Konu: [14.06.2022] Adonias Sirico - Ortak Nezaket / NON-RP / Türkçe Terim  (Okunma sayısı 151 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2022 17:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adonias_Sirico - @thexarkun

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.06.2022 - 16:39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket / NON-RP / Türkçe Terim (Kısaltma)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Attığım ekran görüntülerinde olay zaten var. Ellis Hill karakteri ile benim karakterim kaza yapıyor. Bende role giriyorum ''Ters?'' diye soruyorum. Arkadaş oradan atlayıp ''kb'' yazıyor. PM üzerinden uyarıyorum rolde olduğunu. Bana ''uza'' diyor. Daha sonra lafına dikkat etmesi için uyarı yapıyorum. Peki diyip arabası ile bana çarpıp NON-RP yapıyor. Beni ve arabamı sürüklüyor. Arkadaşı PM üzerinden uyarmak için yazıyorum kapatmış oluyor. Ve /b üzerinden SS aldığımı belirtmek için yazı yazıyorum. Aradan iki dakika geçiyor. Bu arkadaş yolda giderken bana vurmaya devam ediyor araba ile. Normalde şikayet açmayacaktım TROLL yaptığı için. O yüzden oraların ekran görüntüsü yok. Ama ailevi küfür ve hakaret edince artık etmek durumunda kalıyorum. Tamircide arabamı yaptırırken PM üzerinden bana ''mal oç'' diyor ki o kısaltmanın ne anlama geldiğini hepimiz biliyoruz. Arkadaşın ceza alamsını istiyorum. Lütfen uyarı vermeyin direkt cezası neyse onu alsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Biz buraya rol yapmaya eğlenmeye geliyoruz ama bu tarz kişiler olduğu sürece oyundan soğuyoruz. Bu yüzden ibret alınması adına cezasını çekmesini istiyorum. Bu güzel sunucuda bu tarz olaylar ile karşılaşmak üzücü oluyor. Teşekkürler.  :palmiye:

« Son Düzenleme: 14.06.2022 17:11 Aivory »

#1 - 15.06.2022 13:20
 :'( oyuna daha yeni başladım ve rol tanımını yeni öğreniyorum, küfür için özür dilerim o esnada baya bi gergindim. Hakkımda verilecek cezanın da yeni başladığım için ağır olmamasını diliyorum ama cezamı kabul ettiğimi bildirmek istiyorum.

#2 - 15.06.2022 17:56
Sinirli olsan da olmasanda bana o küfürü edemezsin. Rol için üstelemiyorum. Kendini geliştirebilirsin ama küfür için asla cezanın azaltılmaması taraftarıyım. Sinirli olsan da kendine hakim olman gerekiyor. İnsanlara küfür edemezsin. Yöneticilere söylüyorum; diğer şikayet konuları sizin insiyatifinizde ancak şahsıma edilen küfürün asla ve asla cezasız kalmamasını istiyorum.

#3 - 16.06.2022 00:41
Sonuçlanabilir.

#4 - 16.06.2022 17:08
Ceza verilecek.