Konu: Triswon Creeks  (Okunma sayısı 148 defa)

#0 - 27.06.2022 01:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Triswon Creeks @BallıSüt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Miguel Castro @Vectra - Jackie Cantrell @RusFuck - Joshua Michell @Maffei

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.06.2022 - 01.04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8. Bug Abuse

Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır.

Mal varlığını ilgilendiren açıklarda açığı kullanan kişilerin mal varlığı tamamen silinebilir.
Örnekler
- İstediğiniz evin eşyalarına erişmenizi sağlayan bir açığı kullanarak evdeki eşyaları almak ve bildirmemek
- Değerinden aşağıdaki mülkleri bildirmeyip ucuz diye satın almak
- Sunucu mapleri veya interior objelerinde hata bulmak ve rolde kendi lehine kullanmak
- Tezgahı sadece can doldurmak için kullanmak, tezgah objesiyle yüksek bir noktaya çıkmak
- GTA San Andreas oyun motoru sebebiyle yapılan C-bug, C-roll gibi çatışmada üstünlük sağlayan hareketler

8.1. Spawn Kill: Herhangi bir silahlı çatışma durumunda rakip oyuncu interior içine girdiğinde oluşan bekleme süresini kendi lehine kullanan oyuncunun yapmış olduğu ihlaldir. Bir savaşın veya çatışmanın direkt olarak seyrini değiştirebildiği için yaptırımı ağırdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Triswon'u kovaladık, kaza yaptı ve aracı bozuldu, inip koşmaya başladı ve aracını ilk başta aldığı yer olan El Corona'ya gitti, aracını spawnladı ve tekrar binip kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 27.06.2022 01:29 explorer »

#1 - 27.06.2022 01:29
Şahitliğimi onaylıyorum, kişiye hak tanıdık kaçması için lakin suistimal ederek aracı respawnlamakla kaldı. Rolümüz bölündü, karar yönetimin.

#2 - 27.06.2022 01:36
ek olarak gördüğünüz gibi yatırma emotemiz chate düşmüş, buna rağmen buna uymadı. ((kişiyi echo ile bir süre kovaladım. Mullholland köprüsünden aşağı araç ile atladı ve arabası pasif hale geldi. İnip tamir edip bir şey yokmuş gibi devam etti, arkadaş sunucuyu police pursuit sunucları ile karıştırmış sanırım. Ne yaralı rolü var, ne de başka bir şey. Rol destek ekibinden birileri arkadaşa ulaşıp rol hakkında bilgi vermesi gerekiyor ve nelerin yasak olup/olmadığı sunucunun police pursuit olmayıp roleplay sunucusu olduğunu anlatmalı ve bildirmeli. ((Rol zevkimizin içine gerçekten ediyor.)) :-\

#3 - 27.06.2022 02:09
Selamlar, önce respawn olayına değineyim.

Araba bozulduktan sonra yaklaşık 1 2 dakika kadar yaya bir şekilde koşuyorum hiç biriniz tackle atamıyorsunuz atsanız etkisiz hale gelirim, el coronaya doğru koştuktan sonra arabamın respawn olduğunu görüyorum (ki bunu ben yapmıyorum sizden kaçarken bunu yapmam imkansız zaten tackle yiyip etkisiz hale gelirim) bende süreklirp kuralının devreye girdiğini düşünerek arabaya biniyorum ve gidiyorum. O sırada bana attığın tackle veya etkisiz hale getirmeye çalışmak için yaptığın hareketler bana işlemiyor işlese rolümü o şekilde devam ettiririm. (kovalamaca esnasında arabam yine respawn oluyor rapor ile role devam ediyoruz bana sana kaçman için hak verdik falan demen garip, bunu kasıtlı bir şekilde yapmıyorum)

Eklenmesi gereken bir şey daha var. "El Corona" bölgesine bu tarz bir yakalama rolüne 4 kişi giremezsiniz.
En az 4 ekip bu bölgeye girmeniz için gereken kurallar içerisinde yer alıyor.
Siz 4 ekip değil, toplamda 1 ekipsiniz.

« Son Düzenleme: 27.06.2022 16:25 BallıSüt »

#4 - 27.06.2022 02:28
Selamlar, önce respawn olayına değineyim.

