Konu: [14.06.2022 - Rowen_Sasilvia] RK  (Okunma sayısı 393 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.06.2022 10:49
https://www.hizliresim.com/fra4xo8
Düşmüş müyüm bak bakayım? İnan bana video atmak isterdim fakat birkaç teknik sıkıntı var. Daha da düştün diyorsan kanıtını bekliyorum, fazla uzatmiyacağım.

#11 - 14.06.2022 10:50
Bu arada elinde kanıt yoksa da milleti uğraştırma, orada düşmedim. Boşuna uğraşırsın yani.

#12 - 14.06.2022 10:55
Rahat ol boşa uğraşmam, buradan inerken vuruldunuz hatta. Stefan'dan ek kanıt beklerim.

Teknik problem hilen ve discord konuşmalarınsa, bunu bilmeyen yok zaten dostum.

#13 - 14.06.2022 10:55
Rahat ol boşa uğraşmam, buradan inerken vuruldunuz hatta. Stefan'dan ek kanıt beklerim.
Seni anlayamıyorum, yaşanmadık bir şeyi nasıl canlandırabiliyorsun ki? O kanıtı heycanlı bir şekilde bekliyorum.

#14 - 14.06.2022 10:57
Daha fazla ileti atma, atıyorsan kanıtlı bir şekilde at uzamasın. İyi günler, iyi forumlar! :sampanya:

#15 - 14.06.2022 13:00
Boş yere yönetimi kandırmaya çalışmayın, 2 yıla yakındır şu sunucuda oynuyorum böyle rezillik görmedim. Sanırım @Ranedal Desmond Brooks adlı arkadaşınında biz sıktığımız an crash yiyeceği geldi.

Ne hikmetse senin yaralı süren bittiği gibi oyuna giriş yapıyor, emote verip sıkıyor.  ::)

#16 - 14.06.2022 13:24
Boş yere yönetimi kandırmaya çalışmayın, 2 yıla yakındır şu sunucuda oynuyorum böyle rezillik görmedim. Sanırım @Ranedal Desmond Brooks adlı arkadaşınında biz sıktığımız an crash yiyeceği geldi.

Ne hikmetse senin yaralı süren bittiği gibi oyuna giriş yapıyor, emote verip sıkıyor.  ::)

Arkadaşının açtığı şikayetin konusu ile burada yaşanan olay farklı, değiştirip şikayeti açabilirsiniz. Bu arada bir sorum var, 21.01'de düşüp 10 dakika sonra araç sürüp çatışmaya nasıl katılabiliyorsun? Üstüne üstlük adam kaçırmaya çalışıyorsun.

#17 - 14.06.2022 13:25
Kendisi açtığı şikayetde https://streamable.com/inf1tv bu video üzerinden yorumluyordu.

#18 - 14.06.2022 13:54

Arkadaşının açtığı şikayetin konusu ile burada yaşanan olay farklı, değiştirip şikayeti açabilirsiniz. Bu arada bir sorum var, 21.01'de düşüp 10 dakika sonra araç sürüp çatışmaya nasıl katılabiliyorsun? Üstüne üstlük adam kaçırmaya çalışıyorsun.
Kanıtlarını sunup şikayet oluşturabilirsin, sorun yok.

#19 - 14.06.2022 13:57
Şikayeti açan taraf sensin, kanıtlarını bekliyorum. Benim kendime güvenim tam, düşmedim orada. Varsa kanıtın at, beklemedeyim dostum  O:-)

Bu arada elinde kanıt yoksa da milleti uğraştırma, orada düşmedim. Boşuna uğraşırsın yani.
https://www.hizliresim.com/fra4xo8
Düşmüş müyüm bak bakayım? İnan bana video atmak isterdim fakat birkaç teknik sıkıntı var. Daha da düştün diyorsan kanıtını bekliyorum, fazla uzatmiyacağım.

PQWOPĞAODSAÖDASDJKLSADLŞSAKDLŞASKDŞLKSAŞLDKSALŞDSAMÖDNSÖMDNADAS

umarım yönetimi kandırmaya çalıştığı için bir yaptırım alır
« Son Düzenleme: 14.06.2022 14:03 xQuantum »