Konu: Kumarda para vermeme.  (Okunma sayısı 303 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.06.2022 13:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Lowest Svetoslav_Todorov

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/06/2022 12:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Kişi kumarda kaybediyor fakat paramı vermiyor, ardından quit atıp oyuna gelmiyor.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Svetoslav Todorov adlı karakteri İki oranlı Poker oynuyoruz bir kaç defa üst üste oyunu kazanıyorum ve son kazanışımda Svetoslav karakteri bir müddet parayı vermiyor ve ardından quit atıyor be dakikalar geçmesine rağmen oyuna girmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Paramın verilmesini ve karakterin gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 26.06.2022 16:33
- Ruhsatlı bir kumarhane içerisinde borçlanmak veya kaybettiği parayı ödemeyi reddetmek

ruhsatlı bir yerde değiliz.

4.4. Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez.

-22 seviyesin.
-miktar 10 bin

#2 - 26.06.2022 23:06
- Ruhsatlı bir kumarhane içerisinde borçlanmak veya kaybettiği parayı ödemeyi reddetmek

ruhsatlı bir yerde değiliz.

4.4. Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez.

-22 seviyesin.
-miktar 10 bin

Dolandırıcılık rolleri pasif durumda ve parayı vermemek için quit atamazsın rolden quit atarak kaçıyorsun.

#3 - 27.06.2022 12:56
ulaş bana paranı vereyim

#4 - 01.07.2022 12:46
Kanıtları yenileyin. @monst3r

#5 - 02.07.2022 00:36
Kanıtları yenileyin. @monst3r

Şahıs 10 bin dolar paramı vermiyor ve üstüne quit atıp dakikalarca oyuna girmiyor yeni kantıları ekledim.

#6 - 03.07.2022 12:46
Dolandırıcılık için şartlar karşılanıyor. Aktif rolde /q attığına dair bir görüntü yok, aradan yarım saat geçtikten sonra görüntü almışsınız ki bu da oyundan çıkış süresini epey aşıyor. Aradaki otuz dakika kayıp. Bu nedenle şikayet kapatıldı, savunma yeterli.