Konu: Fear RP Kural İhlali  (Okunma sayısı 108 defa)

#0 - 21.06.2022 14:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Paul Walter - @emres100

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.06.2022 - 14:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motoru satacaktım karaktere, İC yollar ile. Denemek istedi. Daha sonra alamayacağını vs. söyledi, ben de tamam dedim in dedim. Dolaştı dolaştı, en sonunda emoteler ile kaç defa silah oldugunu ve ona doğrulttugumu vs. belirttim. Fakat yine de devam etti, bu sefer OOC'den bildirdim. Kendisine silah doğrulttugum halde sen in dedi, ve daha sonrasında motoru denize attı. Yine kendisine silah doğrulttugum halde denize daldı kaçtı. Oyundan çıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kendisinin cezalandırılmasını talep ediyorum. Korkulacak durumlarda korkulmaması, silah doğrulttugum halde motoru kaç dakika sürüp en sonunda denize atıp, yine silah doğrulttugum halde denize doğru kaçması, ne kadar rol bilgisinin zayıf oldugunu gösteriyor. Ne olursa olsun ceza almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 21.06.2022 15:03 KaptanHex »

#1 - 21.06.2022 16:41
Savunmanız bekleniyor. @emres100

#2 - 21.06.2022 16:44
İneceğim dedim korku anında insanın durup inmesini mi bekliyorsun korktum ve motoru denize doğru sürdüm denize düşünce karaya çıkmadım denize doğru yüzmeye başladım sen karaya çıktın silahınla ateş ettin geldiğini göremeyince oyundan çıktım.

#3 - 21.06.2022 20:05
PM'den silahımın olmadıgını söylediniz, ben de kanıtlamak için silahı sadece çektim fakat görünce /q attınız. Artı olarak, silahı size dayadıktan sonra neredeyse şehri turladınız, sonra denize atladınız. Bunları eklememişsiniz, ben ekleyeyim.
« Son Düzenleme: 21.06.2022 20:12 KaptanHex »

#4 - 22.06.2022 14:30
Şehri mi turladım az daha salla bu arada silahla ateşte ettin ben denizdeyken merminin suya çarpma sesleri geldi.

#5 - 22.06.2022 15:09
Yalan söyleyecek değilim. Silah emote'sini Kaufman taraflarında verdim. Ordan taa dolaştın dolaştın, en sonunda sahil'in oralara geldin. Silahı çektiğimde ise /q attın. Madem ateş ettim, o zaman rolünü yap. Neden /q atıyorsun rol ortasında? Sadece Fear RP SS'lerini aldım. /q attığının SS'lerini de alsaydım ne diyecektin acaba? Ben daha fazla tartışmak istemiyorum, ne dersen de şikayeti de geri almıyorum. Üstelik iki tane Fear RP'ne karşı sıkma hakkım var, gayet normal. Fear RP kurallarını hatırlatırım, size bir silah doğrultugunda kaçmak veya silah çekmek de Fear RP girer. Silah çektiğimde kaçtın, en sonunda da /q attın. Yetkililerin karar vermesini istiyor, ve sabırla bekliyorum. Üslubunu da korumanı öneririm, "az daha salla" ne demek ya?

#6 - 26.06.2022 13:45
Sanırım yetkililer ilgilenmeyecek? Şikayetçi oldugumu ve gerekli cezayı almasını kaç defa söylemiştim @breackner @WARG @ba2handro.

#7 - 29.06.2022 11:55
Merhabalar, karakter ceza alacak.