Konu: [13.06.2022 - Rowen Sasilvia, Desmond Brooks] RK, ROLDE /Q, REFUSE RP, PG  (Okunma sayısı 491 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2022 17:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @CabbarGergedan , Rowen Sasilvia - @Ranedal , Desmond Brooks

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @xQuantum @berkayinho

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.18 - 22.21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK, ROLDE Q, REFUSE RP, POWERGAMING

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: GLM ile aktif bir savaş içerisindeyiz, ikidir bölgeye ateş açıyorlar. Bizde takip ediyoruz. Ardından sıkıyoruz. Desmond adlı arkadaş korkudan sanırım crash attırıyor ::). İnternetinin gitmesi gibi bir durum yok, videolarda bariz belli. Ha diyelim interneti gitti arkadaşı kalktığı gibi oyuna girip ikiside bana ateş açıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&ab_channel=diawind
&ab_channel=diawind

Ek açıklamalar(varsa): İki yıla yakındır bu sunucuda oynuyorum, daha rezil iki insan görmedim. Umarım caydırıcı ceza alırlar.

« Son Düzenleme: 14.06.2022 18:52 diawind »

#1 - 14.06.2022 17:44
Rezil falan? Nezaket kurallarına uyarak konuşmalısın, arkadaşım ile savunma yapılıcak.

#2 - 14.06.2022 18:12
RK olayını kabulleniyorum, sonuçlanabilir. RK konusunda iki ayrı şikayet açmısınız ona dikkat edelim.

#3 - 14.06.2022 18:13
Neyse günahımız yatar çıkarız, sonuçlanabilir.

#4 - 14.06.2022 18:53
@CabbarGergedan şikayette ek ihlaller ekledim, bunlara görede savunman varsa yaparsın. İyi günler.

#5 - 14.06.2022 18:55
@CabbarGergedan şikayette ek ihlaller ekledim, bunlara görede savunman varsa yaparsın. İyi günler.

şikayete arkadaşlarımla tekrar bakınca Rowen isimli arkadaşın bir kere değil iki kere rk yaptığını farkettik (21:18 ve 21:21) cezalandırma buna uygun yapılırsa seviniriz. Onuda geçtim Desmond ile ortak ateş açarken emotede verilmemiş, yanlış anlaşılmasın belirtmek için yazdım

#6 - 14.06.2022 19:10
Q ve Refuse Rp olayını anlayamadım sadece RK olayını kabulleniyorum. İyi forumlar.

#7 - 14.06.2022 19:16
Q ve Refuse Rp olayını anlayamadım sadece RK olayını kabulleniyorum. İyi forumlar.

/q da senle alakası yok o Desmond'a açılmış zaten, Refuse RP'den bahsettiği ise emote vererek seni araca bindirmiş, süren bitmiş binmemişsin, /pm'den uyarmış bu seferde /crack çekmişsin, kısaca söylemek gerekirse emote vererek seni araca bindirmesine rağmen role uymamışsın, rolü reddetmişsin.

#8 - 14.06.2022 19:22

/q da senle alakası yok o Desmond'a açılmış zaten, Refuse RP'den bahsettiği ise emote vererek seni araca bindirmiş, süren bitmiş binmemişsin, /pm'den uyarmış bu seferde /crack çekmişsin, kısaca söylemek gerekirse emote vererek seni araca bindirmesine rağmen role uymamışsın, rolü reddetmişsin.
Refuse RP'lik bir durum göremiyorum, adam arabayı çalar diye emot veriyor verir vermez arabaya bindirir diye de emote atıyor. Karakterim 88 kilo, karşıdaki adamın kas gücü kaça kaç ki tek seferde kaldırıp götürebiliyor? Üstüne üstlük bu adam 10 dakika önce vuruldu, şimdi ise gelip bizi kaçırıyor. Anlamsız.

#9 - 14.06.2022 19:52
10 Dakika önce düşüp 10 dakika sonra kaçırmaya çalışıyorsun, ss'ler arkadaşımda mevcut. Aktif olduğu zaman atacağım.