Konu: [22.06.2022 - Birden Çok Kişi] Non RP - Rol Baltalama  (Okunma sayısı 131 defa)

#0 - 22.06.2022 16:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sergei Popov - @mahmut34
Josef Thought - @KUPS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Miguel Castro - @Vectra

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.06.2022 - 19:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non RP - Rol Baltalama

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 21 Haziran saat 18:50 civarında ekip aracımla tekli devriyeme devam ederken Little Mexico bölgesinde yaklaşık 5 kişilik bir motor grubu nedensiz şekilde ekip aracının önünü kesti. Onları uyarmama rağmen, polis benliğimi ciddiye almayarak önümü kapatmaya devam ettiler ve karakterim aracındaki pit demirini kullanarak motoru itti. Fakat GTA fiziklerinden dolayı kruvazörle karşısındaki - sürücüsü Sergei Popov olan - FCR model motoru itemedi. Daha sonrasında oradan bir şekilde kurtuldum fakat "ortada hiçbir neden yokken", içlerinde Sergei Popov'un da olduğu motor grubu karakterimi takibi sürdürdü. Onları sözlü uyarmış olmama, daha sonrasında sert bir dille uyarmış olmama rağmen gitmeyen motor grubunu en son beanbag tüfeğiyle araçtan inip gözdağı vererek kaçırdım fakat bu da yetmedi ve motor grubu daha sonrasında bölgede araç içerisine geçince takibe devam etti.

Bunların hiçbirini sorun etmiyorum ve olayın aslına geliyorum. Karakterim daha fazla dayanamayarak elindeki plastik mermili beanbag tüfeğini Sergei Popov'a ateşledi ve onu etkisiz hâle getirdi. Daha sonrasında ise gerekli emoteler eşliğinde onu motor başından kaba kuvvet uygulayarak yere serdi.(Kanıt 1) Sergei Popov yere düşürüldükten sonra karşı tarafa rol imkanı sunmak amacıyla direnip direnmediği soruldu cevap alınamadı.(Kanıt 2) Partnerim ve polis arkadaşım Miguel Castro'nun bana yardım ediyor olmasına rağmen Sergei Popov Alina Malkova'yı emotesinde omzuyla(?) yere düşürerek ve Miguel Castro'yu hiçe sayarak birden emote de vermeden ayağa kalkarak kaçıyor ve maskeli bir motorcu tarafından kaçırılıyor.(Kanıt 4) Sergei Popov'un ihlâlde bulunduğunu düşündüğüm sırada siyah bir Premier, sürücüsü Josef Thought, geri geri giderken ESC veya Alt+Tab kombinasyonunu kullanarak aracının üzerimize gelerek rolü baltalamasına sebep oluyor.(Kanıt 3) Bu durumdan rahatsız oldum ve Sergei Popov'un kaçmasına yardımcı olmaya çalıştığını düşünüyorum. Yapılan ihlâllerin ortada olduğunu düşünüyorum, gerekenin yapılmasını arz ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıt 1: GösterGizle

Kanıt 2: GösterGizle

Kanıt 3: GösterGizle

Kanıt 4: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Sergei Popov bindiği motoruyla kruvazöre defalarca çarparak vandalizm suçunu işlemiş oldu. Verilen uyarılara da kulak asmayarak kolluk kuvvetlerine direnmek suçunu işlemiş oldu. 1.25 vandalizm ve 1.26 KKD suç kodlarından dolayı 180 dakika IC hapse girmesini istiyorum.

#1 - 22.06.2022 18:53
Şahitliğimi onaylıyorum. Orada devriyesini sürdüren bir polis memurunun nedensizce önünü kesip, samp fiziklerini kullanarak kişi kruvazörü durdurmaya çalışıyor. Üstüne üstlük, Alina karakteri plastik mermiyle araçtan inip etkisiz hale getiriyor, kişi yine bug abuse yapıp araçtan iniyor. Bir de role uyum sağlamadan motorla kaçıyor. Artık bu tarz hareketler oldukça can sıkıcı olmaya başladı, hemen bir memur ya da polis aracı görünce agresif yol yapmanıza gerek yok arkadaşlar, kişinin gereken cezayı almasını ben de temenni ediyorum.

#2 - 25.06.2022 00:03
Kendim bilerek ve isteyerek yaptığım bir şey olmadığını açıklayarak itiraz ediyorum, ya alt tab attığımdan kaynaklı yada lagdan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir rol baltalama amacım bulunmamakta. Ve ben bu dakika ve saatte buradan geçtiğimi hatırlıyorum, yoldan düzgünce izleyerek geçtim. Şahısdan yada benden kaynaklanan sistemsel hatadan dolayı olduğunu düşünüyorum. Şahıs ile de herhangi bir bağlantım bulunmuyor zaten. Ayrıca şahıs ne İC neden OOC olarak beni uyarmadı, tamamen sistemsel bir bug olduğunu düşünüyorum.

İyi akşamlar.
« Son Düzenleme: 25.06.2022 00:08 KUPS »

#3 - 26.06.2022 15:06
Şikayet aktif.

#4 - 27.06.2022 13:37
Sergei Popov karakteri ceza alacak.