Konu: 16.06.2022 Cache Mining - Skin hırsızlığı  (Okunma sayısı 598 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.06.2022 11:30
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Angelina_Kestlin @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.06.2022, 10:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 14.06.2022'de sunucuya aylar önce eklettiğim skini @Aivory  isimli karakterde gördüm. Herhangi bir dc de olmayan bir skin, tamamen bana özel. Sunucuya çok önceden yükletmiştim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Vice Squad Discord adresinden kimseye sorduğunu sanmıyorum. Skini ya Cache'den ya da çalıntı skinler Discordundan bulduğuna çok eminim çünkü hiç bir yerde paylaşılmadı.

#1 - 16.06.2022 12:33
@Aivory savunmanızı en kısa sürede gerçekleştirin.

#2 - 16.06.2022 16:30
Herhangi bir dc de olmayan bir skin, tamamen bana özel. Sunucuya çok önceden yükletmiştim. : D

Bak buna güldüm. H'mmm. O zaman bu kanala bir bakalım derim:

Görüldüğü gibi skin discord kanallarında 19 Mayıs'ta paylaşılmış. Geçenlerde VK sitesinde de denk geldim.Bende yükleteli bir ay oldu ve zaten senin gibi değil. Kafasını değiştirdim. Ayakkabılarında ki dff boyutu yüksek diye bağcıklarını da çıkarttım. Bence şikayet açmadan önce bir araştırsyadın.
Yüzü:

Ayakkabı Bağcıklarının olmadığı görüntü:

Umarım yeterli olmuştur. Yani kimse senin skinini çalmıyor. Ve kendi görüntülerinde de açık. Kafasına kadar farklı. Savunma bu kadar. İyi forumlar.

#3 - 16.06.2022 16:49
Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.

Ek olarak seninde onaylı bir skin yapımcısına yaptırdığını düşünmüyorum çünkü; onaylı skin yapımcıları her zaman credit eklerler.

+Skin zaten rellenmiş, bu yüzden cezaya itiraz etmekteyim.

#4 - 16.06.2022 18:02
Çalıntı skinleri kopyalayıp discordda paylaştı diye o skin senin olmuyor, ayrıca şikayette belirtilen dördüncü maddeye dikkatini çekerim.

"Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz."

Skini cacheden bulup, çalarak rellemişler hadi bunu geçtim sen bunu yine de kullanamazsın çünkü sunucuda yüklü priv bir skin. Para vererek yaptırdığım şeyi başkasının uğraşmadan yaptırması pek hoş değil.
Ayrıca skini kendinin yaptırdığını millete söylüyorsun. Bu çok yüz kızartıcı.

Yetkiller isterse skinin yapım aşamasını da atabilirim. Tamamen bana ait olduğunun kanıtı olarak.
« Son Düzenleme: 16.06.2022 18:08 azimuth »

#5 - 16.06.2022 18:15
O skinimi çalıp discordunda paylaşan kişinin de nereden bulduğu belli zaten.

#6 - 16.06.2022 20:07
 Eğer sunucuda aktif olsaydın o skini sende görürdüm. Aktifde değilsin. Ve bunu bilemezdim. Paylaşılmış. VK'da da var. O zaman bu skin seninse dosyalarına da sahip olmalısın. Bu da beni bağlamıyor. Beğendim aldım ve dffsi yüksek diye değişimler yaptım. Rellenmiş bir skin. Kullanabilirim. Ona bakılırsa benim skinime de başkası almış Ama üstünde bir değişim yapmış. Kendin de gösterdin. Skinin her yerde paylaşılıyor. Gerek DC sunucularında gerek VK sitelerinde. Bu da benim sorunum değil.

#7 - 17.06.2022 00:00
Bu skinin dosyalarına zaten sahibim, skin hırsızlığı yapıp çalıntı dclerde paylaşan insanlar pek umrumda değil. Şuan umrumda olan şey benim priv skinimi sunucuya yükletip kullanman. Ayruca skin politikasında aktiflik ile ilgili herhangi bir şey yazmıyor. İsterse bir sene inaktif olayım sonuçta o skine ben para verdim, yükledim. Vice yönetiminin benim aldığım skin hakkını, ödediğim parayı çöpe atacak bir yönetim olduğunu düşünmüyorum.

#8 - 17.06.2022 03:25
 Sen para verdin, bende verdim. Kelime oyunlarını bırakalım. Skini tüm DC sunucuları paylaşmış. O zaman bana da yazık. Madem parasal bakarsak. Skin bodysi zaten dolu. Sadece rengi değişik bu kadar bodye taktıysan. Hemen hemen herkes ona benzer veya aynısını kullanıyor. Senin başka yerden almadığın ne malum. Atabilirsin kanıtlarını. Çokta alakadar değilim. Rel bir skin. Onaylı skin yapımcısına gidebilirdin. Gitmemişsin.

#9 - 17.06.2022 04:55
Bunun onaylı skin yapımcısı ile alakası yok, sunucuda mevcut olan priv bir skini çalıp ekletmişsin. Onaylı yapımcı olmayıp da kendi skinlerini kendi yapanlar peki? Onaylı değiller diye skinleri herkes tarafından cache mining yapılarak kullanilabilir mi? Tekrar söylüyorum bunun onaylı yapımcı ile alakası yok, skinimi çalmışsın.

"Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz."
« Son Düzenleme: 17.06.2022 04:57 azimuth »