0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gündem Vice 1.Bölüm | Miguel Sanz[YAYIN] * * Vice News - "Gündem Vice" - Giriş Jeneriği * * [YAYIN] Leonard Maxwell: Herkese mutlu akşamlar Vice! Ben, Leonard Maxwell.[YAYIN] Leonard Maxwell: Gündem Vice programında sizlerle birlikteyiz.[YAYIN] Leonard Maxwell: Biliyorum, beni gördüğünüz için biraz şaşırmış olmalısınız.[YAYIN] Leonard Maxwell: Bugün sevgili patronum ve değerli dostum Randolph Mitchell, Gündem Vice'ı yapmam için beni görevlendirdi.[YAYIN] Leonard Maxwell: Bildiğiniz gibi bu harikulade programın esas sunucusu, kendisidir.[YAYIN] Leonard Maxwell: Bu yüzden biraz heyecanlı olduğumu söylemeden geçmeyeceğim.[YAYIN] Leonard Maxwell: Çok uzatmadan neden bugün burada olduğumuzla ilgili konuşmaya başlayalım.[YAYIN] Leonard Maxwell: Gördüğünüz gibi yanımda bir konuğum var.[YAYIN] Leonard Maxwell: Kendisiyle daha önce kısa bir sohbet etme fırsatımız oldu.[YAYIN] Leonard Maxwell: Bay Sanz, öncelikle hoşgeldiniz diyorum ve sizi tanımayanlar için kendinizi tanıtır mısınız?[YAYIN] Miguel Sanz: Elbette, öncelikle burada olduğum için çok şanslıyım. Ben, Miguel Sanz.[YAYIN] Leonard Maxwell: * *Yayını izlemek için ((/yayinlar - Vice News))* *[YAYIN] Miguel Sanz: Bir iş adamıyım, Vicewood Healthcare Center'ın sahibiyim.[YAYIN] Miguel Sanz: Yani kısa kesmek gerekirse, şehirde dolaşan aranızdan bir insanım.[YAYIN] Leonard Maxwell: *Kameraya bakıp gülümser ve Sanz'a döner.*[YAYIN] Leonard Maxwell: Bu çok güzel, hakkınızda başka şeylerde duymuştum ama kendinizden bahsetmeyi pek sevmiyorsunuz sanırım.[YAYIN] Leonard Maxwell: Vicewood Healthcare Center'ın düzenlediği ilk yardım etkinliğinin de sunuculuğunu üstlenmiştim.[YAYIN] Leonard Maxwell: Orada gerçekten ekibiniz iyi bir iş çıkardı.[YAYIN] Miguel Sanz: *Maxwell'e bakıp güldü, kahvesinden yudumladı.*[YAYIN] Leonard Maxwell: Sizinle SMA hastaları için düzenlenen bağış etkinliğinde tanışmıştık.[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını telefondan izlemek adına: /yayinlar > Vice News * * [YAYIN] Leonard Maxwell: Oradaki rekor bağışın sahibi olduğunuzu da izleyicilerimize hatırlatmak isterim doğrusu.[YAYIN] Leonard Maxwell: Bay Sanz, yaptığınız bu yardımlar ve etkinlikler ister istemez dikkat çekiyor.[YAYIN] Leonard Maxwell: Bazı izleyicilerimizin dikkatini çekmemiş olabilir.[YAYIN] Leonard Maxwell: O yüzden konuyu kısaca tekrar açacağım.[YAYIN] Leonard Maxwell: Sizinle hakkınızdaki suçlamalarla ilgili bir röportaj gerçekleştirmiştik.[YAYIN] Leonard Maxwell: Bunun ardından herhangi bir gelişme oldu mu?[YAYIN] Miguel Sanz: Bu konuda hukuksal süreç başladı, dava açtım. Şu blog yazarı olan kadın.[YAYIN] Miguel Sanz: Hakkımda suçlamalar başlattı, karalama kampanyaları falan...[YAYIN] Miguel Sanz: Tüm hepsinin asılsız olduğunu herkes biliyor, işte. Birkaç bilgisiz adam bu kadına inandı.[YAYIN] Miguel Sanz: O yüzden bu kadar saçma bir durum oluştu, tekrardan belirtiyorum.[YAYIN] Miguel Sanz: O blog yazarı kadın hakkında hukuksal işlemler başlatıldı, dava açık.