Konu: Guiscardo Botticelli - Mixing  (Okunma sayısı 97 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.06.2022 08:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Soggymaster - Guiscardo Botticelli

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MIXING

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş videonun ilk kısmında mixe kalkışıyor.  Şuraya gelin, lan anlat(olayı anlatmasını istiyor IC için) gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 22.06.2022 08:25
Garence bana discord üzerinden ulaşıp sokakta afk attığım sırada sizinkiler geldi bana sıktı dedi rolden çıktım kiliseye doğru gittim Shane karakteri ile hiçbir rolüm yok şimdiye kadar.

Shane'nin ismini arattığım yerde chatlogdaki daha önceden sorduğum sorular kaybolmuş, kayıttan önce tekrardan sıktı orasının videosu yok maalesef Lorenzo sürekli olarak arabaya binip bir hareketlilik halindeydi pm üzerinden gelmesini söyledim gelmedi normal chat üzerindende sordum yine cevap gelmedi ve pm üzerinden tekrardan anlatmasını söyledim olay bundan ibaret ceza alacağımı düşünmüyorum olayın bun o pmleri atmadan öncede Shane gelip sıktığı için olayın sıcaklığından dolayı yazdım ceza alacağımı düşünseydim videoyu kırpardım, iyi günler.

#2 - 22.06.2022 08:27
MIXING
IC olayı OOC ile
OOC olayı IC ile birbirine karıştırmaktır.
Sizin yaptığınız zaten direkt MIX. Discord şu bu, anlatmışsınız. Olay yerinden uzaklaşan arkadaşınızı PM yerine SMS ile çağırabilirdiniz. Telefon sistemi boşuna yok.

#3 - 22.06.2022 13:29
MIXING
IC olayı OOC ile
OOC olayı IC ile birbirine karıştırmaktır.
Sizin yaptığınız zaten direkt MIX. Discord şu bu, anlatmışsınız. Olay yerinden uzaklaşan arkadaşınızı PM yerine SMS ile çağırabilirdiniz. Telefon sistemi boşuna yok.
Haklısın dostum, insiyatife kalmış

#4 - 27.06.2022 13:26
Bu tip durumlarda insiyatif kullanmıyoruz, ceza alacaksınız.