Selamlar DM'den önce gelinen bir konu var ki bu iki şahıs da dün sabahtan akşama kadar taksi ile El Corona'da bulunan tüm kişilere CR-CP atarak trolledi.
Sürekli roleplay kuralına uyarak karakterlerimizi ezerek öldürmeye çalışan bu iki kişiyi de vurdum.
İki şahıs da trollemek adına bu sunucuya gelmiş.
Dünden beri kendileriyle uğraşıyoruz.
Yine de sürekli roleplay kuralına uyduk.
Karşı tarafın alması gereken cezalar;
-Meslek aracını kişisel kullanıyorsunuz.
-Trollüyorsunuz, CR-CP atıyorsunuz.
Gerekli kanıtlar:
Kanıt 1)
Şahit olan "Javier Damiano" karakterinin CR'ı (kendisi trollden ban yemiş.)
(/karakter yazılmış, görüldüğü üzere bilerek eziyorlar. Can barı düşüyor.)

[30/06/2022, 19:17] Javier_Damiano adlı karakter Edgard_Goldberg isimli yetkili tarafından Troll sebebi ile yasaklandı.
Kanıt 2)
Video;
(yine bana çarparak devam ediyor, ardından tekrar Adrian Silva karakterini eziyor, orayı da kendi videosundan kırpmış.)
-Chatlogu isteyen yetkili olursa atarım, şahısın trollediğine dair konuşmalarımız mevcut.
Kanıt 3)
Kendi videosunda oluşturduğu rol. Birilerini ezip, hakaret etmek taksicilik değildir.
Son olarak, kayıtlarına bakıldığında şikayeti açan kişinin hileden yasaklandığı görülüyor. Bariz trollemek adına sunucuda bulunuyorlar.
Şikayeti açan kişinin kayıtları:
[29/06/2022, 18:07] Alejandro_Guzman adlı karakter Sean_Parrello isimli yetkili tarafından Hile Kullanımı sebebi ile yasaklandı.
[29/06/2022, 14:34] Alejandro_Guiza adlı karakter Lionetta_Palermo isimli yetkili tarafından Hile Kullanımı sebebi ile yasaklandı.
Şahit ettiği arkadaşı;
[30/06/2022, 19:17] Javier_Damiano adlı karakter Edgard_Goldberg isimli yetkili tarafından Troll sebebi ile yasaklandı.
Sunucuda şahidinle birlikte troll yaparak milleti eziyorsunuz, bir de foruma şikayet açıyorsunuz.
@breakner ikisi de bir seviye, meslek falan yaptıkları yok. Ceza almalarını ben istiyorum.