[YAYIN] Leonard Maxwell: Pekala, açıkçası bu konu üzerinde fazla durmak istemiyorum ama ipuçlarını seven birisiniz.[YAYIN] Leonard Maxwell: Bir açıklama yapacağınızda direkt olarak söylemek yerine ipuçları bırakmayı seviyorsunuz.[YAYIN] Leonard Maxwell: *Sanz'a doğru tebessüm eder*[YAYIN] Leonard Maxwell: Bugün, burada birçok önemli isim bulunuyor.[YAYIN] Leonard Maxwell: İş arkadaşlarım ve birbirinden değerli arkadaşlarım bizimle birlikte yayına katılım sağlıyorlar ...[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını canlı izlemek adına: /yayinlar > Vice News * * [YAYIN] Leonard Maxwell: Onlar için burada toplanmamızın sebebinden bahsedebilir misiniz?[YAYIN] Miguel Sanz: Tüm hayatım boyunca, insan sağlığını aşırı derecede önemleyen bir insan ve...[YAYIN] Miguel Sanz: ... bunun hakkında çalışmalar yapan bir insan oldum. Çalışmalarıma iki yeni şey daha eklemeye karar verdim.[YAYIN] Miguel Sanz: Dün gördüğüm bir olaydan çok etkilendim, çok kötü oldum. Tüm gece bunun üstüne düşündüm.[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını canlı izlemek adına: /yayinlar > Vice News * * [YAYIN] Miguel Sanz: Bir madde, insanın hayatını tamamen bitirebiliyormuş. Bunu öğrendim.[YAYIN] Leonard Maxwell: * * Vice News - "Gündem Vice" Giriş Jeneriği * *[YAYIN] Leonard Maxwell: Teknik bir aksaklık oldu, sevgili izleyiciler.[YAYIN] Leonard Maxwell: Bunun için hepinizden özür diliyorum.[YAYIN] Leonard Maxwell: Yeni katılanlar için Miguel Sanz ile yayınımıza devam ettiğimizi belirtelim ve kaldığımız yerden devam edelim.[YAYIN] Leonard Maxwell: Evet, bunun için üzgünüm Bay Sanz.[YAYIN] Leonard Maxwell: Tekrar sizdeyiz.[YAYIN] Miguel Sanz: Sorun yok, böyle küçük problemler olabilir. Her neyse...[YAYIN] Miguel Sanz: Dediğim gibi, dün gördüğüm bir şey hayatımı tamamiyle değiştirdi.[YAYIN] Miguel Sanz: Bir madde, tüm insanın hayatını dakikalar içerisinde bitiriyormuş. Bunu öğrendim.[YAYIN] Miguel Sanz: Kısacası, ben ve ekibim olmak üzere. Vicewood Healtcare Center, uyuşturucuya savaş açıyor.[YAYIN] Miguel Sanz: Bu yolda benim liderliğim ve çalışanlarımın azmiyle Vice'ta en azından...[YAYIN] Miguel Sanz: Madde kullanımından hayatını kaybedenlerin sayısını ve kullanımını en aza düşürmek hedefimiz.[YAYIN] Miguel Sanz: Böyle bir sorunu olan, bu berbat şeyden kurtulmak isteyen herkes hastanemize gelip...[YAYIN] Miguel Sanz: Baskılayarak söylüyorum, ücretsiz olarak tedavi görecek. Vicewood Healthcare Center, uyuşturucuyu yok edecek.[YAYIN] Leonard Maxwell: Bu, gerçekten sevindirici bir haber ancak burada VCPD ekiplerini de karşımıza almış olmayalım.[YAYIN] Leonard Maxwell: Onların da bu konuda çalışmaları gerçekten takdire değer.[YAYIN] Leonard Maxwell: Siz de bu konuda katkıda bulunacaksınız, öyle değil mi?[YAYIN] Miguel Sanz: Evet, doğru. Tüm VCPD personellerine kendim adına ve hastanem adına gönülden teşekkür ediyorum.[YAYIN] Miguel Sanz: Onlara yardımcı olacağım, Vice'ın bu kötü durumdan arınması için her şeyi yapmaya hazırım.[YAYIN] Miguel Sanz: Ve başlayacak tedaviler için gerekli tüm şeylerin masrafını da, kendi hazinemden karşılayacağım.