Araba bozulduktan sonra yaklaşık 1 2 dakika kadar yaya bir şekilde koşuyorum hiç biriniz tackle atamıyorsunuz atsanız etkisiz hale gelirim, el coronaya doğru koştuktan sonra arabamın respawn olduğunu görüyorum (ki bunu ben yapmıyorum sizden kaçarken bunu yapmam imkansız zaten tackle yiyip etkisiz hale gelirim) bende süreklirp kuralının devreye girdiğini düşünerek arabaya biniyorum ve gidiyorum. O sırada bana attığın tackle veya etkisiz hale getirmeye çalışmak için yaptığın hareketler bana işlemiyor işlese rolümü o şekilde devam ettiririm. (kovalamaca esnasında arabam yine respawn oluyor rapor ile role devam ediyoruz bana sana kaçman için hak verdik falan demen garip, bunu kasıtlı bir şekilde yapmıyorum)
sürekli roleplay diyorsun, araban senin altından spawn oldu biz sana rol imkanı  tanıdık çünkü çoğu illegal oyuncular pd rol imkanı tanımıyor, wine oynuyorlar kafasındalar bizim wine oynadığımız yok, her kişiye rol imkanı da tanıyoruz siz böyle yaptığınız için pdde size karşı iyimser olmuyorlar.. ((Madem öyle sen spawnlandığını görüyorsun, aklından geçmedi mi bu adamlar bana başta imkan tanıdılar, bende imkan tanıyım.. Ve arabanın oraya spawn olması çok ekstrem bir durum, senin arabanın hemen yanında polis arabaları da vardı. Yaya halde kovalayanların arabası onların spawn olmadı, senin mi oldu? Çok saçma. Şikayet sonuçlanabilir, pd tarafından daha fazla yanıt gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 27.06.2022 02:37 RusFuck »

#5 - 27.06.2022 02:41
Koşarken arabamı respawnlayamam veya kovalamacadayken arabamı respawnlayamam, oyunla ilgili olan bir şey benim sorunum değil. Evet orada bana diğer pd oyuncularının aksine bana rol imkanı tanıdın teşekkürler, rolü devam ettirdik. Fakat benim orada yaptığım bir bug abuse yok, arkamda 3 4 tane polis tackle ile beni etkisiz hale getirmeye çalışırken -/araclarim komudunu kullanarak arabayı respawn yapmam imkansız bir salise bile dursam zaten tackle yiyip etkisiz hale geleceğim. Koşarken arabamı görüyorum binip kaçıyorum, bug abuse falan yaptığım yok. Sadece sürekli rp kuralının devreye girdiğini düşünüyorum role devam ediyorum.

#6 - 27.06.2022 02:49
Koşarken arabamı respawnlayamam veya kovalamacadayken arabamı respawnlayamam, oyunla ilgili olan bir şey benim sorunum değil. Evet orada bana diğer pd oyuncularının aksine bana rol imkanı tanıdın teşekkürler, rolü devam ettirdik. Fakat benim orada yaptığım bir bug abuse yok, arkamda 3 4 tane polis tackle ile beni etkisiz hale getirmeye çalışırken -/araclarim komudunu kullanarak arabayı respawn yapmam imkansız bir salise bile dursam zaten tackle yiyip etkisiz hale geleceğim. Koşarken arabamı görüyorum binip kaçıyorum, bug abuse falan yaptığım yok. Sadece sürekli rp kuralının devreye girdiğini düşünüyorum role devam ediyorum.
/araclarim yazıp ettin zaten çok fazla zamanın bulunuyordu. 1 saniyeni bile almıyor bu arada o tam çatıdan atladığın zaman ettiğini düşünüyorum. Şikayet sonuçlanabilir, pd tarafından daha fazla yanıt gelmeyecek. 😀
« Son Düzenleme: 27.06.2022 02:52 RusFuck »

#7 - 27.06.2022 03:18
Sürekli aynı savunmayı yapıyorum, daha fazla ileti atmayacağım sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#8 - 29.06.2022 00:46
Şikayet incelendi,

Triwson Creeks karakteri aracı bozulmuş olmasına rağmen reality ve Non RP kurallarını çiğneyerek aracını sistemden tekrar spawn ederek(sistem izin veriyor olsa bile gerçekliğe aykırı şeyler yapamazsınız) bozuk olan aracıyla abuse yaparak kaçmayı sürdürmüş. Bu bağlamda ceza uygulanması gerekiyor.

.. lakin bunun öncesinde VCPD karakterleri 4 ekip kuralını göz önünde bulundurmayarak doğrudan hooda giriş yapmışlar, aynı şekilde burada onlarında hatası olduğu görünüyor. İki tarafada ceza uygulamak yerine rolün polislerin hooda giriş yaptığı kısmını yönetim kararıyla silip & şikayeti kapatıyoruz. İyi eğlenceler.