Konu: [26.06.2022] Lancey Killy - Rutino Partdordo GOD MODE  (Okunma sayısı 188 defa)

#0 - 26.06.2022 22:48
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lancey Killy @overrated Rutino Partdordo @weareback
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Victoria Rostova @soulea
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.06.2022 22:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 26.10.2019 tarihi, saat 22.00 civarlarında onaylı birlik bölgemde sadece yürüyüş yapıyordum ve motorla yaklaşan iki kişi dikkatimi çekti. Onlarla role girmeden aracıma binip gidecektim fakat kişiler birlik üyelerimizden Victoria Rostova karakterine taciz rolüne giriştiler. Karakterim ise onlara buradan gitmelerini, devam etmemelerini söyledi. Fakat karşı taraf eskiden savaşta olduğumuz Castucci birliği ile alakalı toxic söylemlerde bulundu. O sırada silahımı çekerek ateş ettiğimde de sadece bir veya iki kez onların canını indiğini gördüm. Video da görüldüğü üzere hiçbir şekilde canları inmiyor, 12 mermi attıysam 10'u tutmuş olarak gözüküyor, fakat canları gram inmiyor. Vurulmuş olmalarına rağmen polise gidip bu adam beni vurdu, "S*ki tuttun buuuuuudddddy" diye saçma bir role girmeleri komik. God mode olduklarını düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin hile olduğunu düşünüyorum. Aksi bir şey çıkarsa da yine de Taciz/tecavüz kural ihlali, Fear RP, Retarted RP ihlalinden ceza almasını talep ediyorum. Bu talebimin gerekçeleri olan ekran görüntülerini "kanıtlar" kısmına görsel olarak paylaştım.
« Son Düzenleme: 26.06.2022 22:50 BigBoss »

#1 - 26.06.2022 22:55
Şahitliğimi onaylıyorum. İki karakterin de sistemsel olarak dayanıklılık yeteneği 0 seviye mantıken üç deagle mermisinde ikisinin de yere düşmesi gerekiyor fakat ne hikmetse iki karakterde beş mermi yemesine rağmen sapasağlam duruyor.

#2 - 26.06.2022 22:56
Esc bastım, god modeluk bir durum yok. İyi forumlar.

#3 - 26.06.2022 22:57
Hile değilim escye bas çek yaparak kaçtım, onun dışında yazdığınız FearRP, RetartedRP ve Taciz/Tecavüz konusunda haklısınız şikayet sonuçlanabilir teşekkürler.

#4 - 26.06.2022 23:31
Hile değilim escye bas çek yaparak kaçtım, onun dışında yazdığınız FearRP, RetartedRP ve Taciz/Tecavüz konusunda haklısınız şikayet sonuçlanabilir teşekkürler.

Yalandan kim ölmüş? İyi forumlar...