[YAYIN] Leonard Maxwell: Bunu duyduğuma gerçekten sevindim çünkü şu anda tam bir uyuşturucu karşıtıyla konuşuyorsunuz.[YAYIN] Leonard Maxwell: Umarım Vice Şehri'nde bu sorunu tamamen çözebiliriz.[YAYIN] Leonard Maxwell: Gerçekten gençlerin, bu şeye bulaştıklarını gördükçe üzülüyorum.[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını canlı izlemek adına: /yayinlar > Vice News * * [YAYIN] Leonard Maxwell: Bundan kurtulmak için her ne gerekiyorsa yapılmalı.[YAYIN] Leonard Maxwell: Bu, çok iyi bir haber ve yanılmıyorsam bir duyurunuz daha olacak.[YAYIN] Miguel Sanz: Aslına bakarsan, ben insanlara bağımlı olduğumu fark ettim. Biliyor musun, onları çok önemsiyorum.[YAYIN] Miguel Sanz: Özellikle Vice şehri, benim için çok önemli. Konuya gelecek olursak, sağlık sektörü için bir duyurum daha var.[YAYIN] Miguel Sanz: Son zamanlarda elime ulaşan raporlara göre, sadece Vice sınırları içerisinde...[YAYIN] Miguel Sanz: Kanser dolayısıyla, yüz kişi hayatını güçsüz düşmüş şekilde kaybetmiş.[YAYIN] Miguel Sanz: Bu iş can sıkıcı duruma gelmeye başladı, bunun için ayrı olarak bir vakıf açmaya karar verdim.[YAYIN] Miguel Sanz: Kanserli vakıf üyelerimin tedavi masraflarını da kendim cebimden karşılayacağım, hepsini.[YAYIN] Miguel Sanz: Bu hastalar için yapılacak tüm şeyler yapılacak, yeni dostluklar edinecekler.[YAYIN] Miguel Sanz: Ayrıca burası üzerinden, dış ülkelere de bağış yapacağım.[YAYIN] Leonard Maxwell: Oh, Vice sınırları içerisinde kanserden dolayı yüz kişinin hayatını kaybetmesi...[YAYIN] Leonard Maxwell: Benim için yeni ama üzücü bir bilgi oldu.[YAYIN] Leonard Maxwell: Ancak bu konuda da çalışmalarınızın olacağını duymak da sevindirdi.[YAYIN] Leonard Maxwell: Bay Sanz, eminim ekip arkadaşlarımın da sizin hakkınızda merak ettikleri vardır ancak...[YAYIN] Leonard Maxwell: ...ondan önce bir şey sormak istiyorum.[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını canlı izlemek adına: /yayinlar > Vice News * * [YAYIN] Leonard Maxwell: Yayının henüz başında değindiğimiz eleştirilerin sebebi de aslında bu tür aktiviteler değil mi?[YAYIN] Leonard Maxwell: Yani, bu tür şeylerle ön plana çıkınca ister istemez fazla dikkat çekiyorsunuz.[YAYIN] Leonard Maxwell: Ben, bir basın mensubu olarak sorgulamayı seven birisiyim.[YAYIN] Leonard Maxwell: Sonuç olarak işim de bu aslında.[YAYIN] Leonard Maxwell: Tarafsız bir şekilde bakacak olursak şüpheleri haklı buluyor musunuz?[YAYIN] Miguel Sanz: Bingo, aslında ben sorgulardım. Sorgulamakta haklılar, yapıcı eleştiriye açığım.[YAYIN] Miguel Sanz: Düşünsene, bir adam sürekli etrafa para saçıyor. Bu paranın kaynağı nereden geliyor?[YAYIN] Miguel Sanz: Herkes kendi kendine sormuştur, elbet ki sorar.[YAYIN] Miguel Sanz: Ama kaçırdıkları bir nokta var, benim tüm hayatım sağlık sektörü üzerine kurulu değil.[YAYIN] Miguel Sanz: Vice şehrinde on, on beş civarı işletmem ve şirketim var. Bunların her birinin başında müdür, çalışanlar.[YAYIN] Miguel Sanz: Para akışı dönüyor arkadaşlar, ben de bunu insanlara yardım olarak kullanıyorum.[YAYIN] Miguel Sanz: Şu zamana kadar kendim için araba aldım, zevklerimi biraz da olsa eğlendirmek adına.