Konu: Berkayinho kural ihlali  (Okunma sayısı 363 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2022 17:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mike Avaliani @berkayinho

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @haydR

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14/06/2022 03:32

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, arkadaş iç garaja giriyor, girdiğinden bir süre sonra yaralıya düşüyor. Normalde içeride kalıp role devam etmesi gerekmekte fakat kişi yaralıyken /garaj cik kullanarak dışarı çıkıyor, video'da her şey net. Eğer bir bug olayı var ise ss atabilir. Üstelik kişi aktif rolde /b'de kullanılmakta.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/e88w30

Ek açıklamalar(varsa): Non RP veya rolden kaçmaktan işlem uygulanırsa sevinirim. Bir de aktif rolde ooc kullanım var. Kişi role tekrar geri gelmedi.

#1 - 14.06.2022 17:09

#2 - 14.06.2022 20:31
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=131348.0

Birincisi ortak nezaketlik bir durum yok, ikincisi ise spawnkill attığınız zaman buga giriyoruz. Orada yetkililerde izliyordu.  :)

Süreye bakarsınız. Savunmam bitmiştir, görüşürüz canım benjin

#3 - 15.06.2022 14:21
Buga düşmen beni alakadar etmez. O rolün devamını istemek zorundaydın, admine durumu açıklayıp rolün devamı için yanımıza kendini çektirebilirdin ama senin screenshottan'da belli. Arkadaşın yanına geliyor, bugtaysan o nasıl yanına geliyor? Ki biz hala garajın içerisindeydik. Bu yalanları geç beko. Rolün devamı hiç bir şekilde olmadı, ne olursa olsun rolün devamı olmalıydı. Ayrıca zaman dilimine bakıldığında arada ki fark büyük. Buga düşmüş olsan yanında ki arkadaşın olmazdı, tek olurdun. Öncesinde /ccmy atmışsın, atmışsın ki var bir şeyler. Eğer bug ise rolün devamının gelmesini talep ediyorum, beko düşünce sinirleniyor /b kullanıyor, bence tutsak rolleri de yapar.

#4 - 15.06.2022 14:23
Şunu da ekliyim. Buga düşecek olan bir insan vurulduğu gibi düşer, burada beko zaten yerde sonrasın da /garajcik yaparak kendine buga sokuyor. Ne zeki adamsın he beko.

#5 - 15.06.2022 14:44

Bu da rolün devamı olmadığı, garajın içerisindeyiz ama ne beko var ne de arkadaşı. Nerede yaralı rolü? Rolün devamı.

#6 - 15.06.2022 20:04
askerlik arkadaşın mı var karşında benjin beko zeki adamdır falan anlamadım, berkayinho gerekli ssi atmış thorin kendisi demiş rolü izliyordum durumu gördüm diye admin olayı görmüş berkayinhoda ssi buraya atmış hala neyin konuşmasındasın bırak yetkili sonuçlandırsın

#7 - 15.06.2022 20:19
Şunu da ekliyim. Buga düşecek olan bir insan vurulduğu gibi düşer, burada beko zaten yerde sonrasın da /garajcik yaparak kendine buga sokuyor. Ne zeki adamsın he beko.
sende cok zeki adamsın bejo :D hood icinde düsüp q atmışsın, zeki bejoooo

yasin kac olmuş hala labali labali konuşuyorsun, az olgunlaşsan keşke

#8 - 15.06.2022 20:22
Şikayet ile alakan yok, boş ileti atmana gerek yok. Yaralı bir şekilde garajdan çıkma komutunu kullanıp q atıyorsunuz. Role uymanız gerekiyor.

En olgun sensin kardeşim, tebrikler.

#9 - 15.06.2022 20:23
öyleyim