Konu: cabbargergedan silent  (Okunma sayısı 686 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.06.2022 13:35
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rowen_Sasilvia @CabbarGergedan
Olaya dahil olan şahit karakter adı: ben
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: referans alınan şikayet linkinde bulunuyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aynı şikayeti daha önce açmıştım, yetersiz kanıtla sonuçlandı. Ben de @CabbarGergedan 'ın kullandığı hileyi araştırdım, video hazırladım. Önceki şikayet referans olarak kullanılabilir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Cabbar'ın kullandığı hilenin videosu: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 18.06.2022 14:45
Dostum sonuçlanan bir şikayeti tekrar açmana gerek yok, emin olabilirsin ki inceleyen yetkili en iyi şekilde detayına kadar inceleyip kararı vermiştir. Tekrar sayfalarca savunma yapmiyacağım, sonuçlanmış bir şikayet için gerek olacağını sanmıyorum. İyi günler, iyi forumlar!  :vice:  :nays:
« Son Düzenleme: 18.06.2022 14:50 CabbarGergedan »

#2 - 18.06.2022 14:47
Ve ayriyetten toksikliğe gerek yok, videonun sonuna koyduğun kışkırtıcı şey hoş bir şey değil.

#3 - 18.06.2022 15:00
Dostum sonuçlanan bir şikayeti tekrar açmana gerek yok, emin olabilirsin ki inceleyen yetkili en iyi şekilde detayına kadar inceleyip kararı vermiştir. Tekrar sayfalarca savunma yapmiyacağım, sonuçlanmış bir şikayet için gerek olacağını sanmıyorum. İyi günler, iyi forumlar!  :vice:  :nays:

Alıntı
Bu konu hakkında elinize farklı türden ekran görüntüleri geçerse tekrardan oyuncu şikayeti açabilir, buradaki şikayeti referans olarak kullanabilirsiniz.

savunma yapmayacaksan direkt kararı bekleyelim

#4 - 18.06.2022 15:01
Yapmalık bir durum yok, sonuçlanmış şikayeti tekrar açıyorsun. Emin olabilirsin ki burada bulunan yetkililer senden benden bilgilidir.

#5 - 18.06.2022 15:02
Yapmalık bir durum yok, sonuçlanmış şikayeti tekrar açıyorsun. Emin olabilirsin ki burada bulunan yetkililer senden benden bilgilidir.

tamamdır dostum aynen oyle yuzumde maskewar aynenoyle  8) 8) 8)

#6 - 18.06.2022 15:02
yönetici kararı

#7 - 18.06.2022 15:04

Kışkırtmaya devam edecek misin?

#8 - 18.06.2022 15:07

Kışkırtmaya devam edecek misin?

dostum savunma yapsana neyden korkuyorsun? yapacak bir savunman yoksa ileti kalabalığı yapma

#9 - 18.06.2022 15:10
Neyden korkacağım dostum? Birlik tanıtımı yapmıyoruz, tekrar tekrar sayfalarca ileti göndermenin lüzumu yok. İyi günler dilerim.