Konu: [19.06.2022 - Craig_Park] Sahtekârlık IC Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 204 defa)

#0 - 19.06.2022 19:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Craig_Park - @grkmcng

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.06.2022 - 19:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sahtekârlık, IC Dolandırıcılık

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yoldan geçerken şahısı görüp yarışallım mı diye soru soruyorum. Olur diyor ve nesine  diye sorduğumda anahtarına diyor. Ocean Docks'tan Mako Span gişelerine kadar yarışıyoruz ve ben kazanıyorum. Anahtarları isteyince tekrar diyor adam bana çarptı diyor, yarramı ye diyip gidiyor. (Pm'den tamam tekrar diyorum çünkü tamam tekrar yapalım yazacakken gidiyor.) Sonrasında bir daha yapıyoruz Mako Span gişelerinden ilerisindeki benzinliğe kadar. Tekrar kazanıp anahtarları istiyorum, bir daha ve bu sefer kaybedersem bir tane de motor vericem bu araç dışında diyor. Sonra üç kez korna çaldıktan sonra başlatıyorum, sağ taraftaki yoldan kaçıyor :D Birde pm den: Ama cidden vercez knk. diyor. Kaçmam ben korkma zenci diyor.. Pm den yazmaya çalışıyorum ama pm'i açık olan şahıs pm'ini kapatmış .d

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahsın aracının anahtarlarının bana verilmesi, hakkım olanı almak istiyorum. İyi forumlar dilerim <3

#1 - 20.06.2022 09:36
İlk sen yazdın bana, ben orada rol'ü bitirmiştim birde anahtar vercez diye oyunda biryere imza atmamışız birde illegal yarış bunu yapa bilirim, Raporunuzu geri cekerseniz memnun olurum cekmessenizde, canınız saolsun İyi forumlar.

#2 - 20.06.2022 17:47
İlk sen yazdın bana, ben orada rol'ü bitirmiştim birde anahtar vercez diye oyunda biryere imza atmamışız birde illegal yarış bunu yapa bilirim, Raporunuzu geri cekerseniz memnun olurum cekmessenizde, canınız saolsun İyi forumlar.
Kanka sen yönetici falan mısın? Nasıl bitirebilirsin ki hâlâ devam etmekte olan bir rolü? İmza atmamıza gerek yok, ic ve ooc anlaşıldı. Kuralları okumanı tavsiye ederim, dolandırıcılık ve sahtekârlık yasak. Yarışlar zaten illegal. Legal bir yarış yok, olsa bile aracında nitro gibi illegal modifikasyonlar mevcut. Lütfen savunmanız bittiğinde bunu beyan edin. İyi forumlar.

#3 - 03.07.2022 12:55
Araba konusunda dolandırıcılık yapılamaz. Ceza verilecek.