[YAYIN] Miguel Sanz: Geri kalan tüm paramı hizmet sektörüne ayırıyorum, insanları ön plana çıkartıyorum.[YAYIN] Miguel Sanz: Ben, hayal gerçekleştirici bir adamım. Herkese imkân veriyorum, şöyle bir örnek vereyim.[YAYIN] Miguel Sanz: Şehrin en ünlü mekânlarından birisi, Bellavista Club. Orasının sahibiyim.[YAYIN] Miguel Sanz: Bellavista'nın müdürü ilk çalışmaya başladığında basit bir barmaiddi, şimdi Bellavista'nın müdürü.[YAYIN] Miguel Sanz: Tanınan ufak bir imkân, ufak bir nokta. Eğer siz doğru yöntemi bilirseniz, para her zaman gelir.[YAYIN] Miguel Sanz: Bunu da hayır işinde harcıyorum, çalışmalarım belli. Umarım soru işaretlerini silmişimdir.[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını canlı izlemek adına: /yayinlar > Vice News * * [YAYIN] Leonard Maxwell: Paranın gelmesi için doğru yöntemle ilgili bir ara tavsiyelerinizi dinlemek isterim. *güler*[YAYIN] Miguel Sanz: Elbette dostum, mutlaka tavsiye vereceğim. *güler*[YAYIN] Leonard Maxwell: Yayınımızın sonlarına doğru gelirken ekip arkadaşlarıma dönmek istiyorum.[YAYIN] Leonard Maxwell: *Kameraya doğru gülümser*[YAYIN] Leonard Maxwell: Bay Sanz'a elbette başka sorular gelecektir diye umuyorum.[YAYIN] Leonard Maxwell: Ardından izleyicilerimizden de kısa birkaç soru alıp yayınımızı sonlandıracağız.[YAYIN] Leonard Maxwell: Evet, çok sevgili arkadaşım ve genel koordinatörümüz Julya Yalenchka'ya söz hakkı vermek istiyorum.[YAYIN] Julya Yalenchka: Öncelikle mutlu akşamlar sevgili Vice City sakinleri...[YAYIN] Julya Yalenchka: İyi yayınlar diliyorum. Bay Sanz ve Bay Maxwell'i selamlıyor, aklımda ve birçok izleyicinin de sorularını...[YAYIN] Julya Yalenchka: sevgili Bay Sanz'a yöneltmek istiyorum, müsadenizle...[YAYIN] Julya Yalenchka: Bay Sanz, öncelikle iyi akşamlar. [YAYIN] Julya Yalenchka: Sizin için özenle hazırladığım birkaç sorum var, bunların birçoğu inanın lokum niyetinde olacak ...[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir kısmı ise biraz acılı gelebilir, affınıza sığınarak ilk sorumu yöneltmek istiyorum.[YAYIN] Julya Yalenchka: Vicewood Healthcare Center'i faaliyete geçirmeden önceki temel taşınız neydi? [YAYIN] Julya Yalenchka: Az önce uyuşturucu tedavilerine karşı ücretsiz bir uygulamada bulunacağızını belirttiniz. [YAYIN] Julya Yalenchka: Bu uygulamanın oldukça masraflı ve uğraş gerektirdiğini bizzat yayınımıza eşlik eden izleyicilerimiz...[YAYIN] Julya Yalenchka: Tahmin edebiliyor olsa gerek. Amacınız halkın sevgisini kazanıp daha fazla isme hitap etmek miydi? [YAYIN] Julya Yalenchka: Yoksa halkın sevgisini ve dualarını kabul edip yolunuza devam etmek miydi? Yoksa tamamen işin ucu paraya mı...[YAYIN] Julya Yalenchka: Yatıyor? Merak ediyor ve izleyicilerimiz adına bu soruyu yöneltmekten şeref duyuyorum. [YAYIN] Julya Yalenchka: Sözü müsadenizle size bırakıyorum. Buyrun Bay Sanz.[YAYIN] Miguel Sanz: Öncelikle, tüm soruların için sana minnettarım. Birinci sorundan başlamak istiyorum.[YAYIN] Miguel Sanz: Vicewood Healthcare Center, hayatın tümünü önemseyen bir hastane. Orası bir sağlık merkezi.