Konu: Lewis Scott - Kwanzaa Caldwell - Dashonte Covington - BUNNY HOP - YKH  (Okunma sayısı 148 defa)

#0 - 19.06.2022 23:51
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lewis Scott @uzayofcx - Kwanzaa Caldwell @OZENX - Dashonte Covington @stenly

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video da bulunuyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bunny Hop - Yaralı Kural İhlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk başta Kwanzaa karakteri bana saldırıyor, Kwanzaa karakterini arkada düşürüyorum. Sonrasında bu arkadaşın RK süresi başlıyor. Dashonte Covington karakteri Bunny Hop yaparak benim peşimden geliyor, beni o şekilde kovalıyor. Lewis karakteri benden kaçarken Bunny Hop yapıyor ve dövüşürken düşürüyorum, kendisinin RK süresi başlıyor. Fakat buna uymuyor ve geliyor bana tekrardan saldırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
KWANZAA KARAKTERİ ARKA TARAFTA BANA DÜŞÜYOR. FAKAT RK KURALINA UYMAYIP BANA SALDIRIYOR, VİDEO DA GÖZÜKÜYOR. (Saat farkına bakabilirsiniz.)
Spoiler: GösterGizle

DASHONTE BUNNY

LEWIS BUNNY YAPARAK RK OLUYOR FAKAT YARALI KURAL İHLALİ YAPIP BENİ DÜŞÜRÜYOR.

https://streamable.com/hegzaa

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların alabileceği en yüksek cezayı almalarını istiyorum.

[/div]
« Son Düzenleme: 21.06.2022 11:33 Jorleion »

#1 - 20.06.2022 00:01
Birazdan gerekli açıklamayı yaparım ss'lerimle birlikte.  :-\

#2 - 20.06.2022 00:07
Merhaba, yaralı kuralı ihlalinde kendisi bana saldırdı, videoda zeki dostumuz kendi vurduğu kısmı silmiş.  :D ;)  Yaralı olduğumu bildiği halde neden bana saldırıyor?
Ek olarak videoyu açılır açılmaz durdurduğunuzda bana vurduğu gözüküyor videoyu güzel kırpamamışsın dostum  :D
« Son Düzenleme: 20.06.2022 00:11 OZENX »

#3 - 20.06.2022 00:14
Merhaba, yaralı kuralı ihlalinde kendisi bana saldırdı, videoda zeki dostumuz kendi vurduğu kısmı silmiş.  :D ;)  Yaralı olduğumu bildiği halde neden bana saldırıyor?
Ek olarak videoyu açılır açılmaz durdurduğunuzda bana vurduğu gözüküyor videoyu güzel kırpamamışsın dostum  :D

Sen videonun kırpılıp kırpılmamasına takılma, savunmanı yap geç. Eğer diyorsan bir savunmam yok suçunu kabullen. Ki zaten ben sana vursam bile ihalale ihlalle karşılık veremezsin. Rklısın zaten, kanıtın varsa şikayet oluştur  :-\

#4 - 20.06.2022 00:54
Çok fazla uzatmıycam bu arkadaş hakkında. Karakterin hood'a sürekli gelmesi ve birileri ile brawl atmasını geçiyorum amacı artık sanırım rol baltalamak'mı yoksa kendi aklınca eğleniyor mu bilmiyorum.

Alıntı
Arkadaş hooda gelip sokağınızı s" diyor ss'ide var aşşağıda sonrasında doğal olarak vuruyoruz. Bir tane emotesi yok vururken.

Alıntı
Burda ise durmadan b bölüyor bölme diyince pm'den rahatsız etmeye devam ediyor trollediği yetmemiş gibi

Bu sadece savunmam ayrı olarak şikayet açıcam. Daha fazlada ileti atmıycam bu konu hakkında. Bu kadarı yeterli adminlerin kararını bekliyorum.  :vays: :nays:

#5 - 20.06.2022 11:56
SSlerde bile kendinizi ifşa etmişsiniz, gereksiz agresif rolüne bürünmüşsünüz.  ::)  :D Oradan yürüyerek uzaklaşıyorum, arkadaşınız bana yumrukları ile girişmeye başlıyor. Ortada geçerli bir sebep yokken bile. Gerçek hayatta bunu birisine denese iki saat sonra yan sokakta ölüsü bulunur. Böyle roller bu sunucu için çok kalitesiz ve çok iğrenç. Hepinize hayatında başarılar, umarım şikayet en kısa sürede sonuçlanır. Brawl rolünde düşüp sonrasında arkamdan bana troll diyorsunuz  :garip: :garip:

#6 - 20.06.2022 12:00
Son bir ileti daha atacağım sonrasına karışmayacağım. Bir şikayetiniz varsa yeni konu oluşturun, burası sizin savunma yapma bölgeniz. Burada o bunu şu şunu yaptı gibi yanıtlar gönderemezsiniz. Bunny Hop ve Yaralı Kural İhlali bulunuyor şu an. Bunun hakkında savunmanızı gerçekleştirin, konuyu sağa sola çarpıtmayın.

#7 - 20.06.2022 12:25
SSlerde bile kendinizi ifşa etmişsiniz, gereksiz agresif rolüne bürünmüşsünüz.  ::)  :D Oradan yürüyerek uzaklaşıyorum, arkadaşınız bana yumrukları ile girişmeye başlıyor. Ortada geçerli bir sebep yokken bile. Gerçek hayatta bunu birisine denese iki saat sonra yan sokakta ölüsü bulunur. Böyle roller bu sunucu için çok kalitesiz ve çok iğrenç. Hepinize hayatında başarılar, umarım şikayet en kısa sürede sonuçlanır. Brawl rolünde düşüp sonrasında arkamdan bana troll diyorsunuz  :garip: :garip:
Bana saldırdıktan sonra arkadaşlarımın sana böyle bir tepki vermesi gayet doğal bir şey  ama sen bilirsin  :)

#8 - 20.06.2022 13:42

Hood bölgemiz içerisinde ekibimden birisine fear-rp uygulamadan yumruk sallıyorsun, cidden komik bi yanıt. Umarım başka şikayetlerde görüşmeyiz :DDDDD

#9 - 20.06.2022 16:48
Merhabalar, benlik bir durum yok ne kanıtlarda yaptığım bir ihlal var nede olay ile bir alakam yok neden bana mention attığınızı anlamadım.