Selamlar. Şahıs, NonDriving yaparak bana çarpıyor ve kendisi bunu "Ufak bir kaza" olarak yorumluyor. NonDriving yaptığı için kendisini şikayet edebilirdim, fakat etmedim. Rolüme devam ettim. Aracıma çarptığı için ondan bir müddet para istedim, o da IC olarak reddediyor. NonDriving yaptığı için meslek amaçla kullanmadığını düşünerekten ona göre rolümü sergiliyorum. "Ancak karakter sistemsel mesleğe dahil olmasına rağmen meslekle alakalı bir şey yapmıyorsa bu kural ile korunmamaktadır." Altı bin dolar para almaya gelecek olursak eğer, şahısa ilk baş /me şahısın cüzdanından 6 bin dolar alır, ardından kimliğine bakınır Emote'u atıyorum, bu doğru. Ancak, o anda da /soru ile Gasp esnasında maksimum ne kadar para alacağımı da soruyorum yetkili arkadaşa. Emote'u attığım an, /soru'dan da cevap geliyor. En fazla 3 bin dolar olacak şekilde rolünüzü şekillendirebilirsiniz diyor Yetkili arkadaş. /b üzerinden Emote Dell yazıp, ardından /me şahısın cüzdanından üç bin dolar alır, ardından kimliğine bakınır olarak değiştiriyorum. Peki şahıs, bunu neden açık bir dille ifade etmemiş? Ardından, role uymadığı için PM üzerinden şahısa role uyması gerektiği konusunda uyarıyorum. Fakat kendisi PM eksi verip rolü reddediyor. "Rolün her zaman devam ettiği unutulmamalı ve kural ihlali varsa bile o anda rol bölünmemelidir." Diyeceklerim bu kadar, teşekkür ediyorum.