Konu: DM - Felipe_Grande  (Okunma sayısı 83 defa)

#0 - 03.07.2022 13:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @wolkey Felipe_Grande

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
Deathmatching

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hakaret ettim kavga ettikleri için, sonra arkadaş silah çekerek dm attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): DM atmak için oyuna girmiş, dm arayan bir dmobur örneği. :-\

#1 - 03.07.2022 13:20
Öncellikle selamlar, uzun süredir bu birlik içerisinde rol yapıyorum onaylı bir birlik olduğu gibi karakterim de saygın bir çete üyesi bunu şu şekilde açıklayabilirim başka bir karakter ile rol yapıyordum rol brawl'a döndü ve gereken rol yapıldı bu arkadaş ise gelip diğer arkadaşın kafasına falan oturuyor genel olarak rol sabote ediyordu sonrasında kendi attığı sste de belli olduğu gibi a*ına k*duğum*n aptalları tarzında bir cümle yazdı zaten genel olarak rol içerisinden hiçbir şekilde çıkılmadı ve hiçbir rol ihlali yapılmadı karakterim saygın bir çete üyesi olduğu için genel olarak onaylı bir hood'da kendi bölgesinde yapılan yanlışa verebileceği en temiz tepki, bu arkadaş ise tamamı ile trolle dayalı bir rol sergiliyordu bende bu şekilde gerekeni yaptım hatalıysam cezamı çekerim başka bir açıklamada bulunmayacağım yetkili arkadaşlar gerekeni yapar şimdiden teşekkürler kolay gelsin.

#2 - 03.07.2022 13:22
genel rol ss budur tüm hali ile

#3 - 03.07.2022 14:04
Birader saygın bir çete üyesi olduğunu ıc de söyleyerek belirtebilirdin, silah çekip dm atarak değil. Senin dövdüğün adamın kafasına oturuyorum, gelmişsin ensemden tutuyorsun. İlk sen agresif yaptın bana burda, herkes bilir ki saygın bir çete üyesi sokak ortasında mahallenin yenisi ile kavga etmeye bile tenezzül etmez, uğraşmaz yani. Yani kabaca Si*lemez, sen ona buna silah çekip sıkarak mı çete üyesi olduğunu belli ediyorsun? Size sokak ortasında kavga ettiğiniz için o cümleyi kuruyorum, sonrasında silah çekip sıkıyorsun. Daha fazla ileti atma, savunmanı yapmışsın. Şikayet sonuçlanabilir.

#4 - 03.07.2022 14:28
dostum bu sokakta tam tamına bir yıldır rol yapıyorum ve bana burda neyi nasıl yapabilirim diye öğretmen çok doğru değil zaten bahsettiğim gibi karakterimin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunun pek bir önemi yok mantıken de hiçbir çete üyesi gelipte sana ben çete üyesiyim demez yaptığın açıklamanı önce bir kendin düşünüp ondan sonra bana gelip bu şekilde konuşsan daha mantıklı olur sokak ortasında yeni gelmiş birisi sokağın eskilerinden olduğu ve dövmeleri olan birisine si*timin aptalları tarzında bir kelime kullanamaz sokakta yeniysen zaten fear rp yapman gerekli bu kadar basit bir durum.

#5 - 03.07.2022 21:01
Dövmeleri olan birine demişsin, /sdo 300 Çete üyesine ait dövmelerine ait. Emotesi ile gez, tanrı yoluyla bilemem dövmelerin olduğunu. Diyorsun ki tam tamına 1 yıldır rol yapıyorum, o zaman sana şöyle bir ss bırakayım, bende 1 yıla yakındır rol yapıyorum bu mahallede. Kimseye bir şey öğrettiğim falan yok, öğrenmek istersen öğretiriz sıkıntı yok. Sokakta yeni falan değilim, ilk kez gördüğüm birine nasıl davranacağımı ve davranılacağını gayet iyi biliyorum, sende biliyorsun. Sokakta yeniysen fear rp yapmalısın konusuna gelirsek, dediğim gibi sokakta yeni değilim. Alışık isimleri zaten herkes biliyor. Karakterim seni ilk defa gördü ve sokağa yeni gelmiş birisi olarak yorumladı. Savunman bu kadarsa şikayet sonuçlansın artık.

#6 - 08.07.2022 10:38
Selamlar, ss ile oynanmış gibi gözüküyor. Ek olarak ceza verilecek bir durum yok.