Konu: Timur Pavlovic  (Okunma sayısı 161 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.06.2022 13:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur_Pavlovic @monst3r

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.06.2022 13:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling - Türkçe terim - Non-rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş DM atmak için yer arıyor. Ocean Bar'a motor ile giriyor ve kurduğu cümleler. "Affet bu gece ölmek istedim." "Affet bu gece uçmak istedim."

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 20.06.2022 13:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur_Pavlovic @monst3r

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.06.2022 13:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling - Türkçe terim - Non-rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş DM atmak için yer arıyor. Ocean Bar'a motor ile giriyor ve kurduğu cümleler. "Affet bu gece ölmek istedim." "Affet bu gece uçmak istedim."

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

Gerçekten şaka kimi o sırada elimde silah bile yok sadece orada bir arkadaş ile eğleniyorum bu zoruna mı gidiyor isteyen istediği yerde istediği gibi takılır bundan sanane? Bu tarz cümler kurunca herkes Troll mü yapıyor?

#2 - 20.06.2022 14:03
sen kimsin de yaptığın şeyler zoruma gitsin? şikayetine savunma yap. o an üzerinde shotgun ile motordan indin ve geri bindin. onun için kanıtım yok o yüzden onu şikayete eklemedim zaten. sadece DM arayışında dedim ve sen balıklama olayın içine daldın o sırada elimde silah bile yok, burada kendini ele verdin zaten. bir şey demeyeceğim, savunma yok ise sonuçlanabilir.
Ek olarak şikayet içerisinde konuşma üslubuna dikkat etmelisin, derdin varsa ekle discord konuşalım. 

#3 - 20.06.2022 14:49
sen kimsin de yaptığın şeyler zoruma gitsin? şikayetine savunma yap. o an üzerinde shotgun ile motordan indin ve geri bindin. onun için kanıtım yok o yüzden onu şikayete eklemedim zaten. sadece DM arayışında dedim ve sen balıklama olayın içine daldın o sırada elimde silah bile yok, burada kendini ele verdin zaten. bir şey demeyeceğim, savunma yok ise sonuçlanabilir.
Ek olarak şikayet içerisinde konuşma üslubuna dikkat etmelisin, derdin varsa ekle discord konuşalım. 

Rolüm senin ile gelişen bir rol değil, ben arkadaşla kendi aramda eğleniyorum ve oceanın arkasında bir kavga meydana dönüyor ve bizde taraflar olarak her laf atılınca bağırıyoruz ne var bunda?

#4 - 20.06.2022 17:05
yalan konuşmama gerek yok, her şey SS'ler ile belli zaten. Ocean arkası demişsin ama Ocean'ın tam ortasında yapıyorsunuz. Yönetimi de kandırmaya çalışma. Yaptığınız şeyler yüzünde rolüm bozuldu ve şikayet açtım. Sonuçlanabilir.

#5 - 20.06.2022 23:56
yalan konuşmama gerek yok, her şey SS'ler ile belli zaten. Ocean arkası demişsin ama Ocean'ın tam ortasında yapıyorsunuz. Yönetimi de kandırmaya çalışma. Yaptığınız şeyler yüzünde rolüm bozuldu ve şikayet açtım. Sonuçlanabilir.

Ocean barının bardesk yanında iki şahıs birlirleriyle laf dalaşına giriyorlar, biz de yapmayın diye konuşuyoruz, bu tarz şeylerden rahatsız olman normal değil, herkes kendi rolünü yapıyor eğer ki başkalarının chatinden rahatsız oluyorsan sakin bir yerde rol yapmanı dilerim.

#6 - 21.06.2022 00:39
Oraya sonradan gittiniz, uzatmayalım ve artık sonuçlansın. Gerekli kanıtları SS ile attım.

#7 - 22.06.2022 11:53
Merhabalar, şikayet incelendi. Karakter Trolling kapsamında ceza alacak.