Konu: Charlie Marchello oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 321 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.06.2022 00:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Charlie Marchello @pyrexwhippin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kasparov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16/06/2022 - 01:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhabalar, Castucci tarafından Kasparov hoodu basılıyor ve Charlie Marchello karakteri aktif çatışma oluyor “/q" atıyor. Rolden kaçmak için yakalanmamak için oyundan çıkış yapıyor. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

(Aktif rolde q attığının ssi)
Spoiler: GösterGizle

(Aktif çatışmada olduğunun kanıtı - kendisi tarafından çekilmiş bir ss)
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 20.06.2022 03:46 Unexpec0 »

#1 - 20.06.2022 00:22
ban yedikten sonra kural ihlali yapmaz diye düşünmüştüm fakat kural ihlali yapmaya devam ediyor

#2 - 20.06.2022 08:03
Benim attığım ekran görüntüsü ile /q logunun gözüktüğü zaman arasında fark var, çıkıp tekrar girmişimdir, Unexpec şikayet açmak için açmış yine, her foruma girdiğimde mention yiyorum.

#3 - 20.06.2022 09:44

Benim attığım ekran görüntüsü ile /q logunun gözüktüğü zaman arasında fark var, çıkıp tekrar girmişimdir, Unexpec şikayet açmak için açmış yine, her foruma girdiğimde mention yiyorum.

Pek bir fark yok. Oyuna giriş yaptığına dair ss atar mısın? Ayrıca o dakikada chatte görürsen arkadaşlarınla rol yapıyoruz onları yaralıya düşürdükten sonra. Sen bizle rol yapmamak için q atmayı tercih ettin. Bir an önce kural ihlali yapmayı bırakmalısın, yoksa bu hesabında ban yiyebilir.

#4 - 20.06.2022 10:03
Her relog attığımda, Unexpec şikayet açabilir diye SS mi alacağım? Relog attığım için kimsenin bana şikayet açacağını düşünmedim, az önce kontrol ettim ama herhangi bir ekran görüntüsü yok o günün devamına dair, zaten o gece sunucu bakıma alındı yanlış hatırlamıyorsam.

#5 - 20.06.2022 10:28
Sunucu bakıma saat 3 den sonra alınıyor sen ise 1 de q atıyorsun bakımla arasında 2 saat fark var relog falan atmadın role girmemek için q attın her rolünde bunu yapıyorsun rolün devamını yapmadın o yüzden ss alamazsın savunman bu kadarsa şikayet sonuçlanabilir

#6 - 20.06.2022 10:42
straw man fallacy yapma amcaoğlu, sunucu bakıma alındığı için ss alamadım diye bir şey demedim ki zaten  :minigun: kararı bekleyebiliriz

#7 - 20.06.2022 10:55
ne bu samimiyet beyefendi ben sizin amcaoğlunuz falan değilim   :)

#8 - 20.06.2022 11:32
O gün o saatlerde bana ulaşmaya çalışsaydın sana oyunda olduğumu da kanıtlardım rol de yapardık, ama ekran görüntülerini karıştırırken benim /q attığım bir SS'i görüyorsun ve şikayet açıyorsun, benim bu durumda yapabileceğim bir şey yok, zamanda geriye gidip kanıt alamam.

#9 - 20.06.2022 11:37
oyuna girmeniz için bekledim belki relog atmıştır diye düşünmüştüm ondan sonra oyuna girmediniz yapma böyle