Konu: [02-07-2022] Jose_Montes Polise Sığınma Kural İhlali  (Okunma sayısı 504 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 02.07.2022 23:49
Thiago Montes karakteri benim hoodumda yanımda 5-6 kişi varkende sistemsel bıçağı olmamasına rağmen maket bıçağı rolüne girerek beni bıçaklamıştı. Bilginize.

Bu rolde bende bulundum, karakteri yakalayıp dövdükden sonra Thiago karakterini hood bölgemize getirdik, daha sonrasında aracına binip küfür ederek kaçtı. Yaralı durumdayken böyle bir rol sergiledi. Sonraki gün yine hood bölgemize gelip sayı üstünlüğümüz olmasına rağmen korku rolü sergilemedi.
Kanıtları aşağıya bırakıyorum. Verdiği emotelerin dikkate alınmasını isterim.
Spoiler: GösterGizle

#11 - 02.07.2022 23:54
İhbarın neden verildiğine dair bir açıklama yapın, başka iletiye gerek yok.

#12 - 02.07.2022 23:58
@Justice İhbarın SS'ini atmama gerek var mı? Öyleyse ulaştırabilirim, ihbarı veren Jose_Montes karakteriydi ve bunun doğrultusunda bölgeye gittik. Gittiğimiz bölgede herhangi bir CCTV bulunmuyor.

#13 - 03.07.2022 00:07
İyi günler.

Rolde hepimiz hapse girdik. Boşuna dil dökmeyelim.

Öncelikle @lencarst , sana soruyorum. Rolün başlangıcında sen mağdur durumdayken, çivili sopayla DEFALARCA darbe alıp vahşice dövüldükten sonra, üstün aranınca SIYRILARAK ATILIP VE BELİNDEN DEAGLE SİLAHINI ÇEKİP ATEŞ AÇABİLDİN? Dayak yedikten sonra bu rolü yapman ayrı ihlal, tüm bu hareketleri tek emote'da yapman ayrı ihlal.

Şimdi inceleyecek yetkiliye olayı detaylıca açıklayayım:
Caine ve ekibindeki kişilere Thiago ve Jose Montes karakterlerinin husumeti var. Fıldır fıldır onlardan geçmişte yaşadıkları bıçaklama ve dayak yeme olayının intikamını almak için yanıp tutuşuyorlar. Bugünkü rolde Jose, Caine karakterini "arabanı satın alacağım" gibi bir bahaneyle(yanlış bilmiyorsam) kasabadaki bir çiftliğe götürüyor, giderken de zaten onları ben takip ediyorum ve çiftlikte onu alıkoyuyoruz. Jose ona bıçak dayıyor, Thiago ise dikenli sopasıyla onu vahşice döverken diğer yandan kuzeni Dante'e mesaj çekiyor. Devamında Dante olay yerine geliyor, Jose ise Caine'in arabasını hurdacıya satmaya götürüyor.

Aşağıda atacağım ss'ten olayın buraya kadar nasıl geliştiğini görebilirsiniz:

Sonra İLAHİ BİR GÜÇ İLE Caine karakteri bir ton dayak yedikten sonra silahıyla sıyrılıp bizi yaralı duruma düşürüp arkadaşlarını çağırdı. Sonra Jose karakteri olay yerine geri geldiğinde uzaktan bizi yerdeyken ve Caine'yi elinde silahla görmüş.

Spoiler'da koyacağım ilk ss'i inceleyin, Caine'in direnmesi üzerine iki sopa daha indiriyorum. Adam karşılık olarak aniden sıyrılıp ateş ediyor.  :garip:

Olanları görünce Jose hemen bir kasabalı polis arkadaşımızı arıyor. Şimdi bu olay üstüne "İLLEGAL POLİSE SIĞINAMAZ :'(" dediğinizi duyar gibiyim. Şuna bir açıklık getirelim. Öncelikle karakterlerimizin konsepti asla illegal bir şekilde rol yapmak değildi. Asla illegal bir birlikte bulunup illegal roller yapmadık. Karakterimin tanıtımından geçmişini incelediğinizde sivil takılan, günübirlik işlerde çalışan birisi olduğunu görebilirsiniz. Yine karakter tanıtımımı incelediğinizde göreceksiniz ki Valachi Group'ta rol yapmışız. Lakin orada da göreceksiniz ki, Valachi'ye sadece legal güvenlik çalışanı olarak girdik ve asla illegal rollerin içinde bulunmadık. Sırf sistemsel olarak Valachi'de bir süre bulunduğumuz için karakterlerimiz illegal olarak nitelendiremezsiniz. Sadece legal işlerde çalışıp parasıyla karşılığını aldık. Jose karakterini illegal olarak nitelendirecek hiçbir rol içinde bulduğunu gösteremezsiniz.

