Konu: [01.07.2022 Kwanzaa Caldwell] Aktif rolden kasıtlı kaçmak.  (Okunma sayısı 170 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.07.2022 19:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kwanzaa Caldwell @OZENX

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolden kaçmak

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif rolden kaçmak
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/jjc5fyw

Ek açıklamalar(varsa): Silahımızı çektik, Kwanzaa adlı kişiyi vurduk(17:02 loglara bakılabilir) polis geldi, geldikten sonra fake crash attı, rolden kaçtı ve geri gelmedi.

#1 - 01.07.2022 19:45
Merhaba, müsait olduğum vakit savunmamı gerçekleştireceğim. İyi forumlar. :sampanya:

#2 - 01.07.2022 20:19
Merhabalar, savunmamı yapmak için buradayım. İlk başta, arkadaş benim polis geldikten sonra fake crash, yani codsmp quit'i ile oyundan çıktığımı ve rolden kaçtığımı iddia ediyor fakat bilmediği birkaç şey var. Sabah saatlerinden itibaren, oyunum çeşitli vakitlerde crash vermeye başladı bunun sebebi de yüklediğim birkaç moddan dolayı olmalı. Hatta öğlen saatlerinde arkadaşlarım ile rol sırasında oyunum crash verdi ve birkaç başarısız giriş denemesinden sonra crash-fix attırdım. Şahsın benim ceza almam için neredeyse çoğu kural üzerinden şikayet açmasına bir anlam veremedim maalesef yalan yok. Sadece bilmenizi isterim ki, rolden kaçmadım. Eğer kayıtları var ise crash-fix attırdığıma yetkili ekibi bakabilir, rolden kaçmak için quit atmadım. İyi forumlar.

#3 - 01.07.2022 20:40
Ne hikmetse herkesin polis varken crash yiyesi tutuyor. Bak sen şu işe, yazık olmuş.

#4 - 01.07.2022 20:51
Attıgın ss de baglantım koptuğu zaman etrafta PD olmaması ek olarak senin silahla ortada koşup pollise yakalanman ilginç  bir şey dostum . Senden daha yaratıcı bir saćmalik beklerdim.

#5 - 03.07.2022 12:52
Oyundan düştüğü an görüntü almanızın bir şeye faydası yok. Crash aldığı süreden sonra / oyundan çıktığı süreden sonra beş dakika içerisinde girmediğine dair kanıt sunmalısınız. Bu kanıt sunulmamış, bu bağlamda şikayeti kapatıyoruz.