Konu: [14.06.2022 - Desmond Brooks] RK  (Okunma sayısı 198 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2022 10:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Desmond Brooks @Ranedal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Stefan Balavadze @xQuantum Archil Zarabiani @diawind

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS ve videolarda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Desmond karakteri vurulmasına rağmen, RK süresi dolmadan kalktığı gibi silahlanıp çatışmaya geliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#1 - 14.06.2022 19:53
RK için savunmam...
Vurulduğumun farkında bile değilim, orada afk atmıştım. Oyuna girdiğimde her şey bitmişti bir sorun yoktu. Sonrasında çatışma döndüğünü duydum ve destek çıkmaya gittim. Her şey bundan ibaret. Bir defa vurulduğumu biliyorum onda da kaçırdılar, rolüme devam ettim.

#2 - 14.06.2022 20:57
RK için savunmam...
Vurulduğumun farkında bile değilim, orada afk atmıştım. Oyuna girdiğimde her şey bitmişti bir sorun yoktu. Sonrasında çatışma döndüğünü duydum ve destek çıkmaya gittim. Her şey bundan ibaret. Bir defa vurulduğumu biliyorum onda da kaçırdılar, rolüme devam ettim.

RK'lı olduğunu bildiğin halde çatışmaya katılmamalıydın, bir defa vuruluyorsun zaten.

#3 - 14.06.2022 21:14
Vurulduğumu bilmediğim halde nasıl RK'lı olduğumu bilebilirim? Rica etsem bana açıklar mısın?

#4 - 14.06.2022 21:25
Vurulduğumu bilmediğim halde nasıl RK'lı olduğumu bilebilirim? Rica etsem bana açıklar mısın?

SS'de gözüktüğü üzere vuruldun, kendi ağzınlada söylüyorsun. AFK olup olmaman tamamen senin sorunun. Addon kullanmak zorunda değilsin.

#5 - 14.06.2022 23:44
Senin de AFK bir adamla role girmen bir saçmalık, her neyse uzatmaya gerek yok. Devamını yetkililere bırakıyorum.

#6 - 15.06.2022 00:23
Senin de AFK bir adamla role girmen bir saçmalık, her neyse uzatmaya gerek yok. Devamını yetkililere bırakıyorum.

Sürekli roleplay.

#7 - 16.06.2022 13:43
Oyunda AFK olsanız dahi sizi AFK göstermeyecek(SAMP'n standartlarında AFK iken hasar almazsınız) eklentileri kullanmanız sizin sorumluluğunuzda, işlem uygulanacak.