0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İllegal bir birlik üyesi, başka bir illegal birlik üyesini rol dahilinde polise ihbar edemez. Bununla alakalı roller yapamaz.
İyi günler dilerim herkese.Şikayete arkadaşım Jose Montes ve kendim adına savunma yapacağım.@xismetBK ve @van der godefroy kullanıcısına alakası olmayan bir şikayete yorum atmasından ötürü uyarı puanı eklenmesini talep ediyorum.Rolüm bitince savunmayı yazacağım.
Brokoli kişi olarak savunmam, öncelikle konu ile alakasız olan kişilerin ileti göndermesini hoş karşılamıyorum bu kişiler cezalandırılsın. İleti kalabalığı yapmayın. Gelelim bizim mevzulara polise sığınma demişsin, hiçbir polise sığınmadım, polisi dahi aramadım.Bir arkadaşımı aradım yardım istedim. Benim polis aradığıma dair kanıt atmalısın. Ayrıcaaa, nedense yerde yatıp bir anda ayağa kalkıp taramaya başlamışsın attığın sslerde öyle gözüküyor. Arka tarafta sizii izlerken heryerden telefonun çalmadan gelen kişileride sormak isterdim. Bmx ile dağa tırmanan mı dersin? Valachi Grubunda bir illegal rolde bulunmadım, görevliydimmm. Güvenlik departmanında bulundum sadece bu kadar Sizi dövdüğüme dair kanıtları bekliyorum canlarim. ekran görüntüsünde görüldüğü gibi bir polisi aramıyorum. Arkadaşımı arıyoruum. şu ssde görüldüğü gibi bana yazdığı şeyler ortada yetkilinin insiyatifine bırakıyorum burayı.Tarafımca başka bir ileti gelmeyecek, @roosevelt adlı oyuncuda savunmasını yaptıktan sonra konu yetkilide kalabilir.