Geliyorum, asıl olayın polis kulağına gitme şekline. Dante karakteri Valachi Enforcer'ı Adrian Lombardi ile geçmişte girdiği rollerde gözünün önünde cinayetler işleniyor ve geçtiğimiz gün Valachi ile ilişiği kesildikten sonra kendini tehlikede hissediyor, bildiklerinin canına mal olabileceği korkusuyla. Bu olayın devamında önceden tanıdığı kasabalı bir polis ile iletişime geçip tehlikede olduğunu, yakın zamanda kaçırılma ihtimali olduğunu söylüyor. Bu polis ile biz de konuşuyoruz, sivil kimliğimizle, içinde olduğumuz tehlikeden söz ediyoruz. (Birnevi Dante karakteri kendini tanık koruma programına aldırmak için bir polisle irtibatta) Jose karakteri bu olayları sadece yüzüstü biliyor, tehlikenin kimden geleceğinden haberi yok. Devamında bizleri Caine ve adamları tarafından vurulmuş ve alıkoyulmuş görünce karakterlerimizin tanık olduğu bir soruşturmayı yürüten polisi kişisel olarak arıyor. Dante'in alıkonulduğundan söz ediyor, öleceklerinden korktuğunu dile getiriyor. Devamında soruşturmayı yürüten o polis ekiplere haber veriyor. Dante ve Thiago karakterleri kurtarılıyor. Zaten Dante ve Thiago'nun ihbar verildiğinden haberi de yoktu.

İllegal bir birlikte illegal roller yapmadık, Jose ve Thiago karakterleri bir kez eline silah bile almadı.

dipnot: Caine'nin yaptığı rolün gerçeklikten uzaklığı ortada, sanıyorum ki @Justice Gereğini yaparsın diye umuyorum.
« Son Düzenleme: 03.07.2022 00:30 roosevelt »

#14 - 03.07.2022 00:13
Tek bir şey söyleyeceğim savunmana karşılık: İllegal rol yapan karakter illegaldir.

Bu zamana kadar bütün şikayetlerde bunu gördük, karakter illegal ve polise sığınamaz.

Teşekkür ederim, tarafımdan başka savunma gelmeyecektir.

Dipnot: Benim yaptığım rol ile ilgili bir şikayetin varsa oluşturabilirsin şikayet açması paralı değil benim şikayetimin altına yazmana gerek yok, savunmamı yapıp ilgilenen adminlerin kafasını iki işle meşgul etmeyeceğim.
« Son Düzenleme: 03.07.2022 00:15 lencarst »

#15 - 03.07.2022 00:15
Ek olarak biraz önce dikkatimi çekti. Olayla hiçbir alakası olmamasına rağmen sırf ceza almasın diye arkadaşın Lucifer Pyatrov'u şahitler listesine eklemişsin @lencarst ? :D

#16 - 03.07.2022 00:17

illegal bir birlikte değil, sicili yok, anasının ak sütü gibi tertemiz @Brokoli

#17 - 03.07.2022 00:17
Tuvalette sıkıştırıp adamı bıçakladığınız için şahit gösterdim, illegal olduğunuzun onlarca SS'i var şahitlerde dursun diye. Yönetimi kandırmayı çalışmayın lütfen Jose_Montes ben şikayet etmedim diyor loglar Jose_Montes'in ihbar ettiğini gösteriyor buna da dikkat ederseniz sevinirim.

#18 - 03.07.2022 00:20
Ortada illegal olan bir karakter varsa onlar Dante'dir, Thiago'dur. İhbarı veren Jose diyip duruyorsunuz lakin ss'lerde hep Thiago ile ilgili şeyler var. Daha fazla ileti atmayıp şikayeti kilitlersen Justice'e daha az uğraş bırakırsın. Ek olarak, orası burası karalanmış ss'leri kanıt olarak atmayın lütfen.

#19 - 03.07.2022 00:20

illegal bir birlikte değil, sicili yok, anasının ak sütü gibi tertemiz @Brokoli

Çok temiz gerçekten. Nautical'ın yazısı her şeyi açıklıyor.