Konu: [02.07.22] Chad Mardirosian, Barzam Rashidi, Behram Ghaffari, Elhmir Kazem.  (Okunma sayısı 290 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.07.2022 19:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Senseii  Chad Mardirosian, @knarre Barzam Rashidi, @XYZBey Behram Ghaffari, @Defend Elhmir Kazem.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Victor Woods @wooods  eklememin sebebi ilk ekran görüntüsünde Behram kendi isteğiyle oyundan çıkış yapmadan hemen önce apartmana girip yazı yazmasıdır. eminim bunu doğrulayacaktır. ek olarak o binadan hiç kimsenin yakalanmadan kurtulamayacağını da.
o gece beni yakalayan departman üyeleri tanıklık etmek isterse buyurabilirler.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.07.22 00.39 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
(forumda bulamadım) kayıp yaşamamak adına oyundan aktif rol esnasında çıkmak.
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: zagor karakterini yaptıklarından dolayı teslim alıp aynı şekilde karşılık vermek istediğimi chad karakterine rolde anlatıyorum. chad ise zagor'la beraber geleceğini, konuşabileceğimizi ve yapacaklarım konusunda karışmayacağını rol esnasında anlatıyor. geldiklerinde ise dışarıya yerleştirdiğim adamım silahlı olduklarından bahsediyor. micheal baldino ise konuşmayacağımızı, gitmeleri gerektiğini söyleyip yemliyor. gittikleri sırada çıkıp Behram Ghaffari'yi vuruyoruz. aktif çatışma esnasında düşmemek adına tekrar apartmana kendimizi 00.34'de başlayan çatışma sonrası 00.35-39 arası eve atıyoruz.  00.41'i göremeden Chad Mardirosian, Barzam Rashidi, Behram Ghaffari ve Elhmir Kazem'in oyundan çıktığını görüyorum. Aşağıya bırakacağım ekran görüntülerinde hiçbir karakterin binadan çıkamayacağını kanıtlayacak ekran görüntüm var, polisler geliyor ve Behram ilk oyundan çıkan karakter oluyor, yaralı süresi bitmediği için muhtemelen kaçamıyor. Düşündüğüm kadarıyla kilidi açık apartmanlara girip oyundan çıkıyorlar. Geçerli ekran görüntülerini bana ulaştırabilirlerse şikâyet üzerinden çıkartma yapabilirim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

bu iki ekran görüntüsünde pek gözükmese de belki on beşten fazla polis vardı. gözükmeden apartmandan çıkabildiyseniz helal olsun.
Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 02.07.2022 20:40
karakterim adına dair yeterli bir kanıtın yok, eğer düşünerek şikayeti açsaydın interiora kaçma durumunu göz önüne alırdın, ve senin düşünemediğini ben düşündüm kendimi kurtardım. söylediğim gibi karakterim adına yeterli bir kanıtın yok, o yüzden uzatmaya da gerek yok.

#2 - 02.07.2022 20:49
karakterim adına dair yeterli bir kanıtın yok, eğer düşünerek şikayeti açsaydın interiora kaçma durumunu göz önüne alırdın, ve senin düşünemediğini ben düşündüm kendimi kurtardım. söylediğim gibi karakterim adına yeterli bir kanıtın yok, o yüzden uzatmaya da gerek yok.
Merhaba, roldeyken polis gelince kayıp yaşamamak ve diğer oyuncuların chatlogunda quit attığının görünmemesi için interiora girmenin kendini kurtarmak olduğunu düşünmüyorum. Empati yaparsan rol zevkimizi kaçırdığını fark edebilirsin, kısaca söylemek istediğim şey rolün kurallara uygun şekilde yapılması. Orada biz tutuklanıyorsak siz de tutuklanacaksınız, polis kapının önündeyken sizin binadan kaçmanızı sağlayacak bir sistem göremiyorum ayrıca.

#3 - 02.07.2022 20:49
oyundan çıkış loglarını şikâyeti inceleyen yetkili atar. polis apartmanı arayıp sizi bulabilecekken oyundan çıkıyorsunuz. benim akıl edemediğim şey q atıp rolden kaçmak ve şu oyundaki uyduruk silahı mı kurtarmak  ::)

#4 - 02.07.2022 20:56
Merhaba, roldeyken polis gelince kayıp yaşamamak ve diğer oyuncuların chatlogunda quit attığının görünmemesi için interiora girmenin kendini kurtarmak olduğunu düşünmüyorum. Empati yaparsan rol zevkimizi kaçırdığını fark edebilirsin, kısaca söylemek istediğim şey rolün kurallara uygun şekilde yapılması. Orada biz tutuklanıyorsak siz de tutuklanacaksınız, polis kapının önündeyken sizin binadan kaçmanızı sağlayacak bir sistem göremiyorum ayrıca.
şikayeti açan olaya dahil olsun  aynı anda ikiniz yazmayın karıştırmayın

oyundan çıkış loglarını şikâyeti inceleyen yetkili atar. polis apartmanı arayıp sizi bulabilecekken oyundan çıkıyorsunuz. benim akıl edemediğim şey q atıp rolden kaçmak ve şu oyundaki uyduruk silahı mı kurtarmak  ::)

interiorun içinde saklanmam dışında bir sorun yok, logları incelemek isteyen incelesin

#5 - 02.07.2022 20:59
Benim çıktığıma dair net bir kanıt bırak ona göre savunma yapalım dostum, attığın sslerde benim çıktığıma dair bir kanıt yok.

#6 - 02.07.2022 21:12
İyi geceler, rol sırasında oyunda olduğum görünüyor. Bir ara crash yedim ve tekrardan girdim. Kendisinin attığı ssde de görüldüğü üzere oyundaydım. Polislerden önce çoktan kaçtım dostum,. benim oyundan çıktığıma dair yeterli bir kanıtını göremedim sadece /id, geçerli bir kanıtın varsa paylaşabilirsin. Daha fazla bir şey yazmayacağım, iyi forumlar.

#7 - 02.07.2022 21:25
tartışma yaratmak gibi bir amacım yok. ekran görüntülerimde polis içeriye girer girmez aranızdan behram oyundan çıkış yapıyor. interiorda beklerken ikiniz de aynı anda mı crash yediniz ve benim /id yazmama denk geldi? şikâyeti inceleyecek yetkili polis dolu apartmanda hangi daireye girdiğinizi, nasıl kurtulduğunuzu merak edeceğinden ekran görüntüsü isteyecektir. ne hikmet ise polisler girer girmez arkadaşınız çıkıyor ve siz de crash yiyorsunuz.

chad ve bahram karakterleri crash yedi diyelim. neden 00.58'de hala oyunda değiller?

#8 - 02.07.2022 21:33

hiç kimse kaçmadı beyler kendimizi kandırmayalım. polislerin yazdıklarıyla sizin yazdıklarınız aynı sohbet içerisinde. nereden kaçmışsınız?
yukarıda tam hâli var bu görüntünün, bakabilirsiniz.

#9 - 02.07.2022 22:27

Diğerleri için logların kontrol edilmesi yeterli. İsimleri aklımda olmadığı için yazamadım.