Konu: (17/06/2022) Pedro Fernandez Fear-RP  (Okunma sayısı 129 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.06.2022 00:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pedro Fernandez @classyrk 

Olaya dahil olan şahit karakter adı:   Lucho Pineda @Krugza

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  23.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Genel olarak ölümden korkmayan bir karakter yönetilmesi bu karakterin ölümüne (CK) yol açabilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Theo adlı karakter bizim birliğimizdeydi, gelişen bir rol sonucu Rodney karakteri vuruldu ve Theo onu hastaneye kaldırdı, bu sırada Rodney'in üzerindeki uyuşturucuları Theo kendi üzerine alma rolü yaptı, ertesi gün birlikten çıkıp mahalleyi terk etti, bizde Theo'nun peşine düştük. Kendi hoodumuzda Lucho ve Dragomir karakterleri ile takılırken Pedro Fernandez karakteri geldi, Theo'yu bize getirdiğini onunla derdimizin ne olduğunu sordu, Dragomir karakteri güzel bir dille durumu anlattı ardından tehditkar bir cümle kurdu, kendisi bu cümlemize aynı tehditkarlıkla (bizim bölgemizde, azınlık ve sivil olmalarına rağmen) cevap verdi. Daha sonradan arabasına binip birlik r19'umuzun üzerine sigara fırlatıp kaçma rolü yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): Olayın olduğu sırada SS alamadım ama chatlogdaki yazılar açıklamamamı destekler nitelikte.

#1 - 18.06.2022 00:17
Alıntı
Kanıt içermeyen şikayetler incelenmez. İddia edilen kural ihlalini ispatlamak için şikayetlerde güncel kanıt bulundurulmalıdır. Güncel olmayan kanıtlar geçersiz sayılır. Kanıtlar üzerinde hiçbir şekilde düzenleme yapılmamalıdır. (Güncel saat ve karakter ismi ekran görüntülerinde yer almalıdır. Kişisel PM mesajlarınızı düzenleme yolu ile kapatabilirsiniz)

Herhangi bir şekilde sayıca üstün olduğunuzu kanıtlamamışsınız, ekran görüntülerinde ben yokum. Güncel saat de değil, olay 23:22'de yaşanmış; ekran görüntüsünü 23:37'de çekmişsiniz. Şikayet kurallarında bu açık ve net şekilde belirtiliyor üstte de attığım gibi. Güncel saat ve karakter ismi ekran görüntülerinde yer almalıdır diye, yetersiz kanıt yani. Benim savunmam bu kadar, şikayet sonuçlanabilir.

#2 - 18.06.2022 00:22
Olayın orada yaşandığına dair bir kanıtınız da yok, ekran görüntülerinin hiçbirinde karakterim yer almıyor. Sadece chatlog ekran görüntüsü almışsınız, bu da yeterli değil.

#3 - 18.06.2022 00:38
Şahitliğimi onaylıyorum, ayrıca olayların gidişatını ve nerede olduğunu bildiği halde sanki orada yaşanmamış gibi lanse etmesi de çok enteresan geldi bana bir rol yapılıyorsa açık aramamak gerekir diye düşünüyorum.

#4 - 20.06.2022 10:59
Ekran görüntüleri kanıt niteliği taşımıyor, ceza verilmeyecek.