Konu: DM - Isiah Feliciano & Araz Karadjian  (Okunma sayısı 191 defa)

#0 - 22.06.2022 01:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @anthony2833 @Rionly

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Victory @lonewolf97

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.06.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DEATHMATCHING

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ortada vuruşmalık bir problem bile yokken, her şey sözel bir şekilde halledilmişken iki kişi olarak gelip, hood basıyorlar (?) cezalandırmalarını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): yakışmayan hareketler.

#1 - 22.06.2022 01:34
Şahitliğimi onaylıyorum. IC olarak aramızda çözmüştük devamında hızını alamayan arkadaşlarımız hoodu basarak bizlere ateş etti

#2 - 22.06.2022 01:38
Kendim gelip size sıkmadım, bana söyleneni yaptım dostum.

#3 - 22.06.2022 01:43

Alıntı
DEATHMATCHING

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ortada vuruşmalık bir problem bile yokken, her şey sözel bir şekilde halledilmişken iki kişi olarak gelip, hood basıyorlar (?) cezalandırmalarını talep ediyorum.

Merhaba, sokakta bir uyuşturucu ticareti gerçekleşirken arkadaşlar Adana Hürriyet mahallesi abileri olarak bu sokakta uyuşturucu satamazsın/alamazsın tarzında konuştular ve hood bölgelerinde olduğumdan kişilere küfürlü konuşmam olmadı, Bertuzzi karakterinin sahibi videoya sahipmiş üst kısımda gözüküyor, kanıtları atabilir. Rolün genelini atarsalar ve yukarıda da görüldüğü gibi karakterime sürekli bir küçük düşürme/aşağılama rolüne girişiyorlar. Kasparov içerisinde göçmenlerin başında duran Kaptan karakter ile iki tarafta telefon ve yüz yüze görüşmelerine rağmen agresifliklerine devam ettiler. Karakterim bu durumu yediremedi ve silahını alarak bölgeye tekrar uğradı. Arkadaşlar çok fazla agresif rol yaptığından böyle bir role giriştim ve DM kapsamına girmemekte.

#4 - 22.06.2022 01:43
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 22.06.2022 01:43

Alıntı
DEATHMATCHING

Bu arada üst kısımda bulunan ekran görüntüsünde Türkiye'nin gündemi ile ilgili rol yapmaya devam etmişler, gurur tablosu. yakışmayan hareketler.

#6 - 22.06.2022 01:47
Beni eleştirmek yerine kendini eleştir. Gelip hoodumda adam vuruyorsun, kim olursan ol bunu yapmaya ve rollerimizi baltalamaya hakkın yok, alıntalamak yerine tek iletide kendini ifade edersen müteşekkir kalacağım sevgili arkadaşım.

Ek olaraktan;

Bu nasıl bir mantık? Birisi dedi diye yaptım, saçmalıktan başka bir şey değil.

#7 - 22.06.2022 01:49
Doğrudur kanka, sabaha daha güzel savunma gelir.

#8 - 22.06.2022 03:05
Beni eleştirmek yerine kendini eleştir. Gelip hoodumda adam vuruyorsun, kim olursan ol bunu yapmaya ve rollerimizi baltalamaya hakkın yok, alıntalamak yerine tek iletide kendini ifade edersen müteşekkir kalacağım sevgili arkadaşım.

Ek olaraktan;

Bu nasıl bir mantık? Birisi dedi diye yaptım, saçmalıktan başka bir şey değil.
Rol baltalamak mı? Hooda gelen birisine ilk başta agresif yapman, daha sonra da küfür etmen ilginç.

#9 - 22.06.2022 12:02
Araya diğer karakterlerin girmesi ile aranızdaki buzları eritmiştik, olay kapanmışken silah çekip vurmanın herhangi bir mantık çerçevesinde olan eylem olduğunu düşünmüyorum. Olay hep agresif ilerleseydi, bir nevi haklılık payın olabilirdi fakat böyle bir durum yok.