Konu: [Maske_33784] Paul McDonnell hile şikayeti  (Okunma sayısı 506 defa)

#0 - 17.06.2022 13:22
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Bonsly [Maske_33784]Paul McDonnell
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.06.2022 - 01:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Spread - Aimbot

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhabalar, yukarı doğru koşuyordum ve arkadaş AK-47 ile ateş etmeye başladı 1 saniye geçmeden yaralıya düştüm ve hasarlarda kafaya hasar attığı gözüküyor. Videoda göreceğiniz gibi hasar kayıtlarıda mevcut. Gereğinin yapılmasını istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 17.06.2022 13:24 Unexpec0 »

#1 - 17.06.2022 13:28
Önümde düz bir şekilde koşan adamı vurduğum için hile mi diyorsun gerçekten? İyiymiş. Bak orada sağ ayak yazıyor bir de tekrar izle istersen. Önümdeki adamı vurduğum için hileyle suçlanıyorum videoda her şey açık zaten o yüzden çok kapsamlı bir savunma yapmayacağım.

#2 - 17.06.2022 13:29
Önümde düz bir şekilde koşan adamı vurduğum için hile mi diyorsun gerçekten? İyiymiş. Bak orada sağ ayak yazıyor bir de tekrar izle istersen. Önümdeki adamı vurduğum için hileyle suçlanıyorum videoda her şey açık zaten o yüzden çok kapsamlı bir savunma yapmayacağım.

Savunmanız için teşekkürler. Savunmanız bu kadarsa sonuçlanırsa sevinirim.

#3 - 19.06.2022 01:39
Hilenin neyini savunuyorsun dostum?

#4 - 19.06.2022 11:45
Düz koşan adamı vurmaya hile deniyor ya ona gülüyorum, boş yere ortamı germe küçük dostum şikayet açılmış savunma yapılmış konunun kapanması bekleniyor. Adam düz şekilde önümde koşuyor adamı vuruyorum diye hile mi oluyorum? Siz alışkanlık edinmişsiniz sizi vuran herkese hile diye şikayet açmayı.

#5 - 19.06.2022 11:58
Düz koşan adamı vurmaya hile deniyor ya ona gülüyorum, boş yere ortamı germe küçük dostum şikayet açılmış savunma yapılmış konunun kapanması bekleniyor. Adam düz şekilde önümde koşuyor adamı vuruyorum diye hile mi oluyorum? Siz alışkanlık edinmişsiniz sizi vuran herkese hile diye şikayet açmayı.

Farkında mısın oturarak sıkmıyorsun Ak ile ayakta sıkıyorsun ayaktayken sekmeden mermileri nasıl kafa tutturuyorsun ayrıca nasıl o kadar hızlı eritiyorsun? Hile kullanmana rağmen itiraz ediyorsun, gereği yapılırsa sevinirim

#6 - 19.06.2022 12:31
Çatıdayım, tam tependen ateş ediyorum. Sen de önümde düz bir şekilde koşuyorsun ve seni vuruyorum. Bak olay bu kadar basit aslında. Bu sunucuda AK-47'nin kaç vurduğunu bilmiyorsun sanırım bir araştır veya arkadaşlarına denet, kafaya gelme meselesine de açıklamayı yukarıda da yaptım. O hasarlar ekranında "sağ ayak" diye bir şey daha yazıyor iyi bak. Eğilmişim eğilmemişim ne alakası var çatıdayım ve önümden düz biri koşuyor ve adamla aramızda o kadar mesafe bile yok anında vurabileceğim bir pozisyon videodan da görülebileceği üzerine. Çatıyı almışım çatıdan herhangi birini düz tarasam bile öldürebilecek bir pozisyondayım böyle bir pozisyonda neden hile kullanayım ne gerek var hileye? Zaten çatıdayım rahatlıkla vurabilirim herkesi tarayarak elimdeki silah AK-47.

#7 - 19.06.2022 15:53
acilen hileyi bırakmalısın oyun oynuyoruz

#8 - 19.06.2022 16:00
yazık kafana açtığın şikayete sen bile inanmıyorsun dalgaya vuruyorsun
« Son Düzenleme: 19.06.2022 16:45 Bonsly »

#9 - 19.06.2022 18:54
toxiclik yapmadan savunma yaparsan daha iyi olur
« Son Düzenleme: 20.06.2022 00:41 Unexpec0 »