. Şikayet açma hakkım var, rolü devam ettirmek zorunda değilim. Polisin de dahil olduğu roller oldu. Bunların veritabanına işlenmesi, raporlanması her biri rol. Videoyu çekmişsin, bunu ben de çekerim. Video aç, fiş çek. Basit şey. Ortak yolu bulamayacağımız ortada. Senin internetin kötü diye 10 kişi bir role seferber olamayız.
Israrla şikayet açmak gibi bir durum da söz konusu değil.
@AlyX benim açmamı istedi. Bu nedenle açtım.
Ve bölgede 6-7 dakika kalabiliyorsun. Videoda attığın gibi bir 'fiş çekme' gibi durmuyor olay.
Üstüne üstlük videoyu açıyorsun 20 saniye sonra oyunun gitmesi gerçekçi gelmedi.
Ceza almasını talep ediyorum.