[YAYIN] Miguel Sanz: İlk amacımız, olabildiğince insana ulaşmak ve hayat kurtarmaktı. Tüm çalışanlarım bunu bilir.[YAYIN] Miguel Sanz: İkinci sorun, halkın sevgisi elbette benim için önemli. Benim bu konuda tek isteğim...[YAYIN] Miguel Sanz: İsmimi duyurmak falan değil, yaptığım işi duyurmak. İnsanlar VCPD'ye yardım eden birisinin olduğunu bilsin.[YAYIN] Miguel Sanz: Bu konuda tüm genç kardeşlerimizin yardım alacağını, ailelerinin artık üzülmeyeceğini bilsin.[YAYIN] Miguel Sanz: Şu para mevzusuna gelecek olursak, arkadaşlar. Şu zamana kadar hastanem dışı...[YAYIN] Miguel Sanz: Bir konuda asla kendim bu kadar ilgilenmedim, müdürlerim işi yürütürdü.[YAYIN] Miguel Sanz: Ama insan sağlığı benim için üst düzeyde, bu yüzden kendimi bu kadar harcıyorum.[YAYIN] Miguel Sanz: Hastanem özel bir hastane olmasına rağmen, asla bir ücret kesilmiyor.[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını canlı izlemek adına: /yayinlar > Vice News * * [YAYIN] Miguel Sanz: Yani söylemek istiyorum ki, para kazanmak için hastaneye ihtiyacım yok.[YAYIN] Miguel Sanz: Benim insanlara yardım etmeye ihtiyacım var, bugün olsun yaptığım rekor bağışın üç katını yaparım.[YAYIN] Miguel Sanz: Üç milyonu gözüm kapalı veririm, kısa keseceğim ki insan sağlığı benim için çok önemli.[YAYIN] Julya Yalenchka: Öncelikle açıklamanıza karşı minnet duyduğumu es geçmemeliyim. Müsadenizle bir diğer soruma gelmek istiyorum.[YAYIN] Julya Yalenchka: Günümüzde ve geçmişte bu tür vaatleri sunan birçok hastane kuruluşu bulundu. Fakat bu tür vaatler kısa sürdü. [YAYIN] Julya Yalenchka: Sizi diğer hastane kuruluşları ile farklı kılan ince bir nokta var, kısaca bahseder misiniz lütfen? [YAYIN] Julya Yalenchka: Teşekkürler. Söz sizde, Bay Sanz.[YAYIN] Miguel Sanz: Öncelikle, beklediğim bir soruydu. Hazırlıklı yerden geldi, direkt cevabını vereyim.[YAYIN] Miguel Sanz: Hastanenin başında olan kişi benim, kayıt olarak ruhsatta adım geçiyor.[YAYIN] Miguel Sanz: Yani hastane benim, fakaaatt... Çok ince bir nokta.[YAYIN] Miguel Sanz: Çalışanıma o kadar değer veriyorum ki, o hastane asla benim değil, tüm hastane çalışanlarımın.[YAYIN] Miguel Sanz: Ben, doktoruma değer veriyorum. Doktoruma değer vermeye devam ettiğim sürece ki asla bitmeyecek.[YAYIN] Miguel Sanz: Tüm faaliyetler devam edecek, hatta konusu açılmışken kısa bir süre sonra yine bir şey geliyor.[YAYIN] Miguel Sanz: Sürpriz, heyecanı kaçmasın. *güler*[YAYIN] Julya Yalenchka: Yani demeniz o ki; Vicewood Healthcare Center, diğer hastane kuruluşlarından ayıran ince çizgi. ...[YAYIN] Julya Yalenchka: Diğer kuruluşların personellerine vermediği önemi bizzat sağladığınızı belirttiniz. Hem ekonomik anlamda hem de...[YAYIN] Julya Yalenchka: İş ilişkisi anlamında. [YAYIN] Julya Yalenchka: Teşekkürler Bay Sanz, umarım acılı lokumlarımız tatlı olarak geri dönmüştür. [YAYIN] Julya Yalenchka: Müsadenizle eklemek istediğim son bir şey var.[YAYIN] Julya Yalenchka: Şuana kadar ve bulunacağınız "uyuşturucuya hayır" kampanyasında Valachi Corporation olarak desteğimizi...[YAYIN] Leonard Maxwell: * *Yayını izlemek için ((/yayinlar - Vice News))* *YAYIN] Julya Yalenchka: Hiç bir zaman esirgemeyeceğimizi belirtmekten memnuniyet duyarım.[YAYIN] Julya Yalenchka: İyi günler, mutlu akşamlar diliyorum. Teşekkürler. Sözü sevgili meslektaşım Maxwell'e bırakıyorum.[YAYIN] Leonard Maxwell: Vaov! Her zaman olduğu gibi formundaydın Julya.[YAYIN] Leonard Maxwell: Bunun için ben teşekkür ederim.[YAYIN] Leonard Maxwell: Son olarak Bay Sanz, bir duyuru daha yapacağını söyledi ama ona geçmeden önce başka sorusu olan var mı?[YAYIN] Leonard Maxwell: Pekala, sanırım bütün soru işaretleri bugün giderildi, Bay Sanz.[YAYIN] Leonard Maxwell: Bir sürpriz duyurunuz daha olduğunu söylediniz ve bu, benim için de sürpriz oldu açıkçası.[YAYIN] Leonard Maxwell: Yayınımızın sonuna doğru gelirken sözü size bırakıyorum.[YAYIN] Miguel Sanz: Öncelikle, beni dinlediğiniz ve tahammül ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. *güler*[YAYIN] Leonard Maxwell: *Gülümseyerek önce kameraya sonra Sanz'a bakar ve dinler*[YAYIN] Miguel Sanz: Bir geçmiş olsun mesajı, ardından duyurumu geçeceğim. Sonra bu güzel söyleşinin sonuna gelelim.[YAYIN] Miguel Sanz: Başkan yardımcısı Janset Mackenzie, oğlu hastanemde koma altındaydı. Neyse ki bugün itibariyle gözünü açtı.[YAYIN] Miguel Sanz: Buradan tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum.[YAYIN] Miguel Sanz: İkinci sürpriz konu ise, son zamanlarda insanların çok alkol alarak karnını şişirdiğini fark ettim.[YAYIN] Miguel Sanz: Tarihi tam belli olmamakla beraber, birkaç gün sonra sağlık için koşacağız arkadaşlar.[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını canlı izlemek adına: /yayinlar > Vice News * * [YAYIN] Miguel Sanz: Bu koşunun sonuna elli bin dolar ödülü kendim koyacağım, sağlık için kendimizi yoracağız.[YAYIN] Leonard Maxwell: Ve elli bin dolar için. *güler*[YAYIN] Miguel Sanz: Hahahah, haklısın. Elli bin dolar için koşuyorlar gibi gözükecek, aslında sağlıkları için çok öneml ...i.[YAYIN] Leonard Maxwell: Bir güzel duyuru daha geldi.[YAYIN] Leonard Maxwell: Orada ben de sağlık için koşacağım.[YAYIN] Leonard Maxwell: Elli bin dolar için de tabii ki.[YAYIN] Miguel Sanz: Senin için ödülü yetmiş bin yapıyorum, daha istekli olursun.[YAYIN] Leonard Maxwell: Fırsat buldukça soluğu, spor salonunda alıyorum zaten.[YAYIN] Leonard Maxwell: Herkese tavsiye ederim. Sağlıklı kalmak için koşun![YAYIN] Leonard Maxwell: Son birkaç dakikamız kaldı.[YAYIN] Leonard Maxwell: Bu söyleşinin, bu kadar keyifli geçeceğini tahmin etmiyordum.[YAYIN] Leonard Maxwell: O yüzden son dakikalarımızı da değerlendirip izleyicilerimizden soru almak istiyorum.[YAYIN] Leonard Maxwell: Miguel Sanz'a sorunuz veya söylemek istediğiniz bir şey varsa 2530773 numaralı hatta sms atabilirsiniz.[YAYIN] Leonard Maxwell: Burada, canlı yayında merak ettiklerinizi aktaracağız.[YAYIN] Leonard Maxwell: İsim vermek zorunda değilsiniz, dilediğiniz mesajı bize iletebilirsiniz.[YAYIN] Leonard Maxwell: *Telefonunu cebinden çıkarıp kontrol eder*[YAYIN] Leonard Maxwell: Oh, bir izleyicimizden soru geldi bile.[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını canlı izlemek adına: /yayinlar > Vice News * * [YAYIN] Leonard Maxwell: Miguel Sanz'a sorum şu, bir günü nasıl geçiyor ve genelde nerelerde takılır, neler yapar?[YAYIN] Leonard Maxwell: Diye sormuş izleyicimiz.[YAYIN] Leonard Maxwell: *Sanz'a doğru merakla gülümseyerek bakar*[YAYIN] Miguel Sanz: Eksiksiz, kaçırmadan her gün saat altıda uyanıyorum. [YAYIN] Miguel Sanz: Ardından şirketimde işlerimi halletmek üzere evden çıkıyor, şirketime geçiyorum.[YAYIN] Miguel Sanz: Finans departmanı üyelerimi biraz boğuyorum falan, bilirsiniz. *güler*[YAYIN] Miguel Sanz: Oradan çıkıp işletmelerimin her birini teker teker ziyarete gidiyorum, kontrol ediyorum.[YAYIN] Miguel Sanz: Biten stoklar hakkında bizzat kendim bilgi topluyor, açılışlarında bulunuyorum.[YAYIN] Miguel Sanz: Saat öğleden sonra üç civarları tüm işlerimi bitirmiş, evime doğru yola koyuluyorum.[YAYIN] Miguel Sanz: Eğer aksi bir toplantım olmazsa, genelde saat altıdan sonra eşimle vakit geçirmeye çalışıyorum.[YAYIN] Miguel Sanz: Hayatım iş üzerine kurulu anlayacağınız, çok şikayet alıyorum. Kendi babam dahil, onu ziyaret edemediğim için...[YAYIN] Miguel Sanz: Bana çok kızıyor, ona da buradan selamlar olsun.[YAYIN] Leonard Maxwell: Bay Sanz'ın bir gününü merak eden izleyicimiz umarım cevaptan tatmin olmuştur. *güler*[YAYIN] Leonard Maxwell: Pekala, bir soru daha geldi ve bu, gerçekten güzel bir soru aslında. Bu, gerçekten önemli bir konu.[YAYIN] Leonard Maxwell: Son olarak bu soruyla yayınımızı bitirelim artık.[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını canlı izlemek adına: /yayinlar > Vice News * * [YAYIN] Leonard Maxwell: Temple'da kiliseye ihtiyacımız var. En yakın kilise dört mahalle uzakta. Bay Sanz'ın bir planı var mı?[YAYIN] Leonard Maxwell: İzleyicimiz, gerçekten dikkate değer bir konuya parmak basmış.[YAYIN] Miguel Sanz: Bakın, bir iş imkânı doğdu. En basitinden, sözüm değerli dostuma...[YAYIN] Miguel Sanz: Tanrı'nın evi, artık güzide Temple'a en kısa sürede gelecek. Bu konu hakkında, belediyeyle bizzat kendim görüşeceğim.[YAYIN] Miguel Sanz: Değerli dostuma fikri için teşekkürler.[YAYIN] Leonard Maxwell: Evet değerli Vice Şehri sakinleri, bugün konuğumuz Miguel Sanz idi.[YAYIN] Leonard Maxwell: Kendisiyle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.[YAYIN] Leonard Maxwell: Güzel haberler aldık.[YAYIN] Leonard Maxwell: Merak ettiklerinizi cevaplandırdık.[YAYIN] Leonard Maxwell: Bize katılan tüm arkadaşlarıma gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.[YAYIN] Leonard Maxwell: Bana güvenip Gündem Vice adı altında kendi konseptini sunmama izin veren değerli dostum ve patronum...[YAYIN] Leonard Maxwell: Randolph Mitchell'e ayriyetten sevgi ve saygılarımı iletiyorum.[YAYIN] Leonard Maxwell: Ben, Leonard Maxwell.[YAYIN] Leonard Maxwell: Gündem Vice'ta, Miguel Sanz ile birlikteydik.[YAYIN] Leonard Maxwell: Bizi izlediğiniz için teşekkürler.[YAYIN] Leonard Maxwell: Hepinize iyi akşamlar, hoşçakalın.[YAYIN] Leonard Maxwell: * * Vice News - Gündem Vice Çıkış Jeneriği * *