Konu: [21.06.2022] Mohzan Hanyan  (Okunma sayısı 177 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.06.2022 18:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mohzan Hanyan @Jamaikan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Diana Lindsey @Lastlxrd

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Kolluk Kuvvetlerine karşı Fear RP / Retarted RP - Non RP Driving

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi durduk yere, ekip aracına copbait yaparak eğlence arıyor. Gerçek dışı davranıyor, pek bir açıklamaya gerek yok. Bulunduğu ve hareket konumlarıyla beraberinde chatlogu da saydam bir şekilde göndereceğim. Ekran görüntülerinde her şey bulunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Başlangıç: GösterGizle

Copbaitler ve non rp davranışlar ekte: GösterGizle

Saçma rol görüntüsü de bu ekte bulunuyor.: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Burası bir oyun, herkes eğlenmeye geliyorken sizde eğlencenin dozunu aşmayıp ek olarak başka oyuncuların da keyfini kaçırmayın. Herkes keyifli keyifli rol yapabilsin, değil mi?

#1 - 21.06.2022 18:08
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 21.06.2022 18:57
Kolluk kuvvetlerine neden Fear RP yapmak zorundayım ki? Kabul etmiyorum, diğer şikayetlerde sorun yok. Savunmam bitti, işlem uygulanabilir.

#3 - 21.06.2022 19:13
Beni bir kere PM üzerinden uyarsaydın o rolü bırakırdım, lakin sen bana uyarı bile vermedin. Cidden yaptığınız garip, bir insanı uyarmadan neden ilk işiniz şikayet oluyor? Karşınızdaki kişinin oyun zevkini mahvetmek hoşunuza mı gidiyor? Yaptığım hatanın farkındayım lakin pişman değilim, işlem uygulanabilr. Ha, bir de umarım bir ihlalini görmem. Şikayet açmaktan çekinmeyeceğimden emin olabilirsin.  :vays: :nays:

#4 - 21.06.2022 19:26
Beni bir kere PM üzerinden uyarsaydın o rolü bırakırdım, lakin sen bana uyarı bile vermedin. Cidden yaptığınız garip, bir insanı uyarmadan neden ilk işiniz şikayet oluyor? Karşınızdaki kişinin oyun zevkini mahvetmek hoşunuza mı gidiyor? Yaptığım hatanın farkındayım lakin pişman değilim, işlem uygulanabilr. Ha, bir de umarım bir ihlalini görmem. Şikayet açmaktan çekinmeyeceğimden emin olabilirsin.  :vays: :nays:

Burası bir rol sunucusu, herkes kendinden mükellef. Sen gelip, seni rolsel olarak POLİS karakteriyle düzgün bir dil ve oyununu linçlemeden uyarmamıza rağmen kasıtlı olarak devam ettin, biz başka role gidiyorken peşimizden gelip durdun ve bizim rollerimizi irite etmeye devam ettin. Ek olarak, böyle bir savunma içerisindeysen. Neden bana özel mesajdan IC para teklif ediyorsun? Seviyen az, Infernus model araç var ve PM üzerinden para vermeye çokta müsaitsin. Kişinin ticaret yaptığını da düşünüyorum, beni şüphelendirdi.

Açıklamanı ek olarak bana değil, yönetim ekibine yapmalısın. Cezanı ben vermeyeceğim, ihlâlini bulur açarım. İstediğin kadar uğraşabilirsin, yönetime kendini savunmalısın. Bana değil.

İstediğin kadar kin duyup beni kollayabilirsin, yapacağın her kinsel hamlede bu şikayeti ve yazdıklarını referans göstereceğim. Oyunu kurallarıyla oyna. Oyun zevkinin hiç edilip linç edilmesine kimse hoşnut duymaz. Bende duymayacağım, karar yönetim ekibinin.

ticaret şüphesi, pmden para teklifi: GösterGizle

Bu özel mesajı oyuna döndüğümde gördüm. Sana açıklayıcı bir dil ile konuştum, anlamadın. Bunu da bırakıyorum, bu kadar toksit hareketlerini herkes görsün. Üstüne oynayacağım demek ki, sen bundan anlıyorsun.

« Son Düzenleme: 21.06.2022 19:49 Levithian »

#5 - 21.06.2022 19:44
Hesabımın incelenmesin de bir sorun yok, incelenebilir. Para teklifi konusuna gelir isek yaptığım hareketlerden dolayı kendimi eksik hissettim ve yaptığım hatayı bir nebze olsa dahi telafi etmek istedim, ne kadar şikayeti çekersen para vereceğim desem de sonrasında çekmene gerek yok, istersen telafi edebilirim yazdım. Herkes kendisinden mükellef, bu konuda da sıkıntı yok lakin en azından uyarabilirdin değil mi Leviathancığım. Şikayet sonuçlanabilir akabinde hesabım incelenebilir. Sunucuyu 2020 senesinden beri aralıklı olarak oynamaktayım, 15 level olmam hiç bir şey değiştirmiyor. Kayıt olduğum ve oynadığım saate bakacaksın. Para kazanmak zor değil, ekonomi durumu Hard olarak gözükse de rol ve ticaret yaparak kolaylıkla kazanabilirsin. Gelelim parayı nasıl kazandığıma, 2020 başlarında OOC'den abim ile Legal Club satın aldık ve bir ay aralıksız şekilde her gece açtık. Sonrasında askerlik kağıdım eve geldi, ben askere gittim. Ben askere gittikten sonra abim devam etti. 5-6 ay boyunca hiç girmedim. Yani levelimin düşük olması sunucuda para kazanmama engel değil. Ayrıca beni PM üzerinden kışkırtıp SS alma, burası bir oyun platformu. Kin beslememelisin. Açık ve net ol, kimseye kin besleme. Savunmam bitti, şikayet sonuçlanabilir. İyi oyunlar dilerim.

#6 - 21.06.2022 19:49
Yukarıda savunma olarak geçerli olmayacak yazılarını ve ekran görüntüleriyle yaptığın hareketlerin, en sonunda yazdığın tekrar paragraflarındaki açıklamalar birbiriyle uyuşmuyor. Savunmanı bana değil, yönetime yap. Tarafımdan ileti gelmeyecek.

#7 - 28.06.2022 11:40
Herhangi birisinin sizi özel mesaj yoluyla uyarmasına gerek yok. Forum üzerinde oyun kuralları kısmında tüm kurallar yazıyor. Diyelim ki bunu incelemediniz, /soru üzerinden de aktif olarak support arkadaşlara sorarak duruma netlik kavuşturabilirsiniz. Copbait yüzünden ceza alacaksınız.

Para teklifi konusunda da ilk ve son uyarımız, böyle bir anlaşma yolu yok. Tekrarında büyük bir ceza alacaksınız, hatta yasaklanabilirsiniz bile.
« Son Düzenleme: 28.06.2022 11:42 Scealten »