Konu: [19.06.2022] birden fazla kişi, birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 219 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.06.2022 03:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Charlie Marchello @pyrexwhippin Alfred Cotelli @stepfatheryaveri Angelo Strickland @mate

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.06.2022, gece on iki suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ve hood baskın ihlali, dört kişi hood basıyorlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece on iki sularında arkadaşlar Ramaz Avaliani karakterini kovaladılar, bölgeye Ramaz Avaliani geldi. Peşinden de Tony Ardicelli geldi. Tony Ardicelli vuruldu, ardından bu arkadaşlar geldi. Chatime herhangi bir emote düşmeden ben hood içerisindeyken beni ve diğer iki arkadaşımı vurmaya başladılar. Bir karakteri düşürüyorlar, benim 20 canımı bırakıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Hood baskın ihlali ve emote ihlalinden cezalandırılmalılar.  :manifdog

#1 - 19.06.2022 11:23
savunma gelecek.
« Son Düzenleme: 19.06.2022 11:58 akaGrower »

#2 - 19.06.2022 13:47
Videonun tam halini atmamışsın, sorun yok ben atarım.

#3 - 19.06.2022 15:32
İyi günler, normalde savunma yapmayacaktım, bildiğiniz üzere Kasparov oluşumu artık hood onaylı ve ben istediğim gibi basar, çıkarım. Hiçbir Allah'ın kulu da bunu niye yapıyorsun diyemez(?). Neyse zaten hood basmadık, videonun tam halini aşağıya bıraktım. Savunmam bu şekilde yanımdaki arkadaşlarım içinde geçerli, hood bölgene kaçarak sığınıyorsun ve videoyu kırpıp yönetimi bir şekilde kandırmaya çalışmışsın sorun yok. Ben yaşına verdim, yönetimde gerekli kararı verir.

#4 - 19.06.2022 17:01
Selamlar. Yönetim kandırmaya yönelik hiçbir şey yok. Senin attığın videoda olduğu gibi. Ben kendi hooduma girdiğimde ateş etmeye başlıyorsunuz. Ki bu yasak. Dışarıda aktif süren bir çatışma sonrasında hooduma giriyorum. Onaylı bir oluşum olmaması dört kişi basabileceğiniz anlamına gelmiyor. Teşekkürler.  :sampanya:

#5 - 22.06.2022 11:28
Hood dışında ateş etmeye başlayıp, hooda girince db atıp çıkıyorlar. Bir problem yok.