0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dostum sonuçlanan bir şikayeti tekrar açmana gerek yok, emin olabilirsin ki inceleyen yetkili en iyi şekilde detayına kadar inceleyip kararı vermiştir. Tekrar sayfalarca savunma yapmiyacağım, sonuçlanmış bir şikayet için gerek olacağını sanmıyorum. İyi günler, iyi forumlar!
Bu konu hakkında elinize farklı türden ekran görüntüleri geçerse tekrardan oyuncu şikayeti açabilir, buradaki şikayeti referans olarak kullanabilirsiniz.
Yapmalık bir durum yok, sonuçlanmış şikayeti tekrar açıyorsun. Emin olabilirsin ki burada bulunan yetkililer senden benden bilgilidir.
Alıntı yapılan: CabbarGergedan - 18.06.2022 15:01Yapmalık bir durum yok, sonuçlanmış şikayeti tekrar açıyorsun. Emin olabilirsin ki burada bulunan yetkililer senden benden bilgilidir.tamamdır dostum aynen oyle yuzumde maskewar aynenoyle
Alıntı yapılan: ukicik - 18.06.2022 15:02Alıntı yapılan: CabbarGergedan - 18.06.2022 15:01Yapmalık bir durum yok, sonuçlanmış şikayeti tekrar açıyorsun. Emin olabilirsin ki burada bulunan yetkililer senden benden bilgilidir.tamamdır dostum aynen oyle yuzumde maskewar aynenoyle Kışkırtmaya devam edecek misin?