0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rahat ol boşa uğraşmam, buradan inerken vuruldunuz hatta. Stefan'dan ek kanıt beklerim.
Boş yere yönetimi kandırmaya çalışmayın, 2 yıla yakındır şu sunucuda oynuyorum böyle rezillik görmedim. Sanırım @Ranedal Desmond Brooks adlı arkadaşınında biz sıktığımız an crash yiyeceği geldi.Ne hikmetse senin yaralı süren bittiği gibi oyuna giriş yapıyor, emote verip sıkıyor.
Alıntı yapılan: diawind - 14.06.2022 13:00Boş yere yönetimi kandırmaya çalışmayın, 2 yıla yakındır şu sunucuda oynuyorum böyle rezillik görmedim. Sanırım @Ranedal Desmond Brooks adlı arkadaşınında biz sıktığımız an crash yiyeceği geldi.Ne hikmetse senin yaralı süren bittiği gibi oyuna giriş yapıyor, emote verip sıkıyor. Arkadaşının açtığı şikayetin konusu ile burada yaşanan olay farklı, değiştirip şikayeti açabilirsiniz. Bu arada bir sorum var, 21.01'de düşüp 10 dakika sonra araç sürüp çatışmaya nasıl katılabiliyorsun? Üstüne üstlük adam kaçırmaya çalışıyorsun.
Şikayeti açan taraf sensin, kanıtlarını bekliyorum. Benim kendime güvenim tam, düşmedim orada. Varsa kanıtın at, beklemedeyim dostum
Bu arada elinde kanıt yoksa da milleti uğraştırma, orada düşmedim. Boşuna uğraşırsın yani.
https://www.hizliresim.com/fra4xo8Düşmüş müyüm bak bakayım? İnan bana video atmak isterdim fakat birkaç teknik sıkıntı var. Daha da düştün diyorsan kanıtını bekliyorum, fazla uzatmiyacağım.