Karakteriniz legal bir oluşumda, belediye çalışanı rolü yapıyorsunuz. Üst katımdaki evi soyuyorsunuz ID'si 1958, ve benim bir kat alttaki soyduğum evi 1954 ID'li evi gördükten sonra polise evimi soyuyor diye ihbar atıyorsunuz ve bana bu gerekçe ile saldırmaya başlıyorsunuz. Yaptığınız rolün hiçbir mantıklı tarafı yok, evinizi soysam bir mantık arayacağım fakat oradaki evinizin ID'si 1960.
Madem GOV birliğinde rol yapıyorsunuz ev soymakla alakanız ne işiniz var 1958 ID'li evden çuvalla çıkarak? Madem ev soyuyorsunuz illegalsiniz ihbar nasıl atabilirsiniz nasıl polise sığınabilirsiniz? Ya da alakanız dahi olmayan bir daireden ötürü nasıl sataşabilirsiniz fear rp yapmadan.Karakteriniz
18 yaşında hiçbir kas sistemi bile gelişmemiş cılız bir kız, üstüme oturma emote'u vererek,
yerde sistemsel yaralı konumdayken tekmeleme emote'u vererek benim ayağa kalkmamı sonsuza kadar engelleyeceğinizi hayal ediyorsunuz. Karşısında kendinden kat kat iri bir karakteri, hırsızı görüyor ve hiç korkmadan korkusuzca hırsıza doğru
zıplaya zıplaya koşuyor, yumruk sallıyor. Yaralıya düşüyorum, do kanalından ve emote'lar ile olabildiğince kanama rolleri, hasarlı rolleri yapmaya çalışıyorum sistemsel yaralıdan kalkınca da emote vererek bunu olabildiğince sizin yumruk spamlarınızdan etkilenmeden role dökmeye çalışıyorum fakat rol yapmama dahi müsade vermeden sürekli kalktığım gibi sistemsel yaralıya düşürüyorsunuz beni. Yaptığınız saçmalıklara karşı sizinle yan yana dahi bulunmak istemedim ve bir an önce sizden kurtulmak istediğim doğrudur. Bunu da sırf kural ihlali olmasın, kural ihlaline kural ihlali ile yanıt vermemek için rolle desteklemek istedim ki en emote vermediğim kesitleri SS çekerek atmışsınız. Yaptığınız hareketlerin görülmesi için rapor attım ve
@Pasha ilgilendi. Olay esnasında beni izlediğini varsayıyorum. Sizin yaptığınız rol yüzünden doğaçlama bir şekilde polise yakalandım ve bütün her şey sarpa sararak oyun keyfim mahvoldu, tamamen kural ihlallerinizin neden olduğu şey bu bana.
Timur karakteri ile yolda rastgele karşılaştık. Kendisi Angelina karakterini
"Bunny Hop" yapmasına ve beni defalarca sistemsel yaralıya düşürüp
kalktığım gibi tekrar düşürmesine şahittir. ( Bir nevi Spawn Kill )
Ek açıklama: "Birde bana zıplayarak koştuğumu söylemiş. Bir iki kez zıplamak BUNNY değil. Senin gibi yapmıyorum ben." Olay anlattığın şekildeki gibi gelişseydi erkek karakter ile kız karaktere yaralıya düşecek bir insan daha tanımıyorum. Aynı zamanda hem telefon ile konuşup hem numarayı kaydedip hem de zaman zaman sürekli /telefon yazarak bana nasıl
"Bir iki kez" zıplayarak yetişebiliyorsunuz pes doğrusu.Timestamp açık olsaydı verilen emote ve zaman aralığına bakılarak "Bunny Hop" yapıldığını rahatlıkla anlayabilirdiniz.
Ek açıklama-2: "Kendilerini /do kanalından da uyarmama rağmen benimle bildiğiniz OOC sohbet ediyorlar." Herhangi bir sohbet görmeyi geçtim, kendimin /do kanalı üzerinden yazmış olduğu tek bir harf göremiyorum roleplay çerçevesi dışında. Oysa kendisi /do kanalı üzerinden "Ok" cevabı veriyor.
Kendisinin yaptığı ihlaller için de ekstra ceza talep ediyorum,
@monst3r ve
@Pasha tarafından varsa ekstra kanıt ya da şahitlik bekliyorum.