Konu: Ritter Krauser - Emotesiz işlem.  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.07.2022 00:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ritter Krauser @Imparow

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.07.2022 21:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emotesiz işlem.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ritter Krauser karakteri kovalanırken bir anda dönüp sıktı bu emotesiz işleme girer mi bilmiyorum ama büyük ihtimal giriyor, tek bir emote chatime düşmedi. Video detaylı incelenirse direkt olarak çekiyor silahı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): @Crex 'in forum susturması olduğu için şikayet onun adına açıldı.

« Son Düzenleme: 02.07.2022 00:14 Rusky »

#1 - 02.07.2022 02:26
Aktif bir kovalama içersinde, iki metre arkamda polis varken durup emote vermem sizce de saçmalık olmaz mı? Dursam zaten yakalanacağım. Koşarken silah çekilebilir, bu PG'de değil. Koşarken silah çekme emotesi orada atamazdım, atmam da saçma olurdu. Peşimde koşan polisi korkutmak, uzaklaştırmak adına silahımı çekip bir iki el ateş açtım.

Ayrıca videoda garip görünmüş ama benim oyunumda böyle bir ekran yoktu. Ben hiç yerimde durmadım, tam arkamı döndüğüm kısımda video alınmış. Bunun öncesinde  "Kovalayan arkadaşta doğrular" uzun bir koşuşturma gerçekleştirdik. Sonucunda koşarken silah çektim, bu kadar.

Tekrar ihlal düşüncesine gelirsem koşarken böyle bir emote atarsam yakalanırım zaten, olay şöyle ki; Hemen arkamda bir adam var ve koşarken büyük bir silah olmayan "Deagle" marka silahı alıyorum ve ateş açıyorum.
 İşlem göreceğimi düşünmüyorum fakat eğer yetkililer bir sorun görürse gerekli cezayı uygularlar. Şimdiden teşekkürler, iyi roller dilerim.  :sampanya:

#2 - 02.07.2022 13:08
Aktif bir kovalama içersinde, iki metre arkamda polis varken durup emote vermem sizce de saçmalık olmaz mı? Dursam zaten yakalanacağım. Koşarken silah çekilebilir, bu PG'de değil. Koşarken silah çekme emotesi orada atamazdım, atmam da saçma olurdu. Peşimde koşan polisi korkutmak, uzaklaştırmak adına silahımı çekip bir iki el ateş açtım.

Ayrıca videoda garip görünmüş ama benim oyunumda böyle bir ekran yoktu. Ben hiç yerimde durmadım, tam arkamı döndüğüm kısımda video alınmış. Bunun öncesinde  "Kovalayan arkadaşta doğrular" uzun bir koşuşturma gerçekleştirdik. Sonucunda koşarken silah çektim, bu kadar.

Tekrar ihlal düşüncesine gelirsem koşarken böyle bir emote atarsam yakalanırım zaten, olay şöyle ki; Hemen arkamda bir adam var ve koşarken büyük bir silah olmayan "Deagle" marka silahı alıyorum ve ateş açıyorum.
 İşlem göreceğimi düşünmüyorum fakat eğer yetkililer bir sorun görürse gerekli cezayı uygularlar. Şimdiden teşekkürler, iyi roller dilerim.  :sampanya:
İlk önce selamlar, videoyu izlerken ben de düşündüm ihlal sayılır mı diye sanırım haklısınız @Rusky   bildireceğim şikayeti geri çekmesi için   iyi günler.  :sampanya:

#3 - 02.07.2022 13:29

İlk önce selamlar, videoyu izlerken ben de düşündüm ihlal sayılır mı diye sanırım haklısınız @Rusky   bildireceğim şikayeti geri çekmesi için   iyi günler.  :sampanya:

Problem yok ya, ihlal olduğunu düşündüğünüz şeyleri şikayet açmak doğal olarak hakkınız. Geri çekme konusunu size bırakıyorum açıkcası, isterseniz kalsın belki ihlaldir. İhlalse cezama razıyım, sorun değil. Neyse iyi rollerde karşılaşmak üzere  :sampanya:

#4 - 02.07.2022 13:36

Problem yok ya, ihlal olduğunu düşündüğünüz şeyleri şikayet açmak doğal olarak hakkınız. Geri çekme konusunu size bırakıyorum açıkcası, isterseniz kalsın belki ihlaldir. İhlalse cezama razıyım, sorun değil. Neyse iyi rollerde karşılaşmak üzere  :sampanya:
Zaten videoda görülebilir kimse emote atmamış  gerek yok şikayetimi geri çekiyorum iyi günler dilerim.

#5 - 02.07.2022 13:50
@Imparow Merhaba dostum, öncelikle nazik tavırların ve açıklaman için çok teşekkürler. Bu nazik tavırların adın şikayeti geri çekiyorum, iyi günler ve iyi oyunlar. <3  :o

#6 - 02.07.2022 14:47
@Rusky ben de teşekkür ederim. Genel forumu ve bazı ufak tartışmalar gözümden kaçmıyor. Ama olması gereken bizim yaptığımız, ben de sana teşekkür ediyorum. Güzel roller yapmak dileğiyle,"Seviyorum seni ahbap!"  :D :sampanya:

#7 - 02.07.2022 16:52
Şikayet geri çekildiğinden ötürü geçersiz kılınmıştır.