Konu: [26.06.2022 - Fernando Sanchez] BMX BUNNY, /Q  (Okunma sayısı 222 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.06.2022 16:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fernando Sanchez @Tuncaycan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shemar Rogers @Feold

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/06/2022, 00:02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
      BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      Car Surfing — hareket eden araçların tavanı, kaputu üzerinde seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.

- Oyundan çıkış yapmak: son rol etkileşiminden en az 15 dakika geçmeden oyundan çıkış yapılmamalıdır. Rolün diğer tarafıyla iletişime geçip bu konuda anlaşmak mümkündür. Polislerle ilgili rollerde bu kuralın ihlali halinde silahlarınız ve envanterinizdeki yasadışı eşyalarınız silinebilir.
Alıntı
13. Kolluk Kuvvetlerine Karşı Kurallar

Sunucuda kolluk kuvvetleri IC düzeni sağlayan, sunucunun omurgası olarak nitelendirilen devleti temsil eden kuruluşlardır. Tüm kolluk kuvvetlerine karşı yapacağınız roller mantık çerçevesinde olmalıdır.

Uygunsuz örnekler aşağıda verilmiştir:
- Polisler tarafından kurulan kontrol noktalarına uymadan bölgeden geçmek.
- Polisler agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.
- Polis araçları tarafından kutuya alındığınızda araçlara çarparak veya gaz ve fren tuşuna aynı anda basarak kaçmaya çalışmak.
- Polisler, bir bölgeye barikatlar kurduğu sırada bu barikatları kırmaya çalışmak ve barikatları  hiçe sayıp kaldırımdan arabayla geçmek.
- Polis ekipleri size silah doğrulttuğunda FEAR-RP yapmayarak olağan dışı roller sergilemek.
- Polis ekiplerinin kapattığı bir yola zorla girmek.
- SWAT veya benzeri özel görevlendirme rollerindeki memurların yanına giderek olağan bir olaymış gibi onlarla rol yapmak.
- Kolluk kuvvetlerine ait bölge ve bürolara saldırı düzenlemek.
- Kolluk kuvvetleri ait bürolarda kolluk kuvvetleri üyelerine, bir başkasına saldırmak, illegal roller yapmak, küfürler etmek. (Bir büronun içinde VCPD üyelerinin sizden çok daha üstün konumda olduğunu unutmayın.)
- Kolluk kuvvetleri ile girdiğiniz rollerde aleyhinize gelişen durumlarda (silahlı çatışma, direnme gösterme, kaçma), sunucudan 15 dakika boyunca çıkış sağlayamazsınız.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, belirtilen saatler içerisinde El Corona bölgesinden ateş açıldığına dahil bir çağrı aldık ve bölgeye yönelim sağladık. Bölgeye diğer ekiplere göre ben daha geç yöneldim ve bölge içerisinde çatıya tırmanan birini gözlemledim, çatıya tırmanıp shotgun model bir tüfek ile polis memurlarına ateş açıyordu ara sokağa geldiğim gibi, onun arkasına geçtiğim gibi silahını saklama emotesi vermeden, direkt eline alarak bisikletine biniş sağladı. Çitlerin üzerinden atlayarak ilerledi, daha sonrasında da on beş dakika geçmeden oyundan çıkış sağladı. Arkadaşın bu konular hakkında yeterince uyarılmış olduğunu düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): OOC sicilini kontrol ettim, birkaç defa DM'den dolayı işlem görmüş. Kendisi sanırım TDM tarzı takılıyor. Bu tür insanların acilen düzeltilmesi gerek.

#1 - 26.06.2022 17:24
Kanka quit attığıma dair doğru dürüst bir kanıt yok, Bmx bunny konusuna gelirsek bir kere zıpladım oranın üstünden atladım. Dm diyorsan hood u bastığınız için sıktım.

#2 - 26.06.2022 17:26
Kanka quit attığıma dair doğru dürüst bir kanıt yok, Bmx bunny konusuna gelirsek bir kere zıpladım oranın üstünden atladım. Dm diyorsan hood u bastığınız için sıktım.
"X" karakteri tarafından ck edildim. (İC ismini vermiyorum. Aranma kaydı açarsınız silah yakalama hırsı için lmao) her neyse. Gerekirse ck olduğum rolün ss ini atarım. Quit attığım felan yok.
« Son Düzenleme: 26.06.2022 18:58 Tuncaycan »

#3 - 26.06.2022 19:42

Polis memurları yaralı bir polis memurunun başında duruyor, bu hood baskını mı oluyor? Onun dışında, o çitlerin üzerinden zıplaman tamamen NON-RP bir durum. Oradan gerçek hayat kapsamında bakarsak zıplaman pek mümkün değil, en azından o kadar yükseğe zıplama şansın yok. Ayrıca söylemem gerekiyor ki, polis memurlarına ateş ettikten sonra silahın için açılan APB kaydını, hırs olarak görüyorsan bu senin problemin. Sanırım savunman bu kadar, iyi forumlar. Eğer gerekli bir yazı metni görürsem geri dönerim, onun dışında herhangi bir şekilde cevap vermiyorum. Tekrardan iyi forumlar.

Ek,

CK olup, olmamanız pek önemli değil açıkçası burada yaptığınız ihlaller söz konusu. CK durumu hakkında herhangi bir şey söylemedim.

#4 - 27.06.2022 12:57
@Fender aktif rolde /q attığına dair kanıtlarınızı tam olarak sunun. Kırpılmış görüntü hiçbir şekilde kanıt niteliği taşımıyor. Bunun için 12 saat verildi. Görüntüyü yenilediğiniz vakit etiket atarak durumu bildirin.

#5 - 27.06.2022 13:43
@Fender aktif rolde /q attığına dair kanıtlarınızı tam olarak sunun. Kırpılmış görüntü hiçbir şekilde kanıt niteliği taşımıyor. Bunun için 12 saat verildi. Görüntüyü yenilediğiniz vakit etiket atarak durumu bildirin.

Gönderelim hemen, olay 16:02'de yaşanıyor. Departman garajına gelip ismini kontrol ettiğimde oyundan ayrıldığını görüyorum, ilk önce soy isminden kontrol sağlıyorum fakat bulamıyorum, sonrasında da Fernando yazıyorum ve karşıma aktif karakter isimleri çıkıyor, ek:

Spoiler: GösterGizle

@Scealten
« Son Düzenleme: 27.06.2022 13:44 Fender »

#6 - 27.06.2022 15:48

Gönderelim hemen, olay 16:02'de yaşanıyor. Departman garajına gelip ismini kontrol ettiğimde oyundan ayrıldığını görüyorum, ilk önce soy isminden kontrol sağlıyorum fakat bulamıyorum, sonrasında da Fernando yazıyorum ve karşıma aktif karakter isimleri çıkıyor, ek:

@Scealten
Aktif rolde quit attığıma dair kanıt nerede? Belkide ck olup nc attığım zamana denk gelmişsindir.
« Son Düzenleme: 27.06.2022 16:12 Tuncaycan »

#7 - 27.06.2022 16:41

@Scealten
Aktif rolde quit attığıma dair kanıt nerede? Belkide ck olup nc attığım zamana denk gelmişsindir.

Ne zaman karakter değiştirdiğin forum üzerinden gözüküyor dostum. another time

Ayrıca Kolluk Kuvvetleri ile girdiğiniz rollerden sonra minimum on beş dakika sonra q atmanız gerekiyor. Kuralları okumuş ve anlamış olman gerekiyor.
« Son Düzenleme: 27.06.2022 16:43 Fender »

#8 - 27.06.2022 18:39
Loglarıma bakılabilir kaç dakika içinde oyuna girdiğime max 2 dakika geçti.

#9 - 27.06.2022 18:54
Quit dediğinde zaten sizden kaçtıktan sonra zaman aşımı yedim ve girdim.