Konu: [14.06.2022 - Rin Chiba, Gwindell Wiggins] Spawnkill  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2022 10:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rin Chiba, Gwindell Wiggins @haydR @BenJin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Main Street Oyuncuları

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8.1. Spawn Kill: Herhangi bir silahlı çatışma durumunda rakip oyuncu interior içine girdiğinde oluşan bekleme süresini kendi lehine kullanan oyuncunun yapmış olduğu ihlaldir. Bir savaşın veya çatışmanın direkt olarak seyrini değiştirebildiği için yaptırımı ağırdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler interiora girdiğimiz gibi bugdan faydalanıp bizi düşürüyor, düpedüz açık spawnkill yaptıkları.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederim. Savaş seyrini değiştirdiği için ağır ceza almalarını istiyorum.

#1 - 14.06.2022 13:28
Gün içerisinde savunma gelir, savaş seyrini değiştirdiği yok. Sonuç belli.

#2 - 14.06.2022 16:49
Merhaba. Video'da zaten belli kişiler garaja giriyor, mouse'yı yana çevirip bekliyorum sonrasında tekrar ateş açıyorum. Yani bir spawnkill bulunmuyor. Kişiler garaj bugundan dolayı havada duruyor, bunun bizimle ilgisi olmadığına inanıyorum. Rin Chiba'da savunmasını yapabilir. İyi roller dilerim.

#3 - 14.06.2022 17:03
Karşı tarafa herhangi bir çatışma şansı verilmemiş, videoda görüldüğü üzere interior bekleme süresindeyken iki karakterde vuruluyor. Bu bağlamda ceza uygulanacak.