Konu: [ Maske_39513 - 29.06.2022 ] GÜVENLİ BÖLGE İHLALİ.  (Okunma sayısı 217 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.06.2022 22:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_39513

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Robert Cloud

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.09.2022 - 21.01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: GÜVENLİ BÖLGE İHLALİ

Alıntı
GÜVENLİ BÖLGE İHLALİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle market caddesi üzerinde kaza yaptık, daha sonra biraz laf atışması oldu, sonrasında kişiler bana hakaret söyleminde bulunup takip ettiler, onlardan kaçarken yine Vice Mall önünde başka bir araca çarptım onlardan benim motordan düşmemi fırsat bilerek araçtan inip AK ile taradılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/fxpfv2a

Ek açıklamalar(varsa): Karakterin ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 29.06.2022 23:47
@Kangal - Savunmanızı yapabilirsiniz.

#2 - 30.06.2022 00:13
Selamlar, savunmamı yapıyorum videodaydım. Onuda yükleyip atacağım. Bir kaç saat içerisinde.
Kişi güvenli alanda brawl yapan arkadaşının yanındaydı, beni izliyordu. Kanıtım yok o sırada kayıtı kapattım. Bana yumruk attı motorla oradan uzaklaşırken. Ben motora bindim diye umursamadım, ilerledik arkamızda kişi belirdi bir süre takipledi. Hooda girdim aracımı alıp çıktım hood sınırlarında bekledi, çıktığımda arkamdan gelmeye devam etti. En sonunda onu kovaladım, bir süre. Ona bir araç çarparak düşürdü fırsat bilerek hooddan güvenli alana sığındığı göründüğü için onu düşürdüm. Video sabaha karşı gelecek.

#3 - 30.06.2022 01:05

#4 - 30.06.2022 01:26

@Turancan incelenebilir.

#5 - 30.06.2022 01:28
Biraz lagım vardı, relog atacaktım hemen girecektim kişi önüme çıkınca o öyle kaldı. Lagımın olduğunu AK ile atılan ilk üç mermi sonrası gelen emote ile anlayabilirsiniz.

#6 - 30.06.2022 01:29
Biraz lagım vardı, relog atacaktım hemen girecektim kişi önüme çıkınca o öyle kaldı. Lagımın olduğunu AK ile atılan ilk üç mermi sonrası gelen emote ile anlayabilirsiniz.
Kişinin pmleri öne atmaması adına. Yazdımda silinmiş kendi kendine spam mesaj gibi oldu kusuruma bakmayın.

#7 - 30.06.2022 02:13
Kişinin güvenli bölgede brawl attığıma dair kanıtı olmaması üzerine lagı bahane edemez, güvenli bölgede AK ile sıkıldığı bariz ortada,ceza almasını bekliyeceğim.

#8 - 30.06.2022 14:13
Brawl atılırken videom var, sen sadece orada bekliyordun biz gideceğimiz için videoyu kapattım. Birden kıza yumruğu çakar emotesi attın, üstelik kanıtım olmasada güvenli bölgeye sığındığın videoda görünüyor, güvenli bölge dışından kaçarak güvenli bölgeye girersen seni vurma hakkım oluyor.

#9 - 30.06.2022 14:18
Alıntı
Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz.