Konu: GBI  (Okunma sayısı 64 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.06.2022 20:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Medison_Lara @oaykut104

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.06.2022 - 20.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBI

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bana şezlongda oturduğum için agresif rol yapıyor ve beni şezlongdan ittirip düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 29.06.2022 22:29
Güvenli bölge ihlali olduğunu daha sonradan fark ettim, bildiğiniz gibi son güncelleme sonrası birçok mekan yer değiştirdi veya eklendi, yani oranın güvenli bölge olduğunu bilmiyordum. Bunun dışında söyleyebilecek birşey yok, Güvenli bölge içinde yumruk veya herhangi bir silah kullanımı yapılmadı, sadece rolsel olarak yere atıldı. Kural ihlali yaptığımı inkar etmiyorum fakat cezam üzerinde cüzi miktarda indirim uygulanmasını talep ediyorum.
Artı olarak söyleyebileceğim, şikayet eden arkadaş pm üzerinden şikayet edeceğini söyledi, güvenli bölge olduğunu sonradan fark ettiğimi söyledim, fakat kendisi yazıp yazıp, Pm'ini kapatıp şikayet açtı. Sadece ricamdır, kendim için söylemiyorum, oyuncunun seyrini değiştirmeyen ufak rol hatalarında sorgusuz sualsiz şikayet açmayın.

#2 - 29.06.2022 23:32
Güvenli bölge ihlali olduğunu daha sonradan fark ettim, bildiğiniz gibi son güncelleme sonrası birçok mekan yer değiştirdi veya eklendi, yani oranın güvenli bölge olduğunu bilmiyordum. Bunun dışında söyleyebilecek birşey yok, Güvenli bölge içinde yumruk veya herhangi bir silah kullanımı yapılmadı, sadece rolsel olarak yere atıldı. Kural ihlali yaptığımı inkar etmiyorum fakat cezam üzerinde cüzi miktarda indirim uygulanmasını talep ediyorum.
Artı olarak söyleyebileceğim, şikayet eden arkadaş pm üzerinden şikayet edeceğini söyledi, güvenli bölge olduğunu sonradan fark ettiğimi söyledim, fakat kendisi yazıp yazıp, Pm'ini kapatıp şikayet açtı. Sadece ricamdır, kendim için söylemiyorum, oyuncunun seyrini değiştirmeyen ufak rol hatalarında sorgusuz sualsiz şikayet açmayın.
Yaptığınız kural hatası rolün ve oyunun akışını etkiliyor, ben ise bu oyunu keyif almak eğlenmek için oynuyorum. Kusura bakmayın ama benim eğlencemi baltalamaya kimsenin hakkı yok. Şikayet açıp açmayacağım konusunda da kendim dışında kimsenin fikrini önemsemiyorum. Güvenli bölge olayına gelecek olursak da SS'te de görüldüğü gibi sol altta dikkatimizi çekebilecek ve rahatlıkla görebileceğimiz bir textdraw var. Onu oraya boşuna koymamışlar.

#3 - 29.06.2022 23:40
Ceza